Kako se riješiti golubova na balkonu: dokazani način

Anonim

Kako se riješiti golubova na balkonu: dokazani način

Golub je vrlo lijepa ptica: unatoč tome, to je neočekivani gost na balkonu, budući da je ova životinja je prodavač infekcije, nekoliko metoda, kako se nositi s pticama koje su odabrale vaš balkon. To je metoda refleksije, a radikalnije mjere kojima se, nažalost, moraju pribjeći.

Kako se riješiti golubova na krovu balkona: Plance metode

Važno je razumjeti - ako su golubovi i dalje počeli slaviti vas na balkonu, i čak se čini slatkom, s vremenom, ako ih ne vozite, oni će se naseliti na krovu balkona. Stoga će ih morati odmah uplašiti, kao što je primijetio aktivnost golubova na vaš balkon.

Kako se riješiti golubova na balkonu: dokazani način

Strašilo vrane mogu se kupiti u lovačkoj trgovini ili učiniti majstor po narudžbi

Što može biti učinjeno:

  1. Kupite jednostavnu foliju hrane, izrežite ga na traku i razveselite kao zavjesa na balkonu. Ptice, prvo, ne vole sjaj, drugo, ne toleriraju šuškanje stvari.
  2. Ako ne želite zabrljati s folijom, ili se bojite da ne lijepo gleda na balkon, uzimate stare CD-ove. Oni će biti atraktivniji viseći, pogotovo ako čine veliku suspenziju ili zavjesu. A funkcija je ista - izbaciti ptice s vašeg teritorija.
  3. Kupite zvučne pražnjenike, prodaju se u specijaliziranim prodavaonicama. Možete kombinirati nekoliko metoda za konzumiranje.
  4. Punjene vrane! Naravno, gdje ga uzeti, nerazumljivo je, ali ako znate odgovor na ovo pitanje, onda stavite krunicu. Golubovi nisu prijatelji s njom.

Članak o toj temi: Pravilno poravnanje namještaja u pravokutnoj sobi

Međutim, radikalan način je vrlo okrutan. Možete koristiti dosadne ptice s ledenom vodom. Odmah će odletjeti, a malo je vjerojatno da žele letjeti na tako opasno mjesto. Pa, ako i dalje stignu, morate ponavljati ne najugodniji postupak.

Golubovi na balkonu sville gnijezdo: što učiniti

Usput, ne žurim se uznemiriti - ovo je dobar znak. Doista, vjeruje se da ako golubovi vlakana gnijezde pored vašeg doma (u ovom slučaju, na balkonu), tada je na ambulantu ili obiteljsku dobrobit.

Kako se riješiti golubova na balkonu: dokazani način

Nakon pojavljivanja golubova, krpelji se mogu pojaviti u kući: dakle, nakon što ste se riješili gnijezda, vrijedi dezinfekcije cijele kuće

Ako niste protiv takvog susjedstva, mogu se hraniti. No, većina stanara ne voli takve nebesne goste. Moraju ih uplašiti gore navedene metode i očistiti gnijezdo na ulicu. Naravno, učinite to u rukavicama.

Važan trenutak: Nakon čišćenja gnijezda, dezinficirajte balkon. Potrebno je to učiniti, pogotovo ako su djeca u kući. Da, a neobično gnijezdo ponovno će privući ptice.

Ako su ispunili gnijezdo i dobro odletite, ne skupljaju ništa, ne pomaže, morat ćete kupiti posebnu zamku, uhvatiti ptice i dati ptičje sklonište.

Čišćenje balkona nakon golubova: Kako se nositi

Dezinfekcija je najvažnija točka čišćenja. Ako stavite gnijezdo na ulicu, stavite ga na drvo. Dakle, neće biti otečene mačke i psi, i u gnijezdu, to može biti jaja.

Kako se riješiti golubova na balkonu: dokazani način

Dok čišćenje balkona treba koristiti odijelo za dezinfekciju

Što učiniti na balkonu:

  • Sve što nema posebnu vrijednost, bez razmišljanja, bacanje;
  • Preostale stvari obrišite malu vlažnu krpu, koja je navlažena u vodi s octom;
  • Zatim ponovno ponovite mokro čišćenje pomoću konvencionalne otopine sapuna;
  • Ništa od vitalne aktivnosti golubova ne smije biti ostavljeno, ptice potencijalne infekcije nosača.

Članak o toj temi: ekološki prihvatljivi tava s kamenim premazom

Nemojte zadržati hranu na balkonu - to će privući samo ptice.

Golub je odletio na balkon i požurio: što učiniti u ovom slučaju

Sve isto što radite kada trebate očistiti sobu. Rukujte se rukavicama, papirom i tkaninom. Nježno zauzeti predmet "avijanske zloće" rukama u rukavicama, neki prikladan papir, baciti u vrećicu i pružena na najbliže smeće.

Kako se riješiti golubova na balkonu: dokazani način

Nakon čišćenja balkona, soba treba liječiti klorom

I mjesto gdje je golub požurio, dobro isprati vodom s octom. To je cijeli problem! Istina, ona će se ponoviti ako ne dopirate golubove s balkona.

Kako se riješiti golubova na balkonu: opcije

Postoji vrlo dobra opcija, ali problematična. Međutim, iskustvo takvih tehnika je, osobito na zapadu, vrlo pozitivno. Slažem se sa susjedima koji su također hranjeni i izgraditi dobar tup u dvorištu. S gnijezda i velikim hranilicama. Na prvi pogled - nevolje skrb i na provjeru - dobro djelo.

Kako se riješiti golubova na balkonu: dokazani način

Golub na balkonu - prilično loš znak: tako da je potrebno izbaciti i spriječiti izgled ove ptice

Ako nijedan način nije pomogao, a vi više ne pretpostavljamo kako se riješiti golubova na balkonu, obratite se posebnoj usluzi ptičjeg ulova. Ipak, oni nisu tako bezopasni i opet, mogu tolerirati infekciju.

Kako se riješiti golubova na balkonu (video)

Ali uništiti gnijezda, umjesto jaja golubova staviti prljavo, metoda je učinkovita, ali ne i najljepša. Pokušajte prvo riješiti sve bez žrtava, ali ako su ptice nametljive, morat ćete još jednom izbaciti gnijezda.

Očistite i smirite svoj balkon!

Čitaj više