Vrata brave Mottura: Kvaliteta, recenzije i cijena

Anonim

Pozivamo vas da razmislite o značajkama vrata brave s talijanskog proizvođača Motta, saznajte što se razlikuju, za koje su vrata prikladna.

Odabrali smo mehanizme Motture

Vrata brave Mottura: Kvaliteta, recenzije i cijena

Već više od pola stoljeća talijanska tvrtka Mottura se bavi dizajnom i proizvodnjom različitih brava vrata. Tijekom ovih godina Mottin je brand proširio svoj utjecaj na relevantne segmente Europe, SAD-a i Kanade, kao i Rusije. Razlikovne značajke ove tvrtke su kontinuirano poboljšanje njihovih dizajna, zbog čega se dvorci Mottura smatraju jednim od najpouzdanijih.

Važna karakteristika robnih proizvoda Motteta je stabilnost parametara proizvoda i pristupačne cijene. To je zbog širokog korištenja automatizacije u proizvodnji i montaži brave, kao i stalno praćenje kvalitete gotovih proizvoda. Najveći dio proizvoda dvorca Mottura iz Motture su dvorci s povišenom razinom tajne koja je dizajnirana za instalaciju uglavnom u oklopnim vratima. Proizvodi su certificirani od strane ISO 9001: 2000.

Osim proizvoda za zaključavanje, brand Motteta je također objavio Motturu Basic i Mottura Zamak, koji su osmišljeni kako bi se povećala pouzdanost mehanizama zaključavanja od hakiranja ili mehaničkih oštećenja. Tvrtka također proizvodi sefove, čija je cijena dostupna svima.

Odgovornost i poštovanje Društva u velikoj mjeri se manifestira od strane razgrananosti vlastitih servisnih centara. U tom smislu, zaštitni znak Motta je na pristojnoj razini.

Klasifikacija i tehničke specifikacije proizvoda

Vrata brave Mottura: Kvaliteta, recenzije i cijena

Mottura pljačka

Tržište predstavlja proizvode dvorca sljedećih sorti:

  • iznad glave;
  • pljačka;
  • Suwald: oboje s običnim i zamjenjivim jezgri;
  • Suwaline-cilindrični (kombinirani).

Već jednostavan popis konstruktivnih sorti proizvoda sugerira da brand motetuce pokriva gotovo sve najpopularnije vrste revnosnih proizvoda.

Članak o toj temi: Što zapečatiti spoj između kupaonice i pločica

Glavni parametri motinjskih mehaničkih brava reduciraju se na tablicu.

Naziv parametra

Model proizvoda

Matić.

Moj ključ.

Mottura.

Serrablocca.

Vrsta dvorca

Valuta

Valuta

Valuta

nadzemni

Vrsta mehanizma za zaključavanje

kombiniran

Suwalid

cilindričan

Suwalid

Broj zaključavanja Riggers, računala

četiri

četiri

četiri

pet

Promjer rigola, mm

osamnaest

Rigllels, mm

20-40

40.

trideset

40.

Izvršenje

Lijevo i desno

Brončanin

ne

tamo je

tamo je

ne

Dostupnost ručke

ne

tamo je

tamo je

tamo je

Svi modeli dvorca u tablici su najviši - četvrta klasa otpora provale. To objašnjava prilično visoku cijenu podataka proizvoda.

Osim gore navedenog, tvrtka Motta također proizvodi modele elektroničkih brava, koji se kombiniraju u takozvanu "seriju 49". Posebnost ovih proizvoda je da se aktiviraju da koriste daljinski elektroničku jedinicu, potpuni prikaz na tekućim kristalima. Cijena proizvoda u isto vrijeme, naravno, povećat će se.

Brave ove serije mogu se isporučiti s redovnom ključnom postajom. Dvorci Mottura na zahtjev kupca također mogu pružiti mehaničku ulogu. To još više povećava otpornost na hakiranje dizajna, jer u ovom slučaju, kako bi otvorili vrata, morate koristiti i mehaničku i elektronički ključ. Nalazi se u uobičajeni ključ ugrađenim u posljednjim posebnim integriranim sustavom "MMCode transpondera".

Fabrikate značajke

Vrata brave Mottura: Kvaliteta, recenzije i cijena

Proizvodi ove marke namijenjeni su za ugradnju isključivo u teškim vratima. Recenzije o radu brave i njihovu cijenu ukazuju na njihovu visoku pouzdanost, koja, ne samo zbog visokog stupnja originalnosti ključeva. Gotovo svi imaju individualne značajke i mogu se duplicirati samo u servisnim centrima tvrtke.

Povećani proizvodi za provale daju izvorne strukture dizajne. Oni praktično eliminiraju mogućnost da mogu izbaciti ili izbušiti bravu, kao i pritisnuti vrata u kojoj je instaliran. Ovisno o debljini obloge i povećanju cijena.

Članak na temu: popularni unutarnji stilovi s fotografijama i opis

Od interesa je tehnička inovacija koju je Mottura uvela u kombiniranim proizvodima svoje proizvodnje. U vrijeme korištenja cilindričnog dijela brave, suvalden dio se preklapa s posebnim pokretnim zavjesom, kao posljedica kojih se povećava provalu dvorca.

Sve mottur brave opremljene su brzim prijelaznim sustavom i opremljeni ključevima za montažu za jednokratnu upotrebu. Neki proizvodi (na primjer, serija MyKekey) ne podliježu transcoding na sve, budući da se ključevi izvode pomoću elemenata u obliku kuglice, dupliciranje koji je temeljno nemoguć. Takva brava mora biti potpuno zamijenjena, bez obzira na to što je njezina cijena. Neke motinjske brave opremljene su sustavima noćnog zaključavanja, koji mogu biti korisni pri instaliranju, na primjer, u garažama ili ulaznim vratima.

Posebno mnoge inovacije očekuju kupce koji su odlučili kupiti serrabloke serije brave. Ovo je posljednje izdanje izdanja novitete od motora. Ovdje se posebno promijenilo načelo otvaranja. Umjesto rotacije, provodi se glatka pritiska na tipku, tijekom kojih se pojavljuje potrebno kretanje ploča suvalde. Pločica je oklopljena, a Suwald mehanizam je sigurno zaštićen čvrstoj legura, ovisno o tome što je cijena prikladna.

Vrata brave Mottura: Kvaliteta, recenzije i cijena

Potrošački pregledi trgovaca Mottura ukazuju na to da znatan dio kupaca privlači kombinirani sustav za upravljanje procesima otvaranja / zatvaranja. Cijena proizvoda određuje se kompletnim setom, ali je općenito dovoljno dostupan u svom segmentu.

Visoka pouzdanost, koja se razlikuju motinjske brave u velikoj mjeri određuje činjenicom da se certifikacija odvija ne samo sami proizvodi, već i neke komponente za njih. Na primjer, ključevi, mehanizmi cilindra i još mnogo toga.

Motatat tvrtka posvećuje veliku pozornost ne samo na kvalitetu proizvodnje svojih proizvoda, već i kvalitetu njezine instalacije u sustavima vrata. Većina servisnih centara tvrtke redovito podvrgava odgovarajućoj certifikaciji i licenciranju za pravo na obavljanje radova na proizvodnji duplikata ključeva i instalaciju posebno složenih sustava zaključavanja. To objašnjava nedostatak negativnih pregleda o nepouzdanom radu tih proizvoda.

Članak o temi: Smjernice za izgradnju dizajna kućišta okvira vlastitim rukama

U isto vrijeme, trebali biste upozoriti kupce od mogućeg krivotvorenja i lažnih proizvoda moteta. Motta posebno naglašava upute za njihove proizvode koje je pouzdano funkcioniranje brava mogući samo pod uvjetom da su ti radovi ispunjeni visoko kvalificiranim stručnjacima.

Pozitivno obilježje komercijalnih proizvoda iz Mottrecy je da sve u svojim parametrima odgovara domaćim GTOSTAS-u.

Naravno, dvojici Mottura mogu se instalirati i prikladno u svim slučajevima. Na primjer, nije primjenjivo na drvena vrata, kao i čelične vrata s relativno tankim platnama. Značajka suwald ključeva iz Motta je njihova povećana u odnosu na uobičajenu duljinu, koja također može uzrokovati neugodnosti.

Vrata brave Mottura: Kvaliteta, recenzije i cijena

Vrata brave Mottura: Kvaliteta, recenzije i cijena

Vrata brave Mottura: Kvaliteta, recenzije i cijena

Vrata brave Mottura: Kvaliteta, recenzije i cijena

Vrata brave Mottura: Kvaliteta, recenzije i cijena

(Vaš će glas biti prvi)

Vrata brave Mottura: Kvaliteta, recenzije i cijena

Učitavam…

Čitaj više