Samonivelirajući tekući seks s vlastitim rukama: priprema i popunjavanje otopine

Anonim

Izvođenje remonta u apartmanu, morate obratiti pozornost na potrebu za poravnanjem poda. Najlakši i najučinkovitiji način vođenja do poda je u redu i priprema za dekoraciju je korištenje takozvanih razina mase ili samo-orijentiranih masovnih podova. Prednosti tih rješenja su sljedeće:

Samonivelirajući tekući seks s vlastitim rukama: priprema i popunjavanje otopine

Da bi se otopina dobro proširila preko površine, potrebno je slijediti proporcije navedene u uputama proizvođača.

  • Može se obaviti čak i ne-profesionalci;
  • može se koristiti na bilo kojoj bazi podataka;
  • može se primijeniti s tankim slojem;
  • brzo zamrzava;
  • Površina je dobivena glatka i izdržljiva.

Što trebaš?

Pripremite sve alate i materijale za popunjavanje rješenja unaprijed. Trebat će vam:

Samonivelirajući tekući seks s vlastitim rukama: priprema i popunjavanje otopine

Potrebni alati za skupne podove.

  • suha mješavina za pripravu otopine i spremnika ispod njega;
  • Posebna mlaznica za vježbu za miješanje otopine;
  • nazubljeni valjak;
  • prag za ograđivanje granica prostorije;
  • pravilo i razina;
  • Svjetionici.

Površina mora biti pripremljena za rad. Provjerite visine razlike u smislu razine, kao i brdo i depresije. Uz visinu visine više od 1,5 cm, potrebno je ili smanjiti izbočine ili napuniti depresije ljepilom za pločicu. Skinite građevinsko smeće i prašinu s površine. PUCK perimetar sobe brtvežljivom vrpcom, koja će pružiti zvučnu izolaciju. Sve površine u dodiru s podom moraju se spremiti slikama ili polietilenskom folijom za zaštitu od onečišćenja s otopinom.

Prozori i vrata prostorije moraju biti čvrsto zatvorena kako bi se izbjeglo nacrt.

Čak i mali klimatizacijski pokret u sobi može dovesti do činjenice da će se samo-povišen glavni pod neravnomjerno isušiti, što kasnije može dovesti do pucanja. Ugradite svjetionike i kuhati površinu. Kada je prajmer suh, možete početi pripremati rješenje.

Samonivelirajući tekući seks s vlastitim rukama: priprema i popunjavanje otopine

Shema samoizborni veliki seks.

Otopina se pripravlja iz suhe smjese u kapacitetu od 25-40 litara. Prvo se preporučuje zaštitu svih površina od mogućeg otopine za miješanje pri miješanju. Možete naučiti iz uputa da se razrijedi iz uputa, moraju se strogo držati. Prvo, traženi volumen vode se izlije u spremnik, a zatim je smjesa prikladna. Nakon temeljitog miješanja potrebno je dati smjesu stajati 3-4 minute. Ovo pripremljeno za rad je dovršeno.

Članak o temi: Dupleks Stretch Stroilings s vlastitim rukama (fotografija i video)

Natrag u kategoriju

Otopina

Samonivelirajući pod je preplavljen malim obrocima. U isto vrijeme morate se preseliti s vanjskih zidova do vrata. Da se ne formiraju u priljevu, nije potrebno iznijeti otopinu previše blizu kutovima i zidovima. Rješenje se naziva samo-izjednačavanje uvjetno, pa nakon ispune svakog dijela potrebno ga je okretati pravilom ili širokom lopaticom. Morate ga izvesti što je prije moguće i usredotočiti se na svjetiljke. Nakon toga, površina je valjana s valjkom zupčanika, što vam omogućuje oslobađanje mjehurića zraka iz smjese. Kada radite, kreten je neprihvatljiv, pokreti moraju biti glatki i sve treba brzo izvesti. Rješenje počinje biti uhvaćeno nakon 15-25 minuta.

Ako morate raditi na teško dostupnim mjestima, možete doći do njih u posebnim cipelama s šiljcima na potplatu. Tragovi šiljaka na tekućoj otopini nisu ostali. Višak otopine se često formira blizu praga, koje trebate ukloniti lopaticu prije nego što počne držati. Dan će biti potreban za otopinu otopine, ali se ne preporučuje započeti završni rad nego za 3-5 dana. Specifično razdoblje ovisi o marki smjese, vlage i temperature u zatvorenom prostoru, slojevima punjenja itd.

Sljedećeg dana trebate provjeriti glatkoću površine. Pogotovo pažljivo morate ispitati područja blizu vrata, zidova i uglova. Ako na nekim točkama postoje izbočine, onda moraju biti skenirani. Sada znate kako izliti pod vlastitim rukama.

Čitaj više