Kako izraditi dnevnik kabinu ispravno s vlastitim rukama

Anonim

Možete izgraditi kuću za log iz bara s pogledom na stalni smještaj i privremeni. Kuća za log podignuta je iz takve građevinskog materijala kao drvo i zalijepljen. Ako je stalni smještaj planiran u kući iz bara, građevinski materijal mora biti preventan, a ako za privremeno - opcionalno. U svakom slučaju, drvo je naslagani strani pećnice.

Kako izraditi dnevnik kabinu ispravno s vlastitim rukama

Shema vrsta i presjeka šipke.

Značajke BURS

Za skupljanje šipki vlastitim rukama, za razliku od dnevnika, to bi trebalo biti izravno na gotovom temeljima vrsti trake. Kuće ili trupci, izgrađeni od bara, moraju osigurati skupljanje, koje eliminira styling zidova odmah nakon izgradnje kuće. Obično čekaju barem oko godinu dana ili dvije godine da polože visokokvalitetne zidine koji će dugo biti služili. Takav građevinski materijal, kao bar, ima samo pozitivne karakteristike.

Kako izraditi dnevnik kabinu ispravno s vlastitim rukama

Slika 1. Sklop montaže ploče za bazu.

Koristite profilirano drvo može se spremiti na završne materijale. Bar može dugo ostati vlaga u svojoj strukturi, tako da je destrovan kuća potpuno dugo. Ne smije se morati podići na dnevniku, morate pozvati pomoćnika. Proces izgradnje kuće iz bara nije težak.

Da biste izgradili visokokvalitetnu kuću, morate koristiti drveno složeno, što je lako napraviti s vlastitim rukama. U tu svrhu, konvencionalne ploče ili njihovo obrezivanje preostale nakon obavljanja bilo kojeg posla, na primjer, koji se odnose na ugradnju sanduka. Bolje je učiniti bolje od čvrstih ploča za rezanje, za to, s jedne strane, oni su pratiti s pilom. Zatim izrezati na ploče koje imaju širinu od 120 mm, glavna stvar je da se ispostavi da su glatki.

Kako staviti temelj za dnevniku

Načela temelja vrpce

Kako izraditi dnevnik kabinu ispravno s vlastitim rukama

Slika 2. Shema organizacije temelja ventilacije.

Prvi korak od kojih počinje izgradnja bara je oznaka Zaklade. Prije obavljanja rada, analiza tla se provodi na gradilištu, koja se spušta na geološka istraživanja vezana uz potragu za pojavom podzemnih voda i definicija sastava tla.

Članak o toj temi: Kako poravnati zid ispod pločice: Priprema i poravnanje, polaganje i da li gipsanu površinu u kuhinji

Za svaku vrstu terena s određenom jedinicom osigurana su posebne vrste temelja koji će služiti kao desetljećima, a prisutnost podzemnih voda neće imati razarajući učinak na njih. Prije početka označavanja temelj pod okvirom, potrebno je probiti rov za buduću strukturu. To je zbog uklanjanja plodnog sloja tla. Prvo, rov se izlije pijesak, koji je zbijen ispunjavanjem vodom. Nakon toga, kamen pada u rov za početak jačanja temelja.

Moguće je obuzdati šipke za armaturu i na vrhu temelja i na nižem. To će omogućiti najvišu snagu cjelokupne buduće strukture rezanja. Ojačanje se provodi pomoću betona Ako se radi sa svojim vlastitim rukama u betonskom miješalici, to neće biti tako skupa kao da kupujete gotov beton u građevinskoj trgovini. Dostava betona provodi takav tip prijevoza kao mješalice za kamion, a može izaći samo na parcele s najvećim trga, inače će se beton morati istovariti na drugi način.

Najbolje opcije bit će korištenje betonske miksera instalirane na web-lokaciji. To će vam omogućiti da neovisno pripremiti konkretno rješenje za ojačanje temelja, ali kvaliteta kompozicije neće biti tako visoka kao gotov beton. Na dnu rovana s pijeskom i kamenjem odgovara armaturu, a zatim izlio ovaj prostor beton. Sva temeljna traka, ako je vrpca, natočena betona do razine tla. Zaklada se može urediti uz korištenje oplate, a kolumni tip temelja je prikladna na određenom sastavu tla.

Kako izraditi dnevnik kabinu ispravno s vlastitim rukama

Slika 3. Okvir za osnovni okvir za temelj.

Koristeći betonsku mješalicu, ne smije se zatvoriti na mjestu gdje se nalazi njegov motor, jer zahtijeva stalno cirkulirajući zrak da ga ohladi nakon i tijekom rada. Prije početka izgradnje rezanja iz trake nakon potpunog temelja, temelj mora proći iz tjedna u mjesec tako da je dizajn potpuno predani.

Za određenu vrstu tla, na primjer, močvarni, potrebno je prostorni okvir. Tek nakon toga stvoriti oplatu i otopina betona se izlije u nju. Ako je temelj smješten u toplo vrijeme, tada se njezina površina mora staviti na piljevinu ili drugi materijal, kao što je mahovina, vrećica. Možete jednostavno izliti njegovu površinu vodom. Debljina ploča oplate trebala bi biti oko 40 mm. Trebali biste odabrati štitove za oplate potrebnu visinu i duljinu.

Članak o temi: Dekor ogledala to učiniti sami

Građevinsko podrum

Za početnu veličinu štita, obično se uzima udaljenost između aksijalnih linija baze. Skupština štitova provodi se izravno na Zemlji koristeći posebne obloge. Shema sklopa panela za bazu prikazana je na Sl. 1. Shields s glatkom stranom mora se riješiti unutar baze.

Baza temelja mora pružiti posebne prozore za ventilaciju, koja su s površine Zemlje na udaljenosti od 15-20 cm. Nalaze se na suprotnim stranama konstrukta baze svake suprotne. Da biste ih stvorili, možete koristiti azbest-cementne cijevi uz krajeve na štitovima, kao što je prikazano na Sl. 2. Ovaj položaj cijevi će omogućiti da ne sipa ventilacijske rupe betonom.

Kako izraditi dnevnik kabinu ispravno s vlastitim rukama

Slika 4. Metode za povezivanje drva.

Armaturni okvir baze nalazi se na vrhu, prikazan je na Sl. 3, nakon toga ispunite betonsku estrihu. Barovi za pojačanje trebaju biti položene u metodu besmislenog, uzimajući ih kroz žicu.

Ova metoda se može dobiti kruta konstrukcija koja se čvrsto povezuje s temeljima buduće strukture. Počevši od punjenja betona u oplati, na štitovima treba odrediti liniju za punjenje odozgo. Kada je poklopac spreman, počnite položiti prvu krunu.

Za pravilno polaganje gornjeg trapa na bazi, ruberoid u dva sloja, uzimajući u obzir cijeli opseg dizajna. Za to, vrećica za vrećicu se vozi i zatim naslagana na bazi. Da biste napravili letak, koristite glatke šipke, na kojima nema pukotina, raznih skokova, trulež.

Kako izgraditi kuću za log iz bara

Da bi se zaštitila praznine između šipki, od gornjih rubova treba ukloniti iz vode iz ulaska u vodu, od kojih će veličina biti 10x10 mm. Priključak kutova crkve treba slijediti metodu Spike-groove. Moguće je spojiti šipku na mačevima i na autohtonom šiljku, kao što je prikazano na Sl. 4 u obliku sheme. Kombinacija početnih kutova može se provesti u postupku u Poledev, a pričvršćivanje kasnijih redova se proizvodi na klipovima pomoću autohtonih šiljaka. Glavni alati i materijali za gradnju su:

  • Bar;
  • pila;
  • čekić;
  • pletena;
  • Nokti.

Članak o temi: Obojite vrata u kupaonici

Kako izraditi dnevnik kabinu ispravno s vlastitim rukama

Slika 5. Različite metode za pričvršćivanje brusida i trupa.

Između kruna Bruseva može imati razmaku, dakle, trebaju biti popločani materijalom za izolaciju topline s gaćicom. Kao toplinski izolator, osjetio ili palls narezan je na traci čija je širina 20 mm manja od veličine širine trake.

Za bolje uklanjanje vode iz šavova, prolazak horizontalno između šipki, izvadite šampinera širinom od 20 do 30 mm. Smanjiti stupanj provodljivosti između šipki je moguć zbog uporabe žljebova, peckanje rijeka u obliku trokuta.

Koristeći prasak, koji ima pravokutni ili okrugli oblik, možete priključiti šipke u okomitom položaju, kao što je prikazano na Sl. 5. Dezinficirati sve trake koje pripadaju prvoj kruni, to se provodi podmazivanjem svaki od šipki sa svih strana. Krajevi Bruusyeva ostavljaju bez obrade sastava.

Rezati krivulje šipki vlastitim rukama stvaranjem malih segmenata, koji su složeni u lumenima prozora i vrata. Barovi tretirani uljem postavljene su na bazu, pričvršćujući ih s nosačima. Izgradnja slomljenih zidova mogu biti slične procesu izgradnje dnevnika.

Barbed zidovi imaju šavove koji se nalaze u horizontalnom smjeru, koja je glavna razlika između modrica iz bara iz zgrada iz dnevnika.

Šavovi su najranjiviji dijelovi zidova svjetla, tako da su potrebni ne samo da se zagrijavaju, već i pokrivaju uljem ili uljnom bojom.

Kako bi zaštitili šipke reza od biološkog udara na drvo, kao i atmosferski utjecaj, možete, obrezivanje zidova iz šipke ispred ploče ili okrenuti ciglu.

Uprava zidova zidova vodoravno olakšava postavljanje toplinskog izolatora. Ako je debljina zida manja od 150 mm, dodatni toplinski izolatori koriste, a ako je debljina oko 200 mm, onda možete bez izolacije.

Čitaj više