Kako razbiti i napraviti staru kupelj za svinjsko željezo?

Anonim

U pravilu, kupka od lijevanog željeza je najtrajniji predmet svakog apartmana. Ali ponekad u procesu popravka potrebno i zamijeniti ga. Neki pokušavaju to u potpunosti podnijeti, iako je vrlo teško, zbog svoje ogromne težine. Vrlo često u našim apartmanima kao što su uski prolazi koji donose kupku jednostavno je nemoguće zbog svojih glomaznih. I malo razmišljate, odlučite se razbiti kupku i uzeti ga u dijelovima. Ovdje se postavlja pitanje: Kako razbiti kupelj od lijevanog željeza? Odgovor će reći ovaj članak.

Kako razbiti i napraviti staru kupelj za svinjsko željezo?

Uklanjanje kupelji za svinjsko željezo počinju uklanjanjem elemenata za pričvršćivanje.

Popis materijala i alata:

  • Bugarski;
  • sledgehammer;
  • Vrećice za građevinsko smeće;
  • Stara pokrivača ili druga mekana tkanina (podizanje ispod kupaonice);
  • Burlap ili druga izdržljiva tkanina (pokriti kupku kako bi se smanjila čvrstoća puhanja fragmenata);
  • Gusta odjeća, zatvorene cipele, glavu, građevinske rukavice, zaštitnu masku (za zaštitu tijela od letećih fragmenata);
  • Slušalice za zvuk izolacije (izborno).

Tehnološki proces

Kako razbiti i napraviti staru kupelj za svinjsko željezo?

Shema izgradnje kupaonice na nogama i opeke

Prvo morate odvojiti staru kupku s montažnih stavki, s kojima je kupka montirana i rastavljaju odvod. Ako ne možete odspojiti odvod, rez je za mlin. Također biste trebali ukloniti sve stavke koje se mogu ometati demontirati kupku (i ispod i preko kupaonice) i ukloniti mikser. Da biste demontirali kupku, rub koji je ugrađen u zid, morate demontirati noge kupelji (počevši od udaljenosti) i nakon toga ga pritiskati odozgo, "ispustite" na pod. Prije demontaže stare kupelji od lijevanog željeza na ovaj način, potrebno je staviti na njega debeli sloj bilo kojeg mekog materijala za ublažavanje hitring s kadom oko poda.

Smash kupelj od lijevanog željeza neće biti lako. Za ovaj posao zahtijeva snažan čovjek i malj. Prije nastavka s slojem potrebno je očistiti prostor oko kupelji, položiti meku tkaninu na pod (kako bi se zaštitio pod), stavio kupanje sa strane, tako da ima slobodan pristup obje strane. Sloj kupelji za svinjsko željezo je prilično opasan rad: veliki rizik će biti leglo s letećim fragmentima kupke. Da biste se zaštitili od ovih fragmenata, trebate nositi usku odjeću, cipele, glavu, građevinske rukavice i zaštitnu masku. Da bi zaštitili uši dovoljno glasne buke, zvučne izolacijske slušalice mogu se staviti na.

Kako bi se smanjio rizik od ozljede fragmentima kupke, izlaznih kućanstava

Kako razbiti kupelj od lijevanog željeza bez primjene super strasti? Najbrže mjesto kupke nalazi se u blizini ispusne rupe. Da biste ga razbili iznutra kako biste primijenili niz šokova u dnu blizu ispusne rupe.

Članak o temi: Biljke otporne na mraz za balkon

Kako razbiti i napraviti staru kupelj za svinjsko željezo?

Stavite kupku sa strane, tako da će biti lakše razbiti.

Nakon što se ispostavilo da razbije dno, kupka bi trebala biti prekrivena burlapom i nanesite udarac čekić, širi pauzu duž cijelog dna. Ne zaboravite da je kupka tijekom cijelog procesa dna dna bi trebala ležati sa strane, jer Vibracije kade, koje prilikom razbijanja dna leži naopako, može doprinijeti padu žbuke u apartmanu koji se nalazi ispod vas. Svi snimci moraju se nanositi na stranu.

Nakon što ste uspjeli razbiti dno, okrenite dno dna prema gore i nastavite nanositi bočne udarce duž zidova, pokušavajući je slomiti na komade. Ako je potrebno, veliki komadi mogu biti razbijeni na komade manjeg: manji su fragmenti, lakše je iz stana. Na kraju posla, skupljaju fragmente u vrećicama: mogu se prenijeti metalom s otpadom.

Uz pomoć bugara

Kako razbiti kupelj od lijevanog željeza pomoću kutni stroj za brušenje (bugarski)? Ako imate bugarsku kod kuće, možete joj izrezati kupku. Međutim, to je tako dugo, vremenski konzumirajući proces s velikim brojem građevinske prašine (koji ćete također biti pokriveni, i sve okolnog prostora) da lider u sloju i dalje ostaje maljka. I olakšati rad, možete napraviti nekoliko rezova na strani kupališta uz pomoć brusilice. Pomoći će vam da je podijelite mnogo brže.

I ne zaboravite da je proces pilića kupelji od lijevanog željeza prilično bučan, tako da se svi radovi mogu provesti samo tijekom dana. A kako bi se smanjila nelagodnost susjeda, preporučljivo ih je unaprijed upozoriti.

Iskoristite savjete iz ovog članka, možete samostalno razbiti kupelj od lijevanog željeza bez ikakvih problema. Prije podijeljene kupke zbog činjenice da nije uključena u vrata, razmislite o tome kako ćete poslati novu.

Članak o toj temi: Kako razrijediti cement? Što bi trebao biti omjer cementa i pijeska?

Čitaj više