Računalo u Auto to učiniti sami

Anonim

Svaki vlasnik automobila pokušava učiniti sve tako da je njegova lasta funkcionalnija. U ovom članku, odlučili smo vam reći kako napraviti računalo za automobile s vlastitim rukama, mi ćemo reći na glavnom smjeru i razmotriti cijeli korak-po-korak upute s fotografijom.

Kako napraviti računalo za auto radite sami

Da bismo napravili računalo za automobil s vlastitim rukama, odlučili smo odabrati najlakši i najskuplji način. Naravno, da bi to moglo provesti malo vremena, ali konačni rezultat će vas ugodno iznenaditi. Postoji više jednostavnih načina, razgovarat ćemo na kraju članka.

Računalo u Auto to učiniti sami

Računalo u automobilu ove vrste košta svaki vlasnik od $ 100, iznos je sada značajan, ali to će koštati. Kao glavni element, uzeli smo dodir 7-dijagonalni prikaz. Dajmo više detalja o ovom uputu. Saznajte kako napraviti lemljenje željezo vlastitim rukama.

  1. U početku, morate razmisliti o njegovoj instalaciji, na svakom automobilu može biti drugačije. Uzmite najjednostavnije devet, moguće je izgraditi bez mnogo truda. Umetnut ćemo ga umjesto uobičajenih središnjih zračnih kanala, moramo ih dovesti na stranu. Neka bude vrlo jednostavna, zatvorite prigušivač, a sav zrak će ići u drugom smjeru. Požurimo da vas uvjeravam, zimi u automobilu neće postati gladan.
    Računalo u Auto to učiniti sami
  2. Kao osnova, uzeli smo uobičajeni raspberry računalo, a trošak nije veliki, u isto vrijeme pokazuje dobre performanse. Naravno, igranje cool igara neće raditi, nemojte ga koristiti za sve - lako je. Prednost takvog računala za stroj je da se može povezati s 5 volti iz obroka koristeći najjednostavniji stabilizator.
    Računalo u Auto to učiniti sami
  3. Zatim odaberite zaslon osjetljiv na dodir, naručili smo ga iz Kine, jer je cijena znatno niža. Ako želite bolje staviti - sve je u vašim rukama.
    Računalo u Auto to učiniti sami
  4. Povezujemo računalo na zaslon, to je učinjeno vrlo jednostavno, spojite potrebne žice i uključite sve. Operativni sustav odlučili smo staviti Windows XP, uvijek radi stabilno. Svi programi i komponente koje se mogu odmah instalirati na naknadno ne povlačite računalo.
    Računalo u Auto to učiniti sami
  5. Pripremamo mjesto ispod zaslona, ​​sve ovisi o vama ovdje. Koristili smo uobičajeni okvir zračnih kanala kao odredišne ​​stranice.
    Računalo u Auto to učiniti sami
  6. Spojite zaslon s brtvilom. Preporučujemo donošenje drugih USB konektora, trebat će to prije ili kasnije.
    Računalo u Auto to učiniti sami
  7. Tako izgleda naše računalo, kao što možete vidjeti, nema poteškoća. U ovoj fazi možete prikazati Fantasy, također možete napraviti pozadinsko osvjetljenje, za to pročitati članak o tome kako napraviti pozadinsko osvjetljenje u ormaru.
    Računalo u Auto to učiniti sami
  8. Ovdje se računalo u automobilu s našim vlastitim rukama ispalo, recimo iskreno, nema poteškoća. Svi smo proveli nekoliko dana.
    Računalo u Auto to učiniti sami

Članak o temi: obrt od slame za vikendice

Ovdje smo i rastavili kako instalirati računalo u automobil, sigurni smo da ćete uspjeti, jer je sve izuzetno jednostavno. Preporučujemo prilikom instaliranja u stroj pokušajte odmah spojiti i radio, tako da možete reproducirati filmove ili glazbu kroz stupce.

Druge opcije

Naši čitatelji često kažu da se ova metoda ne smatra učinkovitim i vjerujem da je bolje povezati tabletu na stroj. Naravno, to je jeftinije i lakše, ali kakvu funkcionalnost posjeduje tableta? Mislili smo dugo vremena i razumjeli, tableta je besmislena subjekta ako ga pokuša popraviti. Bolje je koristiti ga odvojeno, iako se automobil ne pokvari.

Računalo u Auto to učiniti sami

Ova metoda instaliranja računala u automobilu će cijeniti samo prave poznavatelje, na drugačiji način. Osim toga, računalo vam omogućuje povezivanje drugih funkcija koje mogu samo doći na pamet. Glavna stvar imati želju i svježu glavu, a onda će sve biti u redu.

Ovdje se takve opcije za instaliranje tablete u automobilu mogu se nazvati vrlo neobičnim, ali obrtnici su mnogo, ništa se ne može učiniti s njom :)

Računalo u Auto to učiniti sami

Zanimljiv članak o temi: kako napraviti punjač za automobil vlastitim rukama.

Čitaj više