OpenWork Cardigan Crochet iz motiva: sheme i opise s videom

Anonim

Trenutno su kardioci postali sastavni odjeća u ormaru svake žene. Uostalom, može se koristiti pod bilo kojim odjećom - suknjom, trapericama, klasičnim hlačama. I što je najvažnije, što je vrlo prikladno s toplom proljetnom ili jesen. OpenWork Crochet Cardigani češće odgovaraju ljetnim razdobljem kada možete pokazati svu ljepotu ovog proizvoda. Uostalom, kukičani uzorci su tako raznoliki, a otvoreni crteži će uvijek izgledati nezaboravne i pluća.

Cardigan nam je došao iz Engleske, gdje se nosi u obliku proširenog džempera u hladnom vremenu. Prednost za pletenje kardigana daju pređu od vune i velikih kvadratnih uzoraka. Ali oni se ne koriste samo u hladnom razdoblju godine, takvi svjetlosni proizvodi se nose ljeti.

OpenWork Cardigan Crochet iz motiva: sheme i opise s videom

Čvrsti otvoreni

Takav kardigan izgleda vrlo lijepo zahvaljujući crtežu.

Model ima veličinu 42/44, kako bi se povećala veličina, potrebno je povećati broj petlje. Bit će potrebno za pletenje: 600 g Pico Lana Grossa pređe 100% pamuk 115 m - 50 g, kuka na broju 3,5 i 6 gumba.

Sljedeće su sheme i opis parenja ovog modela.

Uzorak školjki prema shemi A: Broj zračnih nada bi trebao biti 12 + 1 + 3 zrak za podizanje. Počinjemo parenje iz zraka za podizanje i petlju pred primarnim strelicama, a zatim duplicirati petlju rafporta, završiti petlje nakon drugog buma. Stupci s umivaonikom (školjke) u trećem i šestom redu, stupovi bez nakida u četvrtom i sedmom redovi su plesti u zraku u prethodnom redu. Zatim izvodimo jednom od 1-8 redaka, dupliciraj 3-8 reda.

Slika iz školjki prema shemi B: Broj petlji trebao bi biti 12 + 9 + 3 zrak za podizanje. Plesti isto kao u shemi a, ali samo pomoću sheme V.

Članak o temi: Uskrsna jaja sa svilenim tulipanima

OpenWork Cardigan Crochet iz motiva: sheme i opise s videom

Kakva bi gustoća trebala biti: 2 rafport i 9 redova ovog uzorka iz pomicanja školjki, 13-10 cm.

Podlaženje: Regrutiramo 85 nada zraka i još 3 za podizanje. Knit u skladu s shemom i ovaj crtež, s 1. kolonom s posramljivanjem 1 reda koji obavlja na 5 od kuke, zrak petlja - 7 ljuska u 2 reda. Kada se 65 cm - 58 redaka formira od početka parenja, počinjemo se pretplatiti na formiranje oklopa, u početnom retku da biste provjerili stupce za priključak, a na kraju reda ostavite takav broj petlje tako da je red počeo s prvim strijeljem uzorka i istodobno je završio simetrično. Kada se ispadne 17 cm - 15 redaka od početka pletenja oklopa, potrebno je dovršiti parenje.

Lijeva strana bubrega: Regrutiramo zračne petlje - 45 i 3 više za podizanje. Uzorak se uklapa u skladu s shemom, s prvim stupcem s prvim redom u prekoračenom, u 5 nastavljaju zračnu petlju. Prikazana shema B prikazuje cijelu širinu police proizvoda. Odredba se izvodi kao u pozadini. Nakon 3 cm - 3 redaka od početka parenja oklopa i prije pečata, potrebno je ostaviti jedan odnos, a nakon što razmišljamo o 6 reda, to jest, ½ rapporta. Rad završava kada će doći do stražnjeg dijela leđa.

OpenWork Cardigan Crochet iz motiva: sheme i opise s videom

Desna strana odgovara simetrično lijevo.

Proizvodi za rukave: Knit 61 zrakoplova i još 3 za podizanje. Knit u skladu s shemom A, s 1 stupcom s privitkom u 5 petlji - 5 školjki u 2 reda. Kada 51,5 cm -46 redaka kontakt, od početka pletenja - napravimo oznake. I nakon 4,5 cm - 4 red je zatvorio petlje.

Prikupljamo predmete i nosimo. Rukavi moraju biti spojeni i šivati ​​na označena mjesta. Nekovrava treba biti vezan za kolonu bez nakida jedan redak udesno. Polica je obvezujuća na 5. rockere po stupovima bez Nakidova. Ne zaboravljamo da je na desnoj polovici potrebno u 3 reda, potrebne su rupe za bugove, donji rudnik je iznad 25 cm iznad donjeg ruba proizvoda, a na vrhu 1 cm. Svaka rupa iznad 1 stupca bez umetaka izvodi zračnu petlju. Rubovi proizvoda moraju biti vezani uz 1 red stupca bez nakide, a također pico line - * stupac bez vrhova (3 zračne petlje, stupac bez nakida do prvog zračnog loopera), pico mora Budite iznad stupca bez prethodnog reda, a ponovite * završiti sve stup bez nakida.

Članak na temu: Stolica za lutke radi sami iz plastične boce na majstorskoj klasi

OpenWork Cardigan Crochet iz motiva: sheme i opise s videom

Ali kardigan može povezati ne samo djevojke s malom veličinom u odjeći, već i prekrasan uzorak je pogodan za pune dame. Za parenje takvog kardigana potrebno je povećati količinu petlje na određenu veličinu.

Ali osim klasičnih kardijana, još uvijek postoji nekoliko drugih sorti, a jedna od ovih vrsta uključuje rt kardigan. Ono što je vrlo prikladno koristiti za svaku ženu i izgledati originalno.

OpenWork Cardigan Crochet iz motiva: sheme i opise s videom

Svaka žena želi izgledati luksuzno. I ne samo jednu brigu za njegovu kožu, već i izgled odjeće je važan. A ako se oprema napravi neovisno, to dokazuje da žena nije samo lijepa, već i rukavica. Zanimljiv kardigan za prekrasne dame uvijek će pokazati ne samo statistiku, već i ženstvenost takvih šarmantnih dama.

Proizvod iz motiv

Veličina ovog kardigana iz motiva: 48-50. Za parenje ovog kardigana trebat će: taljenje Melange-35% vune, 35% akrila i 30% poliestera, 160 m na 100g - 800 g, kuka koristi br. 5.

OpenWork Cardigan Crochet iz motiva: sheme i opise s videom

U takvom proizvodu, motiv čipke postavljen: Prvi motiv je dobiti 6 nada zraka i kombinirati u prstenu. Nakon pletenja, uzimajući u obzir shemu. Ostatak motiva treba plesti na isti način, u drugom redu, morate priložiti motive jedni drugima.

Gustoća - motiv 8-8 cm.

Stražnji dio kardigana: 5 motiva kružnog, tijekom parenja treba motive spojiti jedni s drugima tako da je pravokutnik iz 6 motiva u širini i 10 u visini.

Lijevi dio police: morate napraviti 50 motiva, kombinirati između sebe u procesu parenja tako da ispada pravokutnik iz 5 motiva u širini i 10 u visini. Također je potrebno prilikom viscating, izvođenje šavova ramena, a strane su spojiti motive ruba s leđima. U ovom modelu, rezovi su potrebni sa strane, duljina može biti bilo koja ili ne odsutna.

Članak o toj temi: Kako šivati ​​veličanstveno prianjanje sudbine: uzorak i master klase

Desni dio: pleteni simetrično lijevo.

Rukav: odgovara 15 motiva, kombinirajte svaki s prethodnom tako da je pravokutnik iz 5 motiva u širini i 3 u visini. U isto vrijeme morate šivati ​​rukav na glavni proizvod.

Kada su svi detalji međusobno povezani, morate napraviti letak - redak za kolonu bez nakida i druge bojne glave.

OpenWork Cardigan Crochet iz motiva: sheme i opise s videom

Video na temu

U ovom članku, odabran je videozapis, kako povezati prekrasne kardije za različite veličine.

Čitaj više