Domaći generator dima djevojke

Anonim

Domaći generator dima djevojke

Vruće pušenje je uskoro takav razni roštilj, pečenje s istovremenim liječenjem dim. Pogodan je za piknik, obiteljski odmor, ali kuhana hrana treba odmah jesti. Naprotiv, hladno pušenje je sjajan način da zadržite proizvode za dugo vremena bez hladnjaka, vakuum, sušeći sublimaciju. Što je potrebno za žetvu robe na pješačenje umjesto trgovine. Osim što je također jeftinije!

Domaći generator dima djevojke

Naravno, dobro je za one koji žive u privatnoj kući. Nećete izgraditi dimnik na balkonu. Ili graditi?! Pametni ljudi došli su do takve stvari, nazvali "generator dima". Omotan piljevinama i daje mu prilično hladan dim - tako da je moguće pušiti izravno u kartonsku kutiju prikladne veličine! Možete lako pronaći hrpu struktura, ali posebno mi se svidjela jedan, za koji apsolutno nema strojeva ili zavarivanja. Kažem.

Otišao sam na tržište, kupio sam u štandu s vodovodnom pola tee, istom opremom na 8-mm cijevi, nekoliko znakova (jedan je autentičniji, drugi je vrlo kratak) i par nikla istog promjera. Usput, za naše svrhe, možete uzeti to cijevi i jeftinije, ovdje neće biti pritisaka. Od antene starog kineskog prijemnika, razbijena je tankozirana cijev prikladnog promjera (treba biti čvrsto nastala unutar spojenja) i pokupila komad gumene cijevi od osam.

Još uvijek trebamo izvor komprimiranog zraka malog pritiska i vrlo slabe potrošnje. Obično koristite akvarij kompresor, ali nisam imao, a na dražbi je bio laptop hladnjak tri puta jeftinije, pa sam ga kupio. Stavio je kartonsku lijevak mlaznicom pod istim gumenom cijevi do squabble. Za uključivanje hladnjak je staru punjač s mobilnog telefona 5 volti.

Za peć trebate neku vrstu kositra s poklopcem. Nešto je dobro pogodno za dizajn sličan kantu s bojom. Ili koji bidonchik. Imam snajke Nishchebrodskaya, stoga je banka bila vezana pod konzerviranim ananasama, banka je otišla na poklopac istog promjera, ali manje visine od bikova u Tomotu.

Članak o temi: Klizna vrata u kupaonici i WC-u: Savjeti za odabir

Kako će se sve vidjeti na fotografijama. Nije ni potrebno zategnuti navojne veze, dovoljno je da se okrene iz ruke. Pečat također nema smisla. Uz dno velikih banaka trebaju izrezati kroz utor za zrak centimetra centimetra i širine nekoliko milimetara. Samo probijte tamo s nožem paralelno s dnom. Kroz istu jaz bit će zasićena piljevom.

Domaći generator dima djevojke

Domaći generator dima djevojke

Domaći generator dima djevojke

Domaći generator dima djevojke

Domaći generator dima djevojke

Domaći generator dima djevojke

Nažalost, proces paljenja nije uspjelo! Tamo je teško, trebate lakši, bolje ako turbo. Uključimo Duyk, dovedite gori upaljajući na razmišljanje i promatranje kako se plamen uvlači u banke (dizajn cijevi djeluje kao injektor, usisavši zrak iz limenke). Držite upaljenog upaljača dok se unutar pile ne zaustavljaju, dim neće izaći iz otvorene cijevi. Mi pažljivo pušemo u prazninu, napuhavanje prstenova za kišenje i unesite otvorenu cijev unutar ladice s proizvodima suspendiran u njoj.

Usput, kutija ne bi trebala biti ravno hermetično, mora postojati male praznine za izlazak iz viškove dima. Prvi put sam povukao vanjsku ladicu s rastezljivim filmom kako bih promatrao proces, u isto vrijeme blokirao sve pukotine, a kad je cijev bačena u posebno učinio rupu, dim je otišao iz svih pukotina samog generatora dima. Morao sam pomaknuti kutiju!

Takva širina banke zgrabite oko dva sata spaljivanja, ovisi o protoku zraka iz kompresora. Osjećam se tako slabo da se udari ne osjeća s dlanom, međutim, ispostavilo se dovoljno. Tada možete ukloniti poklopac, sjaj piljevinu, zatvoriti, ventilator i nastaviti proces. Imajte na umu da će iz cijevi u kutiji kapati dolje, pa ne stavljajte proizvode u blizini.

Domaći generator dima djevojke

Tijekom rada banke s piljenjem zagrijava, osjećaje - stupnjeve do 80. To jest, to je vruće, naravno, ali nekoliko sekundi tolerira ruku. Mislim da se s ovim načinom ne vraća brzo.

Članak na temu: Wenge boju vrata u unutrašnjosti: kombinacija s pozadinom i pod

Pokušao sam staviti komad kapaljke s regulatorom umjesto gumene cijevi, tako da je to vrijedno dodijeliti potrošnju dima, ali to je balobnost, ne smije se gnjaviti. Potrošnja je podesiva, ali se može pojaviti piljevina.

Salo, da je na posljednjoj fotografiji pušio za pet led piljenica: dva sinoć, jedan ujutro prije odlaska na posao, i još dva večeras. Ispalo je prilično žuto i dobro dimljeno! Međutim, zbog činjenice da se dim poslužuje previsoko, boja je potpuno blijeda. Sljedeći put će biti potrebno uzeti u obzir!

Domaći generator dima djevojke

Domaći generator dima djevojke

Tijekom rada dim se gotovo ne promatra, tako da se susjedi ne zagrijavaju tamo gdje dolazi miris! I budite sigurni da slijedite pravila zaštite od požara! Od razmišljanja ponekad last minute iskre lete, pa sam morao staviti generatora u noćnu noćnu lonac! Što se može smanjuje čak i osim kobasica mesa? Da, čak i to. Sir, papar na Adzhik, papriki ili chipotle, šljiva, čak i soli! Smrljan!

Čitaj više