Balkon završio izvan tabletaila

Anonim

Vanjski ukras koristi se za zaštitu od štetnih učinaka atmosferskih manifestacija za očuvanje topline u prostoriji i davanje estetske vrste. Kako se materijali koriste za te svrhe, obloge i profesionalni list. Podstava balkona je profil je jeftin i pouzdan način do kraja. U ovom članku smatramo kako vidjeti balkon s vlastitim rukama, vrstama i karakteristikama ovog materijala.

Vrste i značajke premaza profila

Balkon završio izvan tabletaila

Podomliranje metalnog profila izrađen je od savijenog lima. Reburs ukrućenja su valovi ili valovi. Profesionalni podovi se proizvodi: pocinčani ili s polimerni premazom. Balkon iz metalnih proizvoda izgleda vrlo lijepo, takav materijal će trajati od 20 do 50 godina, ovisno o izboru premaza.

Vrste premaza:

  • Pocinčani podovi proizvedeni su metodom vruće primjene na površinu cinkanog sloja, ima najjeftinije troškove. Trajnost od 15-20 godina, jamstvo proizvođača 5 godina. Deblji sloj cinka, duži servisni vijek materijala.
  • Elacin premaz ima u svom sastavu glavna masa cinka (45%) s dodavanjem aluminija (53,4%) i silicij (1,6%). Zbog strukture ima veliki vijek trajanja. Jamstvo se daje 10 godina, životni vijek trajanja je 20-35 godina. Razlikuje se od pocinčavanja s mat blješću.
  • Polimerni premaz može se primijeniti samo na vanjsku stranu, unutarnja strana je ili na obje strane lista. Sastoji se od plastike pomiješanih sa sintetskim smolama. Održivo izravno ulazi u sunčeve zrake, ne blijedi. Pokrivanje nerebijenog balkona izvan polimernog premaza je optimalan. Životni vijek takve premaz je 40-50 godina.

Da bi završio balkon, bilo koja varijanta profilnog lista će odgovarati, sve ovisi o preferencijama i proračunu vlasnika. Kada je balkon obrubljen profilnim listom, soba je izolirana, štiti od atmosferskih utjecaja, kao rezultat toga, dobiva prekrasan pogled.

Prednosti

Balkon završio izvan tabletaila

Profesionalni podovi su izdržljivi i ne podliježu koroziji

Članak o temi: Stilovi seoskih kuća

Podove profila idealan je za balkon i lođu, koristi se češće od drugih vrsta materijala na štetu njihovih karakteristika.

Prednosti:

  1. Životni vijek od 20 do 50 godina.
  2. Ne podliježe koroziji kada je izložen vlažnosti, ne gubi svoje kvalitete kada temperatura padne.
  3. Veliki izbor nijansi.
  4. Kućište balkona lako se provodi vlastitim rukama.
  5. Dobro održava toplinu i apsorbira buku prilikom obavljanja dodatnog rada.
  6. Izdržljiv i prilično ekološki prihvatljiv materijal.
  7. Jednostavno, što je vrlo važno za materijal koji se koristi na balkonu.

Zbog lagane težine materijala, balkon profesionalnih podova može se šivati ​​bez dodatne ograde.

Obilježava

Balkon završio izvan tabletaila

Vrste profesionalnih podova

Da bismo ispravno pokupili profesionalni podovi za balkon, obraćamo pažnju na njezinu oznaku koja se sastoji od slova i brojeva. Slova ukazuju na svrhu materijala, brojevi su veličina lista, visinu vala i debljine materijala.

Primetanje slova:

  • Ns je univerzalni popis profesionalnih.
  • C - zid, dizajniran za vertikalnu instalaciju.
  • H - nosač, koji se koristi za montažu potpornih struktura, najskuplji.

Za vanjsko odgađanje balkona, univerzalni ili zidni list bit će prilično univerzalni ili zid.

Pripremni rad

Razmislite o tome kako vidjeti balkon vani s vlastitim rukama. Vanjska strana suspendiranih balkona najčešće je prekrivena azbestnim pločama. Potrebno je rastaviti vrlo pažljivo, jer se s vremenom uništavaju, mogu se raspasti u rukama. Kuke na kojima ploče drže, također uglavnom zahrđale. Prije početka građevinskog rada potrebno je zaštititi jastučić pod balkonom kako ne bi ozlijedio prolazi kroz ljude.

Da biste uklonili ploču azbesta, potrebno je izrezati gornje nosače s brusicom, pažljivo povući ploču na sebe. Nakon demontaže ploče, donji nosači su izrezani i sljedeća komponenta se rastavlja.

Kada se gornji nosači na štednjaku režu, mora se stalno zadržati, inače se donje kuke mogu razrijediti ispod težine ploče i razbiti se.

Ugradnja sanduka

SMONTE Dva reda drvenih šipki

Članak o temi: ograda za ožujak i vijčane stepenice u privatnoj kući

Dekoracija balkona pomoću metalnih okretaja uključuje nekoliko faza. Prvo morate poboljšati ili zamijeniti ogradu, a zatim instalirati sanduk. Da biste obavili posao, trebat će vam pomoćnik koji će podržati i primijeniti alate. Doomple je pričvršćena na metalna razdoblja.

Faze ugradnje sanduka:

  1. Vježbajte dvije rupe (promjera manje od 4 mm) na svim šipkama i na svakom otvoru na udaljenosti od 1000-1200 mm. Rupe se moraju nalazi točno duž linije.
  2. Svježe drveno drvo (presjek 20x40 mm) na vijcima kroz prethodno izbušene rupe. Duljina trake mora biti ista kao i duljina balkona. Kao rezultat toga, trebala bi se ispostaviti dva reda drvenih šipki kako bi se križala na svakom vozaču. Donji stalak je pričvršćen tako da se može dobiti. Učvršćivanje s profilom bušilice, važno je osigurati da je udaljenost od njega trebala biti oko pola metra.

Rad na visini mora se izvesti u sigurnosnom pojasu. U mjestima spojeva, barovi dodatno pričvršćuju jedni druge. Svi metalni i drveni dijelovi su unaprijed obrađeni zaštitnim otopinama.

Ugradnja profesionalnih podova s ​​vlastitim rukama

Balkon završio izvan tabletaila

Balkon balkona je jednostavan za napraviti. Za sigurnu provedbu osmišljenog rada, trebat će vam pomoćnik. Razmislite o tome kako vidjeti balkon s vlastitim rukama.

Standardna duljina profila je 1200 mm, ova veličina omogućuje potpuno blokiranje okvira balkona.

Vijci s gumenim podložnim pločama koriste se kao pričvršćivači. Vijci se odabiru bojom lista iz profesionalnih podova. Za detalje pogledajte videozapis:

Faze završne obrade balkona pomoću metalnog profila:

  1. Između sanduka postavio je izolaciju (mineralna vuna, polistirena pjena, pjena).
  2. Izolacija je pričvršćivanje vodonepropusnog sloja.
  3. Završetak balkona je profesionalni podovi počinje iz ugla. Vijci su uvrnuti u unutrašnjost vala, u dva reda u cijelom području lista. Između zida i dijelova dizajna ostavljamo jaz od 5 mm za montažu unutarnjih dekorativnih kutova.
  4. Montirajte unutarnje i vanjske kutove u jaz između zida. O tome kako razdvojiti balkon metalnu anketu, pogledajte ovaj videozapis:

Članak na temu: Popis WC pravila

Da biste vidjeli balkon izvan profesionalnih podova je prilično jednostavan i jeftin. Dugo će zaštititi sobu od vjetra, prašine, oborine.

Čitaj više