Ogrizanje drva s oblogom iznutra

Anonim

Nakon što je zapisnik stavljen, potrebno je čekati skupljanje, sve dok ta točka nemoguće provesti unutarnju završnu obradu. Prije toga, provodi se planiranje i izračun završnih materijala. Kupka iznutra može se završiti s ograničenom količinom ponuđenih materijala. Za Odjel za pranje, pre-bankar, parnosna soba primjenjuje proizvode da vlaga i oštre promjene temperature nisu strašne. Najbolje je koristiti prirodnu drvenu oblogu za paru i keramičke pločice za kupaonicu. Za sobu za opuštanje, samostalni dvorani mogu uzeti drugi materijali, ali odaberite takvu vlagu nije strašna.

Ogrizanje drva s oblogom iznutra

Pucanje kabine za dnevnike zadržava ekološku prijateljstvo i prirodnost zgrade.

Drvena obloga

Par se obično pokreće oblogom. Kuća za log u ovom slučaju je isključena atraktivna, dok dizajn zidova i strop izgleda elegantno. Postoje razne mogućnosti za oblaganje, ali morate uzeti one koji su otporni na vlagu. Debljina krede trebala bi biti do 220 mm, polaganje se može proizvesti u vertikalnom ili vodoravnom položaju. Izbor ovisi o visini stropa za kupanje. Ako je do 2,5 m, onda možete koristiti okomito polaganje. Ako je strop visok, onda je horizontalna metoda prikladna, jer je standardna duljina jedne ploče ne više od 2,5 m.

Ogrizanje drva s oblogom iznutra

Vrste obloge.

Najbolja opcija će biti pričvršćivač za drvenu željeznicu. Slagao se s korakom od 50 cm. Pod zidovima, zidovi se provode potrebne komunikacije, moraju biti zaštićeni posebnom varu. Najlakši način pričvršćivanja ploča - šum-krema, dodatno svaka ploča na sanduk je prikovan s tankim pocinčanim noktima. Dekoracija naloga kupke iz udaljenog kuta sobe počinje, dok se rad preporučuje da koristi razinu izgradnje tako da su svi redovi ploča glatki.

Pomoću plastike

Plastična obloga prikladna je kao jeftina i brza završetka. Takva se metoda rijetko koristi, kuća za dnevnik je obično potresen. Plastična obloga će biti prikladna u sobi za odmor. Prikladna je horizontalna ili vertikalna metoda polaganja. Povezivanje pojedinih panela među samima ne bi trebalo biti guste. Početni rad na dizajnu unutarnjih zidova Crkve trebao bi biti s instalacijom sanduka. Za to se primjenjuju tanke drvene tračnice, oni su uredno hranjene protiv zida u koraku od 30-60 cm. Novica se izrađuje pocinčani nokti, sami dasaci su poželjni za rješavanje antiseptičkog prije posla.

Članak o toj temi: Kako sada moderno ljepilo pozadina: popularni smjerovi (fotografija)

Ogrizanje drva s oblogom iznutra

Nedostaci pričvršćivanja obloge s noktima.

Nakon što je sanduk, oblikovanje je montiran, vezan je s poda i strop. To je u ovom kalupu da će početi krajnji dijelovi startnih ploča. Pričvršćivači počinju s krajnjeg svjetla zida, rešetke ploče se fiksiraju s noktima ili ljepilom, oni su spojeni na metodu utora za šivanje.

Unutarnje uređenje se obavlja što je brže moguće, njegove prednosti u sljedećem:

  1. Komunikacije se mogu lako skrivati ​​neposredno iza plastičnih ploča.
  2. Troškovi rada je nizak, površina je praktična, lako se brine.
  3. Radovi ne zahtijevaju posebno iskustvo, izvodi se u najkraćem mogućem roku.
  4. Raspon boja panela koristi se u najrazličitijoj, što vam omogućuje da soba učinite privlačnijim.

Postoje kontra:

  1. Plastika nije najatraktivniji materijal iz estetske točke gledišta. Možete sakriti ispod njega dnevnik prijaviti ga samo ako to nije vrlo atraktivno, ima nedostatke.
  2. Plastika je lako zapaljiva, s previsokim temperaturama može se otopiti. Stoga je moguće koristiti samo za odmor, ali ne i za paru.
  3. Površina je nestabilna za mehanička oštećenja.

Korištenje jedinstvenih materijala

Ogrizanje drva s oblogom iznutra

Instalacija obloge.

Unutarnja obloga reza može biti ne samo standardna, već i ekskluzivna. Za pod, preporuča se koristiti masivnu ili parketnu ploču, jer je strop primijenio običnu ploču, za zidove - drvenu oblogu. Takav ukras rezanja bit će elegantan, udoban, ekološki prihvatljiv.

Ako je korišten pričvršćivanje "u zdjelu", unutarnja površina se jednostavno očisti od kučke, drveni stroj za brušenje. Nakon toga, površina stabla je prekrivena posebnim zaštitnim lakom. Električno ožičenje se nalazi u kutovima prostorije, na podu (zatvoren od strane postolja). Sve cijevi i druge komunikacije postavljene su ispod poda. U sobi za odmor, zidovi se ne mogu lakirati, već i pokriti tankim slojem boje, koristeći prirodne nijanse, kao što je kesten, bijela, krema. Prije slikarskog zida najbolje je pljunuti za uklanjanje čipova, pukotina, kuja na površini trupaca.

Članak o temi: mrlje na pozadini ispaljeni nakon lijepljenja: kako ukloniti i izlaz

Prednosti uređenja interijera:

Ogrizanje drva s oblogom iznutra

Alati potrebni za montažu obloge.

  • Troškovi dekoracije bit će minimalni;
  • Izgled bara je prirodan;
  • Rad je izuzetno jednostavan, ne zauzimaju puno vremena.

Tu su i nedostaci lakiranja ili bojenja:

  • Površina neće raditi savršeno glatka;
  • Dizajn je nejasan, ne postoji poseban izbor;
  • Komunikacije nisu tako jednostavne, postoji potreba za njihovom zaštitom od vlage, temperature kapi;
  • Svake 4 godine potrebno je ažurirati zidove zidova.

Jute uže za ukras

Jedna od opcija za projektiranje unutarnjih zidova kupke je korištenje konvencionalnog uže ili jute. Ova metoda završetka jute je prihvatljiva za zgrade izgrađene prema tehnologiji "u zdjeli". Za dnevne kabine postavljene na drugoj metodi, bolje je odabrati alternativni način završnog rada.

Rad počinje nakon što su unutarnje površine prostora u potpunosti obrađeni od strane antiseptičkog, njihovo brušenje se izvodi. Preporuča se kupiti poseban dekorativni uže za rad, a trošak nije tako velik. Slagao se samo u krunama, nastupaju dvije uloge odjednom - zaštitni i dekorativni. Uže može osigurati izolaciju, zaštitu od penetracije vlage, vjetar.

Pod je smješten drveni, najbolje je primijeniti masivnu ploču koja je nakon polaganja impregnirana s posebnim uljem ili lakiranim. Za strop, preporuča se uzeti drvenu oblogu, najviše zaštićene od vlage. Najbolje je početi raditi na cilj kada je log kuća montirana, a dnevnici su malo dijeli. To se događa za oko godinu dana nakon što je struktura u potpunosti pripremljena. Uže je drugačije pričvršćena na krunu na različite načine, najčešće se koriste posebni nokti, koji imaju plastične šešire. Možete koristiti zagrade i ljepilo. Prije polaganja uže treba pažljivo tretirati s antiseptičkim.

Prije polaganja uže se mjeri na traženoj dužini, nakon čega je odrezana. Potrebno je osigurati da ga rubovi ne odduže. Da bi to učinili, prvi su omotani nitima, nakon čega su prekriveni slojem laka ili ljepila. U početnoj točki pričvršćivača nužno se koristi ljepilo, što čini fiksaciju što je više moguće. Najbolje je to učiniti iz donjeg kuta, nedostaje parcela s tankim slojem ljepila. Primjenjuje se sastav ljepila termopistola, nemoguće je koristiti uobičajeno ljepilo.

Staples i nokti mogu se koristiti kao dodatna fiksacija, ova metoda će biti najbolja i pouzdana.

Uže se stavlja na ljepljivi sloj, nakon čega je svakih 15-20 cm fiksiran s noktima. Kada je dizajn svih kruna i zglobova stupa u kadi, potrebno je pokriti zid rezanja i konop s slojem zaštitnog laka.

Članak o temi: Pitovinski stubište u unutrašnjosti (48 fotografija)

Unutarnji dio ljepšeg kupke nije tako težak kao što se čini. U mnogim slučajevima se koriste najjednostavniji materijali, može se izvesti samo površinski laka. To je zbog činjenice da je prirodni dnevnik, iz kojih su zidovi proizvedeni, atraktivno u sebi, ne treba obavezna završna obrada. Za rad možete koristiti različite materijale, ali nije potrebno zapamtiti da nisu svi prikladni za kupanje, ali samo otporni na visoku vlažnost, unutarnje temperature kapi.

Čitaj više