Projekti kuća s terasom

Anonim

Projekti kuća s terasom

Ove godine, projekti kuća s terasom su popularni nego ikad. Većina onih koji planiraju izgradnju seoske kuće, nekoliko običnih građevina, ekonomski, ali ne uvijek ugodno.

Terasa u prezentaciji ljudi je detalj koji govori dobar okus, ljubav prema udobnosti i ugodnom razonodu. Zapravo, to je upravo slučaj. Kompetentno planirana i pravilno izgrađena terasa je mjesto gdje će obitelj imati ručkove ili okupljanje nakon večere.

U isto vrijeme, to ovisi o izboru projekta, da li terasa postaje omiljeno mjesto u kući za svakog člana obitelji, ili će biti malo prijateljska izgradnja nepoznatog odredišta.

Ako ste zainteresirani za projekte vikendica s prisutnošću terase, onda je vrijedno odabrati pažljivo da ne propustite važne pojedinosti.

Naravno, prisutnost terase u projektu je dodatna klauzula o troškovima, a vrijedi razmotriti definiranje proračuna. Ako pokušate sve spasiti, doći ćete do opsega: nezgodan raspored, nije dovoljno učinkovita gradnja i, kao rezultat, nepotrebna i ne korištena izgrađena.

Gdje je bolje pronaći dizajnere s dostupnim projektnim opcijama. U tom slučaju, čak i projekt kuće s velikom terasom košta vas ne tako skupo.

Kako projekti kuća s terasom

Izbor strane za izgradnju terase ima masu suptilnosti, čija ne-definicija dovodi do nezadovoljavajućih rezultata.

Što je u biti terasa? Ovo je neka vrsta zauzet do kuće koja ima krov, s ostakljenjem ili bez njega. Odavde mnogi nepravilno vjeruju da nema posebnih zahtjeva takav manji produžetak. Međutim, oni su.

Projekti kuća s terasom

Prije svega, ako govorimo o mogućoj klasifikaciji, terase mogu biti:

  • otvorena;
  • Zatvoreno.

Otvorene terase nemaju krovove, postoji samo podove, gdje se namještaj može instalirati na ljeto. Ova je opcija savršeno pogodna za ljeto iz nekoliko razloga.

Članak o toj temi: Jednostavna domaća učvršćenje za rezanje vrpce iz plastičnih boca

Otvorene terase ne sprječavaju penetraciju sunca u kuću. U isto vrijeme uživajte u toplom, ako vam omogućuje da napravite vrijeme, možete barem svaki dan.

Međutim, ako pada kiša na ulici, korištenje terase u svrhu nije moguće: nije pokriveno s vrhom, niti sa strane.

Zatvorene terase su čvrste dizajne. Osim poda, oni imaju krov, a uglavnom, također ostaknu s mogućnošću razbijanja Framuga.

Od užasavanja sunca i čestih ljetnih kiša, štiti nadstrešnice, od vjetra - prozore. To znači da možete koristiti terasu od ranog proljeća, do duboke jeseni.

Pojednostavljena verzija - Terasa s baldahinom, ali bez zidova, i, na primjer, samo s balustradom. To, naravno, nije opcija koja posebno štiti od vjetra, ali ne sprječava prodor na terasi svježeg zraka.

Izbor jedne ili druge opcije je uvijek subjektivan. Trebate procijeniti vlastite sposobnosti, kao i zahtjeve i želje za izgradnju za određivanje njegove vrste i materijale.

Projekti kuća s terasom

Zasebno, vrijedi spomenuti planiranje izgradnje na stranama svjetlosti. Čak i slobodni projekti kuća s terasom, u pravilu, uzimaju u obzir, u kojem će smjeru biti poslana terasa, a to je od velike važnosti.

  • Terasa okrenuta prema sjeveru neće vam dati beskrajno sunčanje, ali savršeno pogodan za rad na računalu, crtanje i druge klase gdje je važno jelo meko raspršeno svjetlo.
  • Terasa orijentirana terasa je maksimum topline i svjetla ne samo na samoj terasi, nego iu sobama koje su uz njega. Međutim, bolje je opremiti takvu terasu barem uklonjivi nadstrešnica.
  • Zapadna terasa je namijenjena da ga koristi nakon ručka. U ovom slučaju, soba će biti dovoljno osvijetljena.
  • Konačno, istočna strana i terasa na njemu je prilika da imaju veliki doručak, bez bodovanja zraka i poslijepodnevne topline.

Članak o toj temi: Koja je optimalna visina instalacije ručke za vrata snimanja

U pravilu, terase su u susjedstvu dnevnog boravka, imaju ulaz kroz ovu sobu. Međutim, ako se želi, promjene se mogu izvršiti na projekt ako želite postaviti ulaz, na primjer, iz stambene sobe ili blagovaonice.

Nemojte misliti da je izgradnja terase preskupa. Ako želite, možete jednostavno odabrati dostupni vikend projekt s terasom koja neće previše pogoditi proračun.

Čitaj više