Sam smo mašemo stubištem stubišta s pločicama, porculanskim kamenama

Anonim

U pitanju dekoracije stubišta postoji mnogo nijansi. Naravno, to je odmah potrebno razumjeti da se suočavanje s ulicom i unutarnjim stubama radikalno razlikuje. I ne samo materijale koji bi se trebali koristiti, već i metode polaganja. Kako je pločica koraka ispravno napravljena, koji je materijal najbolje pokupiti i stilizirati pod interijerom - pogledat ćemo sve to dalje. Također utječemo na pitanje porculanskog kamena, kao takav cilj je napravljen i gdje početi.

Svojstva završnih materijala

Budući da govorimo o pločicama i glini - prvo razmotrite koji parametri za ovaj cilj:

  1. Velika snaga. Takvo obloge neće se brzo istrošiti. Bez obzira na to kako ga koristi, to je vrlo dobro čišćenje, čišćenje i pranje.
  2. Suočavanje s koracima pločica može se napraviti unutar kuće i izvana. Razlika je samo u vrsti materijala koji će biti kupljen. U svakom slučaju, vrijedi odabrati vanjski pogled ili ulicu. Zid polaganje na podu je, naravno, zabranjeno je jer se može razbiti da se skine ili raspršuje.

    Sam smo mašemo stubištem stubišta s pločicama, porculanskim kamenama

  3. Suočavanje s koracima s porculanskim kamenama je mnogo skuplje, ali debljina materijala je gotovo 2 puta više i gustoća previše. Stoga je otpornost na trošenje i vijek trajanja takvih koraka mnogo veći. Preporučujem prilikom odabira pozornost na označavanje. Pokušajte kupiti Pei IV porculanski kamen. Ova oznaka ukazuje na visokokvalitetne i izvrsne svojstva performansi, kao i činjenicu da je takva pločica prikladna za bilo koju vrstu prostorije, čak i za ulicu ili bazene.

    Sam smo mašemo stubištem stubišta s pločicama, porculanskim kamenama

  4. Zamjena dijelova pločica može se napraviti samac, pa kada polaganje, izračunajte sve tako da imate nekoliko cijelih elemenata. U slučaju nepredviđenih okolnosti, možete jednostavno instalirati novu stavku i ne tražite ga u trgovinama.
  5. Uobičajena i porculanska pločica može biti s zaleđivanjem i bez njega. Za stepenice je bolje odabrati bez premaza sa zaleđivanjem i s anti-slip učinak. U tom slučaju ne morate brinuti o sigurnosti dizanja.
  6. Postoji 5. stupanj snage. Pogodan je za javna područja - postaje, parkovi. U dvorištu nije potrebno odabrati ovaj tip, moguće je i jeftinije.
  7. Kada kupujete korake od porculana, prodavači uključeni možete ponuditi "rizme", uglove i postolje. Ako se suočavanje s koracima provede neovisno, onda kupite takav skup je bolji jer sadrži jasnu uputu od proizvođača.

Značajke betonskih koraka, drva

Suočavanje s koracima pločica od betona se izvodi vrlo brzo, jer će se instalacija pojaviti pomoću posebnog ljepila. Preporuča se da se konkretni koraci razdvajaju. Drveni izgled stubišta najbolje se odvoji klapama, drvom, parketom ili laminatom. Ove vrste materijala bit će pričvršćene pomoću metalnih traka ili ljepila. Takva će obloga biti izdržljiva ako su dijelovi zalijepljeni u istoj konzistenciji.

Što se tiče ljestve na bazi metalnih okvira, može postojati bilo koji završni - barem pločica, čak i drvo, čak i porculanski kamen. No, prije nego što ga stavite, treba instalirati betonsku fazu.

Upute za završnu obradu

Tako da je takav cilj trajan, mora biti ispravno instaliran. Slijedite ovaj slijed:

  • Pripremite korak - trebala bi biti glatka, glatka i stabilna. Vrijedno je pokrivati ​​betonsku površinu faze prajmera.
  • Pokrenite polaganje je potrebno od vrha. Betonski marš će to omogućiti da to učini, jer koraci moraju biti spremni i visokokvalitetno instalirani.
  • Stavljanje pločica može biti i na konkretnoj otopini i za ljepilo. Ovaj trenutak je bolje razjasnio proizvođač materijala ili od prodavatelja. Neke vrste na otvorenom preporučuju se samo na betonsko rješenje.
  • Moguće je okrenuti pločicu pozornice ne samo od integracije. Najvjerojatnije, neki elementi koje morate izrezati. Da biste to učinili, koristite poseban stroj za rezanje pločica. Završetak će izgledati ljepše ako se dijelovi uklapaju oko rubova, a ne u sredini. Također je potrebno polagati simetrično za svaki sljedeći korak.

    Sam smo mašemo stubištem stubišta s pločicama, porculanskim kamenama

  • Pripremite otopinu za pločicu (za početak, da biste razumjeli što je brzina rada). U malim dijelovima mora se primijeniti na pločicu i na betonskoj osnovi. Imajte na umu da rješenje ne treba puno, idealno bi trebalo širiti i formirati sloj do 1 centimetra.
  • Ni u kojem slučaju ne pokrivajte podne pločice na "Lyapi". To može dovesti do činjenice da će pločica ispucati na zglobovima. Rješenje mora biti ravnomjerno.
  • Ako je polaganje napravljeno uz pomoć ljepila - potrebno je nanijeti mali dio na pločici i primijeniti na betonsku bazu. U idealnom slučaju, ako se izreže kroz pločicu, stvarajući sloj na 0,3 centimetra.

Kako odvojiti keramiku

Trim pločica od porculana kamena je vrlo slična suočavanju jednostavne pločice. Jedina razlika je u tome što se uvijek stavlja na poseban ljepilo. Prilikom odabira ljepila, uvijek je potrebno kontaktirati konzultant prodavatelja kako bi razjasnio preporuke proizvođača proizvođača. Svaki korak od ovog izdržljivog materijala može biti kruti ako se veličine lijepljenja stepenica podudaraju sa standardom. Također se mogu koristiti pojedinačne pločice standardne veličine. U svakom slučaju, korak bi trebao biti glatka, glatka i udobna. Svakako koristite prilikom postavljanja razine. On može otkriti nepravilnosti koje biste trebali sakriti.

Sam smo mašemo stubištem stubišta s pločicama, porculanskim kamenama

Važno je provjeriti sve razine razine čak i prije početka završetka, jer je nemoguće ispraviti ljepilo i porculanski kamen.

Ako napravite stubište od porculanskog kamena u kući, možete se popeti s tepihom ili tepihom. Poboljšat će spojku kada hodate i može zaštititi sebe i goste od neželjenih slajdova. Karnat tepih se može pričvrstiti na glatke korake i na kosu. Spojevi materijala treba dobiti na unutarnjim kutovima svake faze.

Prilikom obloge stubišta s porculanskim kamenim proizvodima, pločicama ili drugim visokokvalitetnim materijalima - pazite da stil odgovara općoj vrsti sobe. Unutrašnjost će biti vrlo ovisna o tome kakav ćete dizajn učiniti sve. Korist činjenice da proizvođači sada omogućuju da zaustavite oko ne u jednom obliku materijala. Dopušteno je povezati različite vrste, crteže i boje. Sretno u poslu!

Video "Samo-obloge stepenice pločice"

Record prikazuje slijed rada kada se okrenete stubištem stepenicama.

Članak na temu: Stvorite vrt kamenja kod kuće

Čitaj više