Kako odabrati kupaonicu od poliestera

Anonim

U sovjetskim vremenima, zavjesa kupaonice je korišten iznimno rijetko. To je zbog činjenice da je ova soba bila potrebna isključivo za usvajanje postupaka vode. Danas je kupaonica soba koja pokušava dati jednako lijep pogled nego reći, dnevni boravak ili spavaću sobu. Lijepo se istuširati u udobnu sobu. Zalaza za kadu je neobvezan predmet unutrašnjosti. A ipak pomaže u mnogim stvarima:

  1. Stvara razliku između kupaonice i umivaonika.
  2. Skriva osobu za kupanje od nepotrebnih očiju.
  3. Štiti pod i kupatilo s vodom i pjene.
  4. Ona daje udobnost kupaonice i postaje soba za rayminaker.

Kako odabrati kupaonicu od poliestera

Odaberite zavjese za kupaonicu

Zbog toga je izbor zavjesa za kupaonicu iz poliestera 200h200 važna faza u stvaranju interijera. Ne samo da je ovdje važan materijal, već i boja, veličina i pouzdanost. Najbolje je kupiti zavjesu posljednji put, nastavite od recenzija ljudi koji su već napravili popravke. Ne zaboravite da zavjese treba kombinirati s drugim unutarnjim predmetima ne samo stilom, već i bojom

Koje su zavjese za kupaonice

Ovisno o materijalu iz kojeg su napravljene zavjese, podijeljene su na meko (izrađene od poliesterskih tkanina ili vinila) i krutine (proizvedene od polikarbonata ili plastike).

Ako želite napraviti sobu ugodno, savjetujemo vam da ostanete na zavjesama od poliestera, po vrsti zore. Razlozi zbog kojih vrijedi ostati na njima:

  • savršeno izbrisani, gotovo ne ostaju mrlje;

Kako odabrati kupaonicu od poliestera

  • brzo sušiti;
  • ne trebaju poboljšane pričvršćuje zbog svoje lakoće;
  • ne utječu na gljivice;
  • dugo služiti;
  • Postoje različite boje;
  • Jeftini, sudeći po recenzijama.

Članak o toj temi: Univerzalna samoljepljiva pozadina - jamstvo visokokvalitetnog popravka

Nedostaci:

  • S netočnim rukovanjem poliestera, gornji sloj postaje tanji, što utječe na hidroizolabilnost tkiva;
  • Unatoč njegovoj izdržljivosti, preporučuje se da ih zamijeni s vremena na vrijeme;
  • Uzmi dischlorus na suho čišćenje neće raditi ni, tako da će ga morati pratiti kod kuće;
  • Nedostaci se također mogu pripisati činjenici da prašina prianja na takve zavjese mnogo brže, postaju sivi;
  • Ponekad poliester uzrokuje alergije.

Kako odabrati kupaonicu od poliestera

Cijena zavjesa je važan uvjet za obranje pozornost na. Unatoč činjenici da je, u pravilu, zavjese 180x200 jeftinije od tkanine, postoji mogućnost kupnje niske kvalitete robe.

Kako se brinuti za poliester

Prije kupnje zavjese u kadi, odmah se javlja pitanje, je li teško brinuti se za poliester. Ako uzmemo u obzir da ovaj materijal ne podnosi tople vode, poboljšane glačanje i snažne deterdžente, briga je jedan užitak.

Pranje

Zavjese za kupanje 180x180 cm od poliestera savršeno izbrisane toplom vodom i tekućim prahom za delikatno pranje. Možete koristiti uobičajeno, što je najvažnije tako da ne sadrži izbjeljivač. Oni mogu oštetiti poliester. Vruća voda će ostaviti na materijalu iz šanse koje se ne izravnaju ni vrijeme kasnije.

Kako odabrati kupaonicu od poliestera

Masnoća na tkanini. Uklonite posuđe s tekućim deterdžentom. Primijenite i ostavite neko vrijeme. Nakon isprati toplom vodom i ostaviti spavati. Također možete odabrati štedljivo mjesto koje je posebno dizajnirano za te svrhe i pogodan je za sintetiku i ne stvaraju sive zavjese.

Kada kupujete zavjesu, obratite pozornost na naljepnicu ili pakiranje, koja detaljno opisuje osobitosti zavjese poliestera, prema sličnosti zavjesa zore.

Nakon pranja, potopiti zavjesu u toploj slanoj vodi, a nakon stabala do kamiona ili prstenova u kupaonici tako da se prirodno suši pod njegovim težinom. Sol će ga uštedjeti od ružnih bijelih razvoda i zadržati svjetlinu boje.

Kako odabrati kupaonicu od poliestera

Sušenje i uporaba željeza

Zavjese za 180x200 kupaonice iz poliestera će se sušiti od uređaja za grijanje, bolje u svježem zraku. Potrebna je automobil za sušenje, strogo se pridržavajući uputa.

Članak o temi: tapiserija zavjesa: luksuz u unutrašnjosti

Željezo mora biti postavljeno na minimalnoj temperaturi koja ne smije prelaziti 130 stupnjeva grijanja. Označena je jednom točkom ili jednom.

Kako odabrati kupaonicu od poliestera

Pričvršćivanje zavjese

Pričvršćivanje zavjese u kupaonici je važan aspekt u stvaranju dizajna. Događa se da je štap za pričvršćivanje već uključen. Dakle, dovoljno je instalirati ih i otići na Chammertie ili štap štap. U nedostatku toga, možete povući liniju ili uže, ali štap je mnogo duži i ljepši. Tu je i plastična montaža opcija kada je cijev posipana između dva zida.

Kako odabrati kupaonicu od poliestera

U setu s zavjesom iz poliestera 200h200, zvoni mogu ići. Na vrhu zavjesa napravljene rupe u kojima su umetnute. Prekrasni neobični nosači mogu ići na skupe zavjese dizajna. Tipkanje, u pravilu, izrađeni su od istog materijala kao i same zavjese.

Ako odlučite ostati na zavjesnoj zavjesi poliestera, vjerojatno nećete požaliti. Vodene procedure će uživati, jer višak vlage neće pasti na pod, lakoćom će biti u radosti, a prekrasan izgled takvih zavjesa ukrasit će unutrašnjost vaše kupaonice.

Čitaj više