Zadačenje pozadine, što je prikladnije za primjenu ljepila, alat

Anonim

Kupnjom pozadine već planirate njihovo lijepljenje na podsvjesnoj razini. Pokupite potreban alat u umu, razmislite o procesima zidova zidova i prezentirajte konačni rezultat. Željeli bismo vam reći više o nekim alatima koje možete doći u ruci u svom radu.

Zadačenje pozadine, što je prikladnije za primjenu ljepila, alat

Alat za pozadinu

Nož i škare

Nećemo se zaustaviti po izboru pozadine i ljepila, neće biti dugo i bolan proces koji morate proći kroz sve one koji žele popravljati kod kuće. Treba napomenuti samo da se ljepilo mora biti izabran pod vrstom pozadine.

Na primjer, ako ste zaustavili na pozadini s podlogom Fliesline, onda ljepilo mora biti prikladno. Ako imate parnične pozadine, onda se ljepilo preporučuje za papirnatu tapetu.

Pozadina i ljepilo su spremni za rad, ispisati role i izrezati pozadinu na komade određene duljine. Za to nam treba nož ili škare. Nakon toga, potrebno je smanjiti pozadinu na zidu, tako da je bolje odabrati jednostavan nož s zamjenjivim lopaticama propadanja. To je dovoljno oštro da reže pozadinu i kako je izblijedjelo, a onda se oštrica lako mijenja ili valja.

Zadačenje pozadine, što je prikladnije za primjenu ljepila, alat

Moderni nož s valjanim oštricama

Postoje posebni pozadina noževi s dugim širokim i glupim oštricom, ali oni su vrlo nepraktični i mogu se koristiti ispravno od strane profesionalnih majstora, ako slijepimo vlastite ruke, ne trebamo ih.

Škare će biti potrebne za uredno rezanje pozadine na složenim mjestima, područje prekidača, utičnica. Škare će porasti najjednostavnije.

Valjak i četka

Pozadine se režu na komade određene duljine i spremni za primjenu ljepila. Sada ćemo primijeniti ljepilo za pozadinu na platnu, to će uzeti valjak ili četku.

Članak o toj temi: Marquis za automobil radi sami

Ako želite koristiti valjak, odaberite opciju pjene, jer je vrlo lako primijeniti ljepilo na glatku površinu. Ako ne, drugi su prikladni: umjetno ili prirodno krzno, Velor, umjetna vuna. Valjak se može kupiti u bilo kojoj građevinskoj trgovini, to nije oskudna dobra. Trošak različitih proizvođača nije vrlo različit i kvaliteta.

Zadačenje pozadine, što je prikladnije za primjenu ljepila, alat

Valjak

Međutim, u novije vrijeme, sve trgovine prodaju već se okupili, iako je u smislu praktičnosti bolje kupiti u dijelovima: ručka (begeel) i krzneni kaput. Nakon toga, rezervni dijelovi se mijenjaju ako je potrebno.

Koristeći valjak za nanošenje ljepila na pozadinu, to će biti prikladno da ga upetljivi u posebnoj kupki, jer se ne uklapa u svaku kantu. Takva kupka je dostupna u većini trgovina, ima poseban odjeljak, gdje možete okretati valjak, dobiti ga s ljepilom. Čak se prodaju čak i gotovi setovi koji se sastoje od kupke i valjka.

Zadačenje pozadine, što je prikladnije za primjenu ljepila, alat

Set: kupka i pjenasti valjak

Tassel je također prikladan za primjenu ljepila na pozadinu. Da biste to učinili, odaberite bilo koju četku koja se ne penja. Prirodne čekinje imaju tassel ili ne, za nas nije važno.

Četke se dobro pokazuju s mnogo čekinja, zove se mclist. Za razliku od vene - uski, imaju 8-10 redova gomila. Povučena četka Odaberite širi, najbolje od svih 75-100mm.

Možda će vam trebati uska četka, propustiti pozadinu na teško dostupnim mjestima, gdje se valjak ne uklapa na bilo koji način, ovaj trenutak je također potreban za pružanje.

Špatula

Pozadina na zidu preporučuje se pozadina lopatica, plastični uređaj u obliku krila s mekim rubovima. Razumijevanje, ispada vrlo povoljno, samo ne staviti pritisak na pozadinu, inače se mogu slomiti.

Članak o temi: Kako lijepiti žbuku iz poliuretana?

Zadačenje pozadine, što je prikladnije za primjenu ljepila, alat

Najlakši, ali udoban pozadinu spatula

Ako ste navikli da izgladite pozadinu s običnom krpom ili četkom, to je također pravi pristup. Suhe krpe će morati obrisati pozadinu i uklanjanje ostataka ljepila.

Preporuča se koristiti običnu spužvu za prikupljanje ljepila, to je lako i prikladno za to.

Neki majstori se koriste za izglađivanje tapeta gume valjak, njegov krzneni kaput je blag, izrađen od gume. Međutim, za korištenje ovog alata zahtijeva određenu količinu iskustva u građevinskom radu.

Postoji poseban mali valjak za rad s zglobovima pozadine, koji omogućuje valjanje zglobova zgloba, čime se dobivaju osloboditi viška ljepila.

Zadačenje pozadine, što je prikladnije za primjenu ljepila, alat

Valjak za valjanje zidova pozadine

Za rezanje na teško dostupnim mjestima, obična metalna lopatica je korisna, što je vrlo prikladno smanjiti nepotreban rub. Nakon što ste odvojili nepotreban dio pozadine, lako je i glatko odrezati nožem.

Koristite lopaticu vrlo nježno kako ne biste oštetili dekorativni dio pozadine.

Ljestve

Ako imate visoke stropove, onda biste trebali voditi brigu o normalnim prikladnim alatima za rad na visini. Pozadina koja se drže s stolicama ili stolicom nosi mnoge poteškoće i može biti opasno. Dok će normalno čeljust uvelike olakšati sve tijek rada.

Odaberite aluminijske stepladders, željezo teško premjestiti, taucing ga unatrag kroz cijelu potresnu pozadinu, definitivno ste jako umorni.

Zadačenje pozadine, što je prikladnije za primjenu ljepila, alat

Nisko stajanje koji je jednostavan za korištenje kod kuće

Za uspješnu pozadinu za puhanje dodatno ćete trebati:

  • vodovod ili razina za glačanje vertikalne izravne, u odnosu na koji će se stići;
  • olovka ili marker kako bi se napravili oznake na zidovima;
  • Rulet za čisto obilježavanje komada pozadine i zidova;
  • Tara za miješanje ljepila, po mogućnosti s poklopcem, u slučaju da morate ostaviti ljepilo u gotovom stanju;
  • štap za gnječenje ljepilo ili posebnu mješalicu koja se nosi na vježbi;
  • Toplina i odvijač kako bi se osigurala sigurnost na mjestima gdje su prisutni utičnice i prekidači, pogotovo ako ne idete potpuno de-energizirati sobu.

Članak o toj temi: Kako provesti svjetlo u staji i kokoši Coop to učiniti sami

Ako imate cijeli popis na skladištu, onda s velikim udjelom vjerojatnosti pozadine, to će biti uspješno. Možda se nepotrebno fokusiramo na jednostavne i razumljive stvari, ali možete ih jednostavno zaboraviti. Ako nema naših popisa, pokušajte ga pronaći kako ne bi zakupili svoj rad.

Čitaj više