Kvalitetan ljepilo, ukupni pregled

Anonim

Kvaliteta je nastala krajem prošlog stoljeća. Sama se pozicionira kao proizvođač sigurnog za ljude, eko-prijateljske ljepila. Tvornice tvrtke nalaze se u Rusiji, tako da možemo pouzdano razmotriti četvrtinu da bude u potpunosti ruski posao.

Kvalitetan ljepilo, ukupni pregled

Jednostavan, jeftin, ali učinkovit univerzalni ljepilo za pozadinu

Ljepilo

Jedno od najvažnijih područja tvrtke i bila je proizvodnja ljepila pozadine. Kvaliteta Brand ljepila je prisutna u većini građevinskih trgovina Ruske Federacije. Njegova niska cijena i prihvatljiva kvaliteta doprinose svojoj populariji.

Kvalitetan ljepilo, ukupni pregled

Logotip kvalitete

U tvornici se uvode najnovija kretanja kemijske industrije, samo ova tvrtka ima sposobnost planiranja njihovog rada naprijed dugo vremena. Sukladnost sa svim standardima kvalitete sastavni je dio čvrste politike proizvodnje.

Dostojanstvo

Sve tvrtke hvale svoje proizvode, a Quolati nisu iznimka. Ovdje je popis glavnih prednosti adheziva pozadine ovog branda, što je napravio glavni naglasak.

Bilo koji sjeckanje je apsolutno ekološki čist, to je bezopasno za ljude i životinje. Sve formulacije su certificirane i imaju odgovarajuće dokumente. Glavni sastojak ljepila - škrob.

Kvalitetan ljepilo, ukupni pregled

Sastav za Fliseline Wallpaper

Vrijeme miješanja ljepila do spremnosti je 10-15 minuta. Sve tehnologije pripreme tehnologije za rad detaljno je opisana na paketu. Pogledajte ga prije izravne pripreme otopine.

Ovisno o konzistenciji, ljepilo se može koristiti i za lijepljenje različitih tipova pozadine i za prajmer zidova. Vrlo je zgodan, nema potrebe za kupnjom dodatnih sredstava.

Ljepilo ima dobra ljepljiva svojstva, dodavanje PVA kako bi se poboljšala njegove karakteristike nije potrebno.

Na paketu je naznačeno da se kompozicija bori s formiranjem gljivica na pozadini.

Kvalitetan ljepilo, ukupni pregled

Indikator vam omogućuje da kontrolirate primjenu ljepila pozadine.

Rok trajanja ljepila u suhom obliku je 3 godine, u miješanju - nekoliko dana, pa ako niste imali vremena za sve radite u danu, moguće je nastaviti ih sljedeći dan.

Članak o temi: Rod za zavjese u kupaonici: Značajke izbora i instalacije

Trošak ljepila pozadine je prihvatljiv, može priuštiti priuštiti bilo kojeg kupca, za razliku od europskih skupih skladbi.

Raspon

Kao i svaki samopoštovanje pozadina proizvođača ljepila, tvrtka svojim klijentima nudi širok raspon spojeva koji se mogu primijeniti na određene vrste pozadine.

Kvalitetan ljepilo, ukupni pregled

Asortiman ljepila za pozadinu od ruskog proizvođača

  • Universal - najoptimalniji sastav, omogućujući vam da prekinete apsolutno bilo koji pozadinu, dovoljno održati dosljednost. Najbolje od svega ovo ljepilo je pogodan za rad s papirnatim pozadinom.
  • Vinil - Na zelenoj pakiranju ovog ljepila je naznačeno da je ljepilo optimalno prikladno za lijepljenje bilo koje vrste vinilne pozadine.
  • Fliselin - nedavno nastao sastav, koji se pretpostavlja da drži pozadinu na osnovi Fliesline. Kako se sjećamo, ljepilo se ne primjenjuje na takav supstrat, i on se razmazuje isključivo zid.
  • Indikator je poseban sastav, koji vam daje mogućnost kontrole primjene ljepila na tapetu. Ljepilo ima ružičastu boju, isto kao i na pakiranju. Indikator ljepila, kao i univerzalni, pogodan za bilo koju vrstu pozadine.

Osim proračunske linije adhesiva pozadine, tvrtka dvolyti nudi svojim klijentima vrhunske kompozicije pod marki: de Luxe, Verd, Master.

Kao što možete vidjeti, svaka tapeta je lako zalijepiti kvalitetno ljepilo, ali ono što su majstori i obični ljudi koji su imali slučaj s njim govore o njemu.

Recenzije

Većina mišljenja o Clee Quolati pozitivnom. Mnogi kupci jednostavno ne očekuju tako dobru kvalitetu od ljepila za takvu cijenu, a kada su pozadine zalijepljeni kvalitativno i brzo, doživljavaju iznimno pozitivne emocije. Mentalitet naše osobe je podešen na jednostavnost i nisku cijenu, pa se to dogodilo. To se događa da vinil ljepilo ljepilo Fliyslinic Wallpaper, pa čak iu ovom slučaju, najčešće je rezultat još uvijek dobar.

Članak na temu: Kako spojiti interfon? Sheme veza

Kvalitetan ljepilo, ukupni pregled

Sastav za rad s vinilnim pozadinom

Drugi važan trenutak leži u zemlji proizvođač, uvijek lijepo kada vaša zemlja proizvodi visokokvalitetne i jeftine proizvode. Kvalitetna tapeta ljepila je samo podložna ovoj definiciji.

Postoje neke pritužbe za rad s pozadinskim sastavom dvolyti, najčešće zvuče kako slijedi:

  • Ljepilo je pakiran u paket, od kojih, s nepažljivom rukovanjem, izlije;
  • Ljepilo se duže vrijeme miješa, potrebno je izdržati ga dok je velika količina vremena potpuno lako;
  • Izrada koncentracije "na oku", riskirate stvaranje previše slabe sastav koji neće zadržati pozadinu na zidu;
  • Potrebno je vrlo pažljivo napraviti problematična područja, možda čak i da ih stavimo sljedeći dan;
  • Stručni majstori ljepila ne žele koristiti, kako bi se izbjegli problemi s klijentima.

Kvalitetan ljepilo, ukupni pregled

Novo pakiranje starog dobrog ljepila

Preporučujemo rusko ljepilo quesive za korištenje bilo koje papirne pozadine za lijepljenje, ali za visokokvalitetne i skupe vinil, pozadine na bazi Flizelin i dalje su bolje da se brinu o drugim brandovima, koji, usput, zgrabi.

Dodamo to za lijepljenje stakla sustava, možete koristiti pozadinu Oscara.

Čitaj više