Dizajn spavaće sobe s Erkerom

Anonim

Dizajn spavaće sobe s Erkerom

Dizajn spavaće sobe s originalnim Erkerom. Glavna ideja rasporeda takve sobe je skladan smjes smjese 70-ih i retro. Noćenje i mekani kutak ili kauč izgledaju luksuzno ovdje. Presvlake Lijepo Velor, mnoge smokve elemente.

Dizajn spavaće sobe s Erkerom

Smjer 70-ih, kada je predstavljen Renoval mladih. To su jastuci s tipičnim za ta vremena uzorak, tablica je izvorna etnička ili stolica. Ogledalo možete objesiti u izvornom okviru.

Danas, vrlo često, vlasnici su stvoreni u sobi Erkera. Ovo je popularno rješenje među vlasnicima kućanstava i apartmana. Fasada vašeg doma izgledat će mnogo bolje s takvim ukrasom. Spavaća soba se pretvara, postat će izuzetan, elegantan, originalan. Sada možete uživati ​​ujutro ili u vrijeme ručka, piti čaj šalicu s kolačem na Erkeru.

Postoje različite vrste Erkera. To se događa u obliku pravokutnog, originalnog višestrukog ili standardnog polukružnog. Najpovoljnija opcija kada je Erker zaokružen. U takvom području lijepo se opustiti. Pa izgleda višestruko, pogotovo ako vlasnici stavljaju velike prozore s poda na strop. Postoje različite opcije prikladne za opremanje izbočine.

Pravokutni, nešto sliči lođojžbi. Također, nije loša opcija. Na prozorskoj dasci uvijek možete organizirati klupu i okupljanja s prijateljima, djevojkama, drugom poluvremenom.

Spavaća soba

Ovdje možete sigurno opremiti svoju osobnu zonu i slušati svoje omiljene izvođače, čitati. Ako je Windowsill visok - napravite klupu tamo. Nježno stavite nekoliko pastelnih nijanse jastučića.

Možete naručiti individualno pogodan madrac. Dobra opcija kada se vrh sklopi. U ovom slučaju, komplet kreveta je udoban u niši. Tamo možete organizirati prostor za spavanje. Odvojite ga od glavne sobe sa svjetlom, ali ne i prozirnu zavjesu, stavite zaslon ili izgradite dekorativnu ne gustu particiju.

Članak o toj temi: Domaći privlačan čudak sjaja na štuku s vlastitim rukama

S ulice, kuća s takvim fasadom izgleda originalno, sofisticirano. Susjedi brzo usvajaju ideju i početi držati takav budoar, a ne uzalud, doista, vrlo udoban i lijep.

Dizajn spavaće sobe s Erkerom

Krevet

Ako ste izgubljeni, ne znate točno gdje organizirati uzglavlje, na kojoj strani svijeta za navigaciju - stavite ga iz uzglavlja izravno u zonu zrakoplova. Zoniranje pitanje rješava se po sebi. Najbolje je sakriti krevet iza stijena ili, ako vam se više sviđa, smiješ se.

Dizajn spavaće sobe s Erkerom

Dobro u krevetu s okruglim oblikom kroma. Ako nađete ovo - velika sreća za stvaranje određenog stila. Ona vizualno čini spavaću sobu. Ako želite spavati dulje, objesiti na Windows rolete ili duge guste tamne zavjese. Iako, netko voli samo zračne zavjese i oni su u pravu.

Kabinet

Sada mnogi u spavaćoj sobi ima stol s računalom. Udobna stolica. Mnogi redatelj sami i organiziraju radno mjesto kod kuće, ili rade u večernjim satima ili provodite vrijeme na internetu, komunicirajući s prijateljima. Ako nigdje niste pronašli mirno mjesto, možete opremiti kućni ured sa spavaćom sobom, u području Erkera. Iznad prozora suspendirati ormariće za spremanje dokumentacije, drugi.

Dizajn spavaće sobe s Erkerom

Fotelja

U spavaćoj sobi, koja ima erker, vrlo je lijepo opustiti se. Ujutro ćeš probuditi nježno sunce. Položaj u ovom području stolice ili više ili više, možete staviti kauč i uživati ​​u zanimljivom čitanju, laganom razgovoru s voljenim suprugom i piti mirisnu vruću kavu ujutro, gledajući kroz prozor.

Stolice Odaberite mekanu, udobnu. Bolje je da su pod stilom 70-ih godina s presvlakama od Velora. Ako stavite jednu stolicu, možete čitati u njemu, diviti se prikazu koji se otvara iz prozora. Pijte čaj, raspravljajući o nečemu važnom s kolegom. A ako stolice će biti donekle, onda sjedite ujutro s mojom ženom ili suprugom za šalicu prvoklasne mirisne kave.

Članak na temu: Pozadina za dvoranu u Hruščov: Odabir opcija

Dizajn spavaće sobe s Erkerom

Prozori erkera su obično više, mogu čak i otići iz pruge na strop. Stoga će kauč ili stolice postaviti lice u smjeru prozora, pored malog tablice. Naravno, ovaj sastav možete premjestiti na središte spavaće sobe. Glavna stvar je da ste vi i drugo polovica prikladne u vlastitoj spavaćoj sobi. Dizajn dizajna, fokusirajući se na vijeći stručnjaka - dizajneri i privlače cijeli svoj život kako bi ostalo odmorilo u kući.

Ako, osim bračnog ležaja, ne želite spojiti mjesto s drugim namještajem, a zatim napraviti mjesto za odmor na prozoru. Tako originalan. Na širokom prozoru postavio je dječji madrac s malim jastucima prekrivenim pokrivačem. Neka sunčani krevet bude na razini okvira - takav stil.

Dizajn spavaće sobe s Erkerom

Zatim postavite prekrasnu podnu svjetiljku na visoku kovrčavu nogu. Neka bude lijepa lampa ispod boje pozadine. U blizini podova možete pročitati knjigu ako je gornja svjetlost uključena. I tako, obično prigušeno svjetlo dolazi iz zemlje. Osim svjetiljke, možete objesiti nekoliko skokova, što će izvrsno stvoriti mekanu i ugodnu rasvjetu u sobi.

Postoji opcija kada sunčev krevet stoji stolove, ovdje i stavite izvorni dizajn svjetiljki. Ako takve vrste rasvjete nisu zadovoljni s vama, preporučujemo da obraćajte pažnju na točke točke ili LED svjetiljke. Možete ih spojiti i rastegnuti previše vidljivi.

Privatna kuća

Ako ćete izgraditi privatnu kuću s temeljem, preporučujemo da se takva izbočina odmah u smislu. Istaknut će se ne manje topla i pouzdana od cijele kuće. Pod u spavaćoj sobi najbolje je izrađen od parketa ili modernijeg laminata. Pavao na platformi ukrašava na isti način kao i sve sobe, na primjer, postavite laminat.

Članak o temi: Kako rasti jagod na balkonu

Glazbeni kut

Ako vi ili supružnik, supružnik, možete mutiti, na takvom zakrpu možete vježbati, kako na glasoviru i na gudačkom instrumentu. Pogled koji se otvara iz prozora nadahnjuje tanku umjetničku prirodu i glazbu će sipati kao pjesma.

Dizajn spavaće sobe s Erkerom

Čitaj više