Ukrašavanje kišobrana vlastitim rukama

Anonim

Dragi čitatelji Internet magazine "Ručno izrađeni i kreativni"! Ne čekamo da s vama podijelimo novu ideju. Danas ćemo pretvoriti uobičajeni crni kišobran u elegantan i ekskluzivan. Svaka modni će cijeniti takav prugasti ženski kišobran vlastitim rukama, u dostojanstvu. Mito ono što ne čini nestrpljivo rade i materijali su prilično dostupni. I učinak je strašan.

Ukrašavanje kišobrana vlastitim rukama

Ukrašavanje kišobrana vlastitim rukama

Potrebni materijali i alati:

  • crni kišobran;
  • Pravilo i kred za crtanje na tkanini (koristili smo krojačku kredu);
  • Bijela boja za tkaninu (izabrali smo blok tinte);
  • Pjena grud.

Početak

Počinjemo s činjenicom da izmjerim liniju i slavim malim mjestima gdje želimo vidjeti pruge. Odlučili smo da će naši bendovi široki 2,5 cm. Ali možete kombinirati: tanke trake široke. Rezultat će biti strašan!

Ukrašavanje kišobrana vlastitim rukama

Traka

Korištenje pjene četke, početi bojanje. Blok boja tinte može se kupiti u trgovini gdje se prodaju materijali za ručno izrade. Ali u načelu je prikladna boja za tkaninu.

Ukrašavanje kišobrana vlastitim rukama

Pokušajte pruge crtati glatke i uredne. Pokušali smo koristiti slikarsku traku, ali da budemo iskreni, ona nije baš ne baš, ali mi je još malo pomogla. Možete se prilagoditi. Možda ćete smisliti nešto svoje da biste olakšali proces crtanja glatkih linija.

Ukrašavanje kišobrana vlastitim rukama

Narodili smo neke iste trake u središtu kišobrana i na rubovima. Dao im suh. Pokazali smo tako divan rezultat. I u kombinaciji s crno-bijelom odjećom, bit ćete samo neodoljivi.

Ukrašavanje kišobrana vlastitim rukama

Nadamo se da vam se svidio naš glavni razred. Uostalom, on je vrlo jednostavan. Stresni kišobran, stvoren vlastitim rukama, ispostavilo se da je moderan, kontrastni i moderan. Budući da boja za tkaninu predviđa da nakon sušenja, neće se isprati s vodom, a zatim s takvim kišobranom nema tornjevne kiše. Sigurno možete izaći i biti sigurni da će bijele pruge ostati na njihovim mjestima. Ne ograničavamo vas u odabiru uzorka. Crni kišobran može biti ukrašen bijelim krugovima, cikzzagom, kovrčem ili spiralom. Možda ćete smisliti nešto sami. Drago nam je što smo podijelili ideju s vama kako bismo pretvorili običan crni kišobran u ekskluzivni, elegantan, kontrastni kišobran. Ovo sigurno nema nikoga!

Članak o temi: Kako napraviti vrećicu za čaj

Ako vam se sviđa glavna klasa, ostavite nekoliko zahvalnih linija autora autor u komentarima. Najjednostavnije "hvala" će dati autoru želju da nas zadovoljimo s novim člancima.

Potaknite autora!

Čitaj više