Tvrtka pod TV-om - problemi s rješavanjem poteškoća

Anonim

Moderni televizori imaju malu debljinu i mogu se objesiti na zidu. Ali ne svi ne vole takvu ideju. Televizijski zaslon može se staviti na posebno određeno mjesto u ormariću namještaja - zid. Ali ova opcija je zadovoljna ovom opcijom. Relevantniji je kraj televizora u modernom stilu. To je kompaktan, može biti bilo koji stil, veličina i oblik.

Određeni smo dimenzijama

Veličine ormara pod TV-om su ograničene, osim što je slobodan prostor. Jedina stvar vjerojatno je vrijedna izbjegavanja - tako da je duljina namještaja manja od širine televizora. Uz ovaj položaj stvari, vjerojatnost onoga što prolazi, možete povrijediti i gurati zaslon. Ako su dimenzije krevetnih stolova veće, willy-kili će morati dobiti prepreku velikom radijusu, tako da će TV biti siguran.

TV kabinet može imati različite visine. Uvjetno se može podijeliti u tri kategorije:

  • Nisko i dugo. Imaju visinu od 40-45 cm i duljinu 90-120 cm. Kabinet ispod televizora ovog tipa dobro se uklapa u moderne stilove: moderan, high-tech, potkrovlje, minimalizam.

    Tvrtka pod TV-om - problemi s rješavanjem poteškoća

    Niska ormarića izgleda elegantno

  • Srednja visina: 55-70 cm. Ova vrsta namještaja okvira može se nazvati univerzalnim. Ovisno o materijalu, načini izvršenja koji koriste pribor mogu se uklopiti u bilo koji stil - od tradicionalnih klasika i provansa, na oštro potkrovlje i minimalizam.
  • Visoki tumovi ispod televizora. Imaju visinu u području 90-120 cm. Može biti uski (50-60 cm širok) ili širok (100-140 cm). U potonjem slučaju pogledajte više kao stalak ili mini zid.

Prilikom odabira visine kauča, vrijedi se prisjetiti da bi se za ugodno gledanje televizor trebao biti smješten na određenoj visini. Ova visina ovisi o veličini zaslona i na udaljenosti na kojoj je TV iz ljudskog oka. Općenito, dolazi od činjenice da bi sredina zaslona trebala biti smještena na razini ljudskog oka.

Tvrtka pod TV-om - problemi s rješavanjem poteškoća

Kako odabrati visinu spojke kauča

Dakle, prije svega, odlučite koja visina treba imati stalak za televizor u modernom stilu. Sljedeća izmjerite duljinu televizora i prostor koji možete preuzeti instalaciju ove vrste namještaja. To će pomoći u određivanju minimalne i maksimalne veličine Coupper. U trgovini ćete koristiti ove brojeve. Izložbene dvorane imaju veliko područje, zbog čega se namještaj čini manjim od to stvarno jest. Usredotočujući se na dostupna mjerenja, bit ćete teže propustiti izbor.

Funkcionalnost

Noćni stol može imati otvorenu i zatvorenu police, ladice. Prethodno su ovdje čuvane kasete, kotači, još jedna slična "sitnica", ali danas je irelevantno. Svi ovi atributi gotovo su nestali od svih. No, došlo je do velikog broja različitih uređaja za punjenje i drugih malih i ne vrlo gadgeta, koji je teško odrediti mjesto. Možda police i kutije u blizini televizora su ono što trebate.

Tvrtka pod TV-om - problemi s rješavanjem poteškoća

Srednje visine Noćni stolovi mogu biti bilo kojeg stila.

Televizijski štandovi s otvorenim policama vizualno se percipiraju kao više "pluća". Ali mora se pamtiti da prašina ide vrlo brzo na police. Ako ste spremni za svakodnevno čišćenje, možete odabrati model s velikim brojem polica. Ako redovita briga nije vaš konj, ima smisla odabrati opciju samo s kutijama ili zatvorenim police.

Što se proizvode od onoga što

Ako se kabinet ispod televizora u modernom stilu kupuje odvojeno, u stilu, boji i materijalu odabran je pod postojećim namještajem. Neće biti problema ako imate namještaj iz LSSP (laminirana iverica). To je iz ovog materijala i proizvodi slične proizvode u većini slučajeva. Ako je namještaj izrađen od MDF-a, sve je malo složenije - različite tvrtke čine razne fasade, ali ovdje možete pronaći slične proizvode.

Kada odete u trgovinu, preporučljivo je uzeti malo detalja vašeg namještaja. To će precizno odlučiti o boji i teksturi. Ako nema malih dijelova, postoji još jedna opcija - prisjetiti se naziv završnice vašeg namještaja (na primjer, tamni orah, mahagonij, itd.) I imati fotografiju. Standardne boje ako se razlikuju od različitih proizvođača, zatim lagano. Ako kabinet ispod televizora košta odvojeno od ostatka namještaja (i obično se to događa), nitko neće primijetiti sličnu razliku. I fotografija će pomoći adekvatno procijeniti slučajnost stila.

Tvrtka pod TV-om - problemi s rješavanjem poteškoća

Televizijski štandovi čine tradicionalne materijale: drvo, iverice, MDF, staklo i plastike

Još uvijek možete zadovoljiti opcije od staklenih i čeličnih cijevi, stakla i plastičnih umetci. Malo je vjerojatno da je vaš preostali namještaj izrađen od sličnih materijala. Tako morate pogledati kako će nova stavka biti usklađena s ostatkom situacije. Prije kupnje svakako pogledajte sposobnost nošenja takvog dizajna. U proizvodima iz iverice i MDF-a, nije propisana, budući da su visoki, ali staklene police imaju ograničenja težine. Moderni televizori teže malo, ali budite oprezni. Vaša težina ne smije prelaziti maksimalno dopušteno opterećenje.

Ako vaš ormarić namještaj ima staklene umetke, ima smisla tražiti staklu iste teksture ili boje. Isto vrijedi i za detalje metala - poželjno je da se uklapaju u već postojeću vrstu završne obrade.

Ako je pronađeni kabinet pod TV-om u modernom stilu ne sasvim uskladiti s okolinom, možete ispraviti situaciju pomoću neke dodatke, dodatke koji kombiniraju elemente novog i starog namještaja. To će pomoći sve u jednom ansamblu.

Konstruktivne značajke

Racionalno korištenje kutova je vrlo težak. Jedna od mogućnosti je isporučiti Teleexer u kutu. U tom slučaju, trebat će vam kutna cijev ispod televizora u modernom stilu. Na obliku kauča, ugrađen u kutu može biti peterokutan ili trokutasti. Češće postoje peterokutni. Dubina njihovog središnjeg dijela je čvrsta, tako da će koristan volumen biti mnogo više od onoga "izravnog" kolege.

Tvrtka pod TV-om - problemi s rješavanjem poteškoća

Kutne cijevi pod TV mogu biti peterokutalni i trokutasti

Modeli s trokutastom bazom prikladni su za male apartmane. Oni zauzimaju mnogo manje mjesto, zahvaljujući kojem će postati dovoljan slobodni prostor. Male veličine - niska potrošnja materijala, niska cijena. Ako vam je potreban jeftin ormarić pod TV-om, pogledajte ove modele.

Još uvijek ima kauč s ugrađenim nositeljem nosača. Ako postavite sličan model, čini se da TV visi na zidu. Zapravo, drži se na stalku. Da bi cijeli dizajn bio stabilan, kabinet sama ima čvrste dimenzije M obično čine ga od LSSP-a, budući da je materijal najteži, a masa je potrebna da se dizajn ne okreće. Prilikom odabira namještaja ovog tipa obratite pažnju na masu zaslona, ​​koji dizajn može zadržati. To je važno.

Tvrtka pod TV-om - problemi s rješavanjem poteškoća

Parovi ispod TV s zagradama za zaslon

Ova opcija je dobra za zidove s niskim nosivim kapacitetom i objesiti TV na zidu je opasan ili na pravom mjestu na hipoteci, što može izdržati masu zaslona.

Moderni interijer savršeno će odgovarati ormariću za suspenziju ispod televizora u modernom stilu. Ali to je opcija isključivo za zidove s dobrim utjecajem, jer sva masa - i ormarića, i zaslon - padaju na zid. Zbog odsutnosti nogu, čini se da je namještaj zaprljan. Zbog toga masivni dizajn ne izgleda tako teško.

Tvrtka pod TV-om - problemi s rješavanjem poteškoća

Noćni stol za televiziju bez nogu. Stvarni za moderne koncizne interijere

Montirani suspendirani tečajevi pod TV-om na moćne zagrade. Čak i unatoč tome, ne smiju biti učitani s velikim brojem stvari. Osim televizijskog recepcionara, možete staviti nekoliko ukrasnih elemenata, ali stavite nekoliko gadgeta.

Članak o temi: Vrste sofa

Čitaj više