OpenWork Caps Crochet za proljeće za djevojčice s shemama i opisima

Anonim

Glava će uvijek biti u modi, koja su toliko - šeširi, kape, šeširi zime, proljeće, beretke, panalne, ljetne šešire, preljeve i još mnogo toga. I svaka se modni pokušava izdvojiti iz gomile s originalnošću. Ljeti, posebno želim sakriti vašu kosu iz sunčanog sunca, ali izgleda originalno i moguće. Već dugi niz godina, kape za otvaranje ne gledaju na modu, koja se vozi u različitim uzorcima. OpenWork Cap Hook, napravljen samostalno, nikada neće ostati nezapaženo i dat će mnogo pogleda.

Takve kapice mogu se plesti ne samo za ljeto, već i toplo proljeće i jesen. Tanka pređa ne dopušta pregrijavanje glave i istovremeno održava toplinu.

Djevojka

Ovaj se model nosi tijekom ljeta, jer pletenje nije dovoljno čvrsto. Ali osim toga, moguće je povezati takav šešir za djevojku 4 godine 4, s smanjenjem petlja, bit će savršeno pogledao novorođenče.

Promjer glave - 50 cm Trebat će nam: pređe odabrane boje "Ivushka" Semenovskaya 50% pamuk, 50% viskoza, 430 m / 100 g i broj kuke 1,5.

Sheme i opis ove kapice navedeni su u nastavku.

OpenWork Caps Crochet za proljeće za djevojčice s shemama i opisima

OpenWork Caps Crochet za proljeće za djevojčice s shemama i opisima

Naša kapa se uklapa s vrhom. Presavimo niz u prsten.

1 red: Počinjemo vezati rezultirajući prsten. Da bismo to učinili, činimo 3 zračne petlje za podizanje, zrak koji prolazi za podizanje i još jedan zračni looping * sada stvaramo stupce s Nakidom, zrakom * i tako ponavljaju 11 puta, a zatim napravimo spojnu petlju - krug se zatvara. Nakon što trebate malo povući za nit koji se ne koristi tijekom pletenja - zategnite prsten.

2 Red: Izrada spojne petlje, potrebno je tako da je pletenje napredovati na petlji, potrebno je da se uzorci pletenja ne pomiču, nakon upotrebe sheme i pletenja. Posljednji red mora se čuvati više od jednom, ali dok se ne dobije željena dubina.

Članak na temu: Kitten Amigurumi. Kukička igračka

Zatim moramo vezati našu kapu s 3 reda, gdje koristimo stupce bez Nakidova. Ovaj model je prekriven bijelim.

OpenWork Caps Crochet za proljeće za djevojčice s shemama i opisima

Detaljan opis. 1 Red: * Izrađujemo stupce s nakid, 2 aripsaze i stupac s pričvršćenjem u jednoj petlji baze, ne dodirujte 2 gumba iz prethodnog retka * i ponavljamo do kraja retka.

2 Red: * Držat ću stupce s privitkom da formira vojsku s zračnim looperom, plesti stupac bez Nakida za formiranje sljedeće vojske * Nastavite do kraja retka.

Pletiv cvijet

Zapošljavamo 39 air Lovers. 2 Red: U svakoj petlji morate povezati 2 stupce s jednim Nakidom; 3 Red: * Nemojte umetati 2 šarke retka, a u 3 da se držite (stupce s antenom, zrakoplovom i opetovano tako 7 SPARRS), ne umetnite 2 gumba prethodnog retka, a u 3 za provjeru stupca bez Nakida * ponavljanje; 4 Red: Potrebno je obraditi proizvod s air petlji - 3 alata između stupaca.

Detaljna shema cvijeća:

OpenWork Caps Crochet za proljeće za djevojčice s shemama i opisima

Rezultat cvijet je ušiven na naš šešir.

Takve dječje šešire izgledaju vrlo lijepo na malim princezama. Štoviše, male djevojke vole takve kape, a ako majka povezuje otvorena glava, onda će dijete to cijeniti.

Oprska opruge

Obojan šešir za proljeće će podići svaku raspoloženje svake djevojke i postati originalni atribut u odjeći. Uostalom, proljeće je buđenje, tako da želite što više svijetlih boja, i ovdje ćemo spojiti prekrasan šešir u boji.

Promjer glave: 54-58 cm. Obim gumenih traka: 48-50 cm. Pritegnite poklopca: 25 cm. Trebate: Boston Sun Pređa 50% pamuk, 50% akril 100 m / 100 g i za kape koje trebamo trebati biti svaka boja 100 m i broj kuke 7.

OpenWork Caps Crochet za proljeće za djevojčice s shemama i opisima

Glavni uzorak: Knit, uzimajući u obzir shemu. Alternation linije: jedan red u krugu plave, zatim pistaciju, tirkizno i ​​ljubičasta. Gustoća ručanja: 9 petlji - 5 redaka u krugu - 10-10 cm.

Članak o temi: Sabrina Magazine №7 2019

Imamo 4 zrakoplova i sada oblikuju prsten s spojnim maslacem. Zatim plesti redak u krugu, uzimajući u obzir shemu, definitivno smo u skladu s redoslijedom redaka: plesti jednom od 1 do 8 kružnih veslača, a nakon 5-8 redaka - 12 redaka u krugu, 12 stupca ili 11 odnosa, ne zaboravite na zračne košuljice. Kada jedan red leži u krugu, morate odrezati niz i rastegnuti kroz stupac. Zatim je potrebno povezati plavu bučnu gumenu traku, dok je u svakoj petlji, napravimo strnjicu bez nakida, i to bi trebalo biti 48 petlje. Sljedeći redak počinje s zrakom, praćenje * stupce bez nakida i zraka u slijedeću stupcu prethodnog retka. Duplicirati * i završiti. U sljedećem retku pomičite uzorak.

OpenWork Caps Crochet za proljeće za djevojčice s shemama i opisima

Važno: Potrebna veličina gume kapica može se smanjiti ili povećati sa stupcima bez nakida, kako ne bi se zamijenio, bolje je pokušati na šeširu nakon kraja svakog reda.

Takve kapice su prikladne za žene bilo koje dobi, glavna stvar je da odjeća stane. Ova odjeća će dati ne samo veliko proljetno raspoloženje, već će također dodijeliti nositelja iz gomile. Stoga ne morate biti sramežljivi i bolje je uzeti i povezati tako divan šešir s kukom. Uostalom, rad je jednostavan i proizvod će raditi nakon nekoliko večeri.

Video na temu

Ovaj članak pruža video lekcije s kojima možete naučiti plestini otvoriti Hook Heats.

Čitaj više