Sigurnost u krevetiću radiš sami: krojenje

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Sigurnost u krevetiću radiš sami: uzorci
  • Odbojnik u krevetiću radiš sami: krojenje
  • Završna faza rada

Da bi dijete naučili hodati u njegovim krevetima, nije udario šipkom kad je pao, koristio meke odbojnike ili strane na krevetiću. Mogu se kupiti u bilo kojoj trgovini dječje robe, ali lako i šivati ​​požare u krevetiću vlastitim rukama.

Sigurnost u krevetiću radiš sami: krojenje

Domaća strana je izrađena od tkanine i sinteta.

Općenito prihvaćene i najčešće veličine krevetića za djecu: duljina 120 cm, širinu 60 cm, visina 55 cm. Uzimajući kao osnova takve dimenzije, može se izračunati koliko će materijala biti potrebno za šivanje strana u krevetima i što Potrebni su drugi alati:

  • tkanina 3,6 m;
  • Savezne brave 40 cm, trajne, 4 kom.;
  • Porolon 1-3 cm debljine, 2x1 m.

Tkanina se može uzeti. Glavna stvar je da je dovoljno čvrsto. Također je poželjno koristiti prirodne tkanine za djecu. Može biti lana, hawk, sitem, flanel. Poželjno je koristiti tkanine s svijetlim zanimljivim vrtićom.

Prirodna tkanina, prije bojenja i šivanja, morate oprati ili barem pokušati isprobati vruće željezo s preradom trajekta.

To je zbog činjenice da su prirodna tkiva, osobito lana i klasa, vrlo osjetljive na skupljanje, tj. Smanjenje i kompresija nakon izlaganja vode ili vruće pare.

Sigurnost u krevetiću radiš sami: uzorci

Sigurnost u krevetiću radiš sami: krojenje

Uzorak Fortikov

Trebat će vam dva para različitih veličina, ali isto u visini pravokutnika i uskih žica.

Za početak, rezanje tkanine na pola zajedno, rub s rubom. Rub na platnu naziva se strane tkanine koje se ne pojavljuju i najčešće su sa strane. Kao rezultat sklapanja, pravokutnik se mora formirati, čije dimenzije su 360 x 75 cm.

Članak o temi: Interijer kuhinje i blagovaonice iz kataloga IKEA 2019 (20 fotografija)

Kako bi strane pružili krevetići vlastitim rukama, prenose oznake na tkaninu, čineći ga na 4 pravokutnika: 2 s veličinom od 120 x 52 cm i 2 više oko 60 x 52 cm. Scholol tkanina s posebnim igle i Stavljanje označavanja s kredom, pravokutnika odrezano, ostavljajući dodaci na šivama su 1-2 cm. U ostacima će biti komad neimpresivnog tkiva s dimenzijama od 360 x 46 cm, nizovi su izrezani od njega i, ako se želi , Elementi dekoracije.

Učinite vlastite ručne obrasce za veze nije teško. Za to, tkanina se nalazi na trake 46 cm duga i 4 cm širine. Bit će 22 komada takvih bendova. Nakon rezanja, svaka se traka uzduže i opterećuje.

Natrag u kategoriju

Odbojnik u krevetiću radiš sami: krojenje

Sigurnost u krevetiću radiš sami: krojenje

Shema odbojnika u krevetiću.

Šivanje počinje s trakama: oni su ušiveni uz rubove cik-cak na stroja za šivanje kućanstava ili obrađuju rubove overlock kada su predstavljeni. Potrebno je tako da se tkanina u rubovima ne pojavi, čime se smanjuje njezina čvrstoća. Ja sam zavio sve 22 trake, moraju se okretati i moždani udar, pripremiti za daljnju uporabu.

Zatim, da ukrasite strane kreveta i zatvorite vizualne spojeve između njih, morate izrezati ruffles od ostatka tkanine i zavesti rub strane. Da bismo to učinili, trebamo traku od 10 cm široke, maksimalne duljine. U dužini su sve nastale trake međusobno povezane. Šivanje, preklopite, prednja strana je prema van i pričvrstite igle, glatko glačalo u tom položaju. Rub treperi na pisaćem stroju običnom linijom, dok je istovremeno položeno na naborima nabora tako da je prikladnije za šivanje na strane.

Nakon toga, same su strane počinju šivati ​​u krevetiću. Rubovi pravokutnika neposredno prije nego što se prevrne cik-cak ili overlock kako bi se spriječilo prskanje tkiva. U slučaju da ne postoji funkcija cik-cak linije na šivaćem stroju, rub tkanine može se obraditi pod podzemnom željezom. Za to, svi rubovi, osim ruba, obloženi su na pogrešnoj strani tkanine za 5 mm, a zatim još 5 mm u istom smjeru i tako šiva. Da bi u procesu šivanja savijanja, nije ispravno, otežano funkcioniralo, pažljivo je miloglasiran željezom, pričvršćivanjem u nastalom položaju.

Članak o temi: Idemo odabrati Tul u Lerua Merlen: Upute za početnike

Rub tkiva, ako ima estetski izgled i čuva nit, ne može se obraditi na ovaj način.

Sigurnost u krevetiću radiš sami: krojenje

Kupači s vlastitim rukama je lijepo elegantan i jeftino rješenje za spavanje.

Nakon što se sve detalje obrađuju i spremni za montažu, uzimaju dva dijela iste veličine. Prvi pravokutnik se stavlja na prednju stranu lica. Ryush se stavlja na njega, njihovi tretirani rubovi trebali bi izgledati u jednom smjeru i biti kombinirani. U sredini i u sredini nalaze se nizovi sklopljeni na pola, mjesto zavoja se stavlja na Ryush, a krajevi trebaju ostati slobodni.

Zatim patentni zatvarač, kriška na isti način kao tkanina s Ryushom, tada se stavi na Ryush. Munja naslagana u pričvršćenom položaju, licem prema dolje.

Tako da u procesu šivanja dijelova nije pomaknuo, a linije su bile glatke, svi slojevi moraju biti izbačeni s nizom ili na čelu s posebnim tankim igle.

Rub drugog pravokutnika je zavoja, a zatvarač se dodaje pomoću PIN ili fiksiran u željenom položaju pomoću varenja.

Svi slojevi su ugrađeni na pisaći stroj duž pin ili liniju val, a tu je i ruff na prednjoj strani, munje i kravate pas. Gornji i bočni dijelovi pravokutnika su ušiveni slično, ali bez zatvarača. Nakon toga, gotovi poklopac za bok može se pojaviti na prednjoj strani otvaranjem zatvarača. Pjenačka guma je nježno izrezana na komade potrebne veličine i postavljena je prema unutra, munja se zatvara.

Natrag u kategoriju

Završna faza rada

Preostali letovi su ušiveni slično, a nakon spremnosti svih 4x možete montirati pripremljene ograde u krevetići iznutra uz pomoć veza.

Čitaj više