Slučaj za fotoaparat to učiniti sami

Anonim

Izvorni i elegantni, pružaju praktičnost rada i pomoći uvijek držati fotoaparat pri ruci. Većina slučajeva za kamere izgleda nepotrebno i čak glomazan. Želio bih osim zaštite, bili su originalni i elegantni, pod uvjetom da praktičnost rada i mogućnost zadržavanja fotoaparata pri ruci ako planirate kratko putovanje. Učinite vlastite ruke nove i originalne kamere za fotoaparat. Time ćete stvoriti ne samo zaštitu za vaš fotoaparat, već i dati joj "turistički izgled". Naravno, stvaranje slučaja mekog tkiva nije opcija. Ako nastojite stvoriti najviše zaštitni dizajn za fotoaparat, najbolje je uzeti gustu vunenu tkaninu. Možda se ne brinite o samom poslu, jer Proizvod je u biti jednostavan džep s ventilom. Jednostavno se možete opustiti i uživati ​​u šivanju.

Slučaj za fotoaparat to učiniti sami

Potrebni materijali i alati:

  • mašina za šivanje;
  • Škare ili disk (rezanje) nož;
  • olovka;
  • papir.

Predložak slučaja

Počnite s činjenicom da olovka na papiru skicira obrise s pravim dimenzijama fotoaparata. Ako je mala - onda je lako! Ako ima vanjske leće, onda vaš predložak ima više lica. U tom slučaju morate uključiti dno fotoaparata u profil leća. Ovaj predložak se može koristiti za donji i gornji dio, samo vam je potrebno dodati dodatnu udaljenost za leću. Izmjerite fotoaparat i visinu, izračunajte ono što prednja ploča treba biti. Povezivanje linija, ispada pravokutnik.

Slučaj za fotoaparat to učiniti sami

Isječak

Najbolje je dodati približno 1/4 veličine vašeg predloška kako bi se nadoknadio materijal potreban za šavove i za točke, vaš slučaj ne bi trebao biti preblizu. Sada izrežite predloške papira i učinite na njima iz odabrane tkanine budućeg slučaja.

Članak o temi: pleteni kaput za djevojčice s pletenjem s shemom: pletene tople stvari za djecu od 1-2-3 godine s fotografijama i videozapisima

Slučaj za fotoaparat to učiniti sami

Slučaj za fotoaparat to učiniti sami

Torbica za šivanje

Nakon što je tkanina isklesana, temeljito povucite sve komade zajedno. Također spriječiti trošenje vrijedi šivati ​​bilo kakve netretirane rubove. Ne zaboravite ostaviti rupe za remen. Nakon što su svi dijelovi ušiveni (u bilo koje vrijeme), došlo je do skretanja za vanjski džep i testiranje s fotoaparatom. Stavite fotoaparat unutra i provjerite: ako ne koristite prilično točne veličine za predložak, možda ćete morati napraviti malo slučaja "na slici" fotoaparat. Sada šivati ​​gornji dio.

Slučaj za fotoaparat to učiniti sami

Slučaj za fotoaparat to učiniti sami

Slučaj za fotoaparat to učiniti sami

Zaštita kamere

Da biste zatvorili slučaj za fotoaparat, možete koristiti komad kože. U ovom slučaju zamotajte ih oko kamere i kravate. Da biste odredili točnu duljinu remena, omotajte ga oko kamere nekoliko puta i kravata. Ako je fotoaparat s objektivom, zatim na dnu bit će mala konveksnost - ovo je savršeno mjesto za pričvršćivanje remena. Možete šivati ​​pojas odostraga ili samo dođe do dizajna. Također možete koristiti zakovice ili druge uređaje. Glavna stvar je osigurati da zakovice ne dodiruju fotoaparat i neće mu štetiti.

Slučaj za fotoaparat to učiniti sami

Slučaj za fotoaparat to učiniti sami

Ako vam se svidio majstor klase, onda ostavite nekoliko zahvalnih linija autoru članka u komentarima. Najjednostavniji "hvala" će dati autoru želju da zadovoljimo nazny članke.

Potaknite autora!

Čitaj više