OpenWork Cardigan Crochet: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Anonim

Cardigan je neophodna stvar ženske garderobe u hladnom vremenu, kada je glavna gornja odjeća vruća, iu laganoj majici - hladnoće. Ova lijepa stvar može se sigurno kombinirati s hlačama, haljinama i suknjim. OpenWork Cardigans Crochet - posljednji Trand u modi, i može se vezati vlastitim rukama.

U ovom članku možete pronaći neprocjenjive savjete i značajke kukičane, koji će zasigurno doći do početnih ruku.

OpenWork Cardigan Crochet: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

OpenWork Cardigan Crochet: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Bež rt

Izračun za takav kardigan je napravljen u skladu s ruskom veličinom odjeće od 36/38 (40/42). Za pletenje trebate krem ​​boje i tamne bež pređe, pletenje žbice i kuku br. 3,5, sheme i opise izazvane u nastavku.

Spojite dvije teme - bež i kremasta, početi plesti dvostruko niti.

OpenWork Cardigan Crochet: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Vrste korištenih parenja:

  • Cipela: Pletite lica i nevažeći redovi petlji lica.
  • Polivanje površine: redak lica da prodire s šarkama, a nevažeći redak je lica.

Uzorak ananasa: Birajte potrebnu količinu air petlji višestruke 14 + 1 + 1 zračne petlje za proizvod. Knit Prema shemi: U prvom redu, stupac bez pričvršćenja za provjeru u drugom zračnom petlju iz kuke.

Započnite parenje s zračnim petljama dizanja i petlje s prvom strelicom, ponovite element slike između strelica, završite petlje nakon druge strelice. Nastavite do petog reda. Počevši od pete, lagati stupac s pričvršćivanjem i kolonom bez nakida, koji se trlja kroz zračnu petlju ili petlje prošlog retka.

Obratite pozornost na pravila sheme: prvi i trinaesti red za plesti samo jednom; Od 6 do 13 ponavljaju 4 puta, kao rezultat toga, potrebno je dobiti 45 redova, a zatim vezati od 46. do 70. godine. Gdje trebate napraviti vojske, možete se naći i na fotografiji ispod:

Članak na temu: Provođenje skupa petlji s pletenjem twin nit s videom

OpenWork Cardigan Crochet: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Formiranje dijelova

Natrag: vijak 99 (107) petlje. Za dasku kako bi ogulili tri reda pregršt viskozne duljine 1 centimetra. Red počinje s nevažećom petljom. Nakon 47 cm ili 136 redova iz daske započinje Prugma. Popnemo se na obje strane 3 petlje. Nakon svakog drugog reda potrebno je zatvoriti dvije petlje jednom svaki, tako da je izašlo 87 (95) petlje.

Nakon 17 (18) centimetara na 50 (52) broj s početka grla, zatvorite središnji 29 čatla i nastavljaju plesti dvije polovice, dok zatvaraju izrezivanje oklopa u svakom drugom redu od tri petlje i jednom dvije petlje , Već nakon 2 cm ili 6 redaka s početka vrata vrata, zatvorite preostalih 24 (28) petlje s obje strane od svakog ramena.

Lijeva polica: pletiv lanac od 57 zračnih petlji i jedna petlja za podizanje. Počnite svladati uzorak ananasa je najbolji od ponavljanja uzorka slike 3 puta. Nakon 47 centimetara od početka rada počnite raditi rublje na desnoj strani. Za veličinu 36/38, visina ramena se postiže nakon 70. reda. Možete završiti ovaj posao. Za 40/42 veličine za 12 centimetara, širina ramena na desnoj strani dodatno povezuje 2 redaka kolone bez caida i završiti rad. Desna polica plesti simetrično.

OpenWork Cardigan Crochet: sheme i opise s fotografijama i videozapisima

Rukalica: Screening 46 (50) petlje, pletivo glatko centimetra ili tri reda znojenja pletenje. Počnite s redom u sponu i nevažeći stroj. Zatim dodajte s dvije strane u devetog reda iz jedne petlje. To je potrebno za stvaranje kosinika. Zatim u svakoj desetoj petlji 10 × 1, koja je jednaka 68 (72) šarki.

Nakon 41 cm ili 118 redaka iz daska, potrebno je zatvoriti s obje strane 3 petlje za olpat rukave. Zatim, u svakom drugom redu, to je prodrijeti u 2 petlje i 3 puta na petlju, zatim u svakom četvrtom redu 4 puta na petlji, 2 puta po2 i 3 puta 3 petlje. Kao rezultat toga, 18 (22) petlje, koje, nakon zatvaranja, trebaju ostati.

Članak o toj temi: Kako šivati ​​japanski ogrtač - kimono učiniti sami: uzorak i povijest stvaranja haljine

Skupština Cardigana: zašijte sve detalje. Rubovi dekoltea vrata će se zategnuti sa kolonom bez caida od 3 reda ili 17 posto bez 10 cm za 10 cm. Ljuljačka rukave. OpenWork Cardigan Crochet je potpuno spreman!

Video na temu

Video na otvorenom Cardigan Crochet Online:

Čitaj više