Kako provesti kvalitetnu ploču na leđa

Anonim

Danas, prirodni materijali postaju novo popularni ne samo za izgradnju, već i za obavljanje posade kuće. Jedan od tih materijala je stablo koje nije samo ekološki prihvatljivo, već i strukturi daje neuobičajeno atraktivan izgled. Poklopac kuće može se izvesti u različitim tehnikama, ali je odbor za rezanje najbolje položeno. Ova se opcija obično koristi kada je niska struktura obrubljena, seoska kuća u stilu zemlje. Odbor može biti prekriven lakom, bojom, natopljenim posebnim uljima kako bi zadržao svoj izvorni izgled.

Kako provesti kvalitetnu ploču na leđa

Krug četni kružni kružni krug.

Sam proces, kako vidjeti kuću runde odbora vlastitim rukama, nije tako presavijen, ali je potrebno točno uskladiti sa svim uvjetima i fazama, koristiti visokokvalitetne ploče, posebne izazove u obliku kutova , Za rad se koriste ta dva tipa i kutni elementi. Unutarnji djeluje kao okvir, kutovi su montirani za unutarnje i vanjske dijelove fasade. Vanjska ploča će biti lica.

Instaliranje unutarnje ploče

Kako provesti kvalitetnu ploču na leđa

Pokriva kuću.

Ukrcaj odbora provodi se u skladu s unaprijed izvučenim oznakama, okvir je potreban za pričvršćivanje vanjske ploče. Tijekom posla preporuča se koristiti konvencionalni čekić, ne koristi se poseban pištolj za nokte. Upravo ta značajka čini rad na koži kuće s drvetom sve dok je potrebno strpljenje.

Ako će se vijci koristiti za priključivanje unutarnje ploče, možete kupiti odvijač. To će ubrzati rad, čini ga boljim, ali unutarnji red će i dalje biti fiksiran s noktima, moraju imati duljinu od 80 mm. Prije početka popravljanja ploče potrebno je unaprijed obraditi antiseptik, osušiti. Nakon toga, svaki element je izrezan kako bi se dobila potrebna duljina. Prednja strana se ugasi, zavoj mora biti usmjeren prema gore.

Članak na temu: Paul Priprema Pločica: Upute, materijali i alati

Instaliranje vanjske ploče

Nakon što se sve unutarnje ploče isporučuju, potrebno je početi pričvrstiti na otvorenom. Kako to učiniti u pravu?

Montaža se izvodi u backstageu, pri čemu svaki prethodni treba uklopiti u susjednu ploču s posjetom od 250 mm.

Kako provesti kvalitetnu ploču na leđa

Horizontalno kućište oko prozora.

Svaka ploča je unaprijed označena naslonom, tako da rad ide brzo i učinkovito. Prilikom sušenja, materijal se može lagano deformirati. Stoga je tijekom kupnje najbolje koristiti dobro naslonjeno drvo.

Alati za rad:

  • odvijač;
  • Lobik;
  • čekić;
  • Razina pravila i izgradnje.

Tijekom vanjskog swing, zgrada treba koristiti za primjenu razine izgradnje tako da je površina fasada je glatka i lijepa.

Kako provesti kvalitetnu ploču na leđa

Mogućnosti za priključne ploče s vanjskim zidovima.

Opcije pričvršćivanja Vanjska ploča za rezanje na otvorenom Mnoge:

  1. U rustikalnom, s izbočenim pod kutom donjih krajnjih dijelova, žlijeb se izvodi u nastavku.
  2. S govore u kalem. Primjenjuje se složeni profil, vanjska koža se dobiva lijepa i elegantna, debljina odbora je značajna.
  3. Na pola ognjišta. Zidna površina je ravna s malim trokutastim žljebovima, ploča je izrezana pod kutom, spoj utora ne primjenjuje, gnijezdo se dobiva kutom.
  4. S dizalom u četvrtini. Površina fasade je ravna, profil za priključak se primjenjuje složeni
  5. Ravnomjerno. Površina fasade je glatka i lijepa, ploča je čvrsto i čvrsto složena, vlaga ne dobiva nikakvu priliku letjeti ispod obloga. Učvršćivači su rezani pod pravim kutom, priključak je jedan od najpouzdanijih i najpoznatijih.
  6. U kalem. Da biste položili ploču, koristi se spoj iz jezika, važno je smanjiti utore pomoću uzorka. U suprotnom, pouzdano pristajanje neće raditi. Fasada ima glatku i lijepu površinu, vlaga ne pokriva zid unutar zida, nacrti neće ometati, poput gubitka topline.
  7. Ugradnja u montažu. Odbor štapići, adhezija nije.

Članak na temu: Kako izračunati linoleum na sobi: Kalkulator

Koristan savjet

Kada je klaonica izvodi drvena ploča, stručnjaci savjetuju pridržavati se određenim pravilima koja će pružiti lijepu i izdržljivu završnu obradu:

  1. Raditi, najbolje je uzeti odbora, oštri se s jedne strane i na drugoj - ne. Materijal je montiran vani. Tada se temelj, a tada će boja držati mnogo bolje i duže, a izgled kuće će biti privlačniji.
  2. Odbori ne moraju držati samo ispod i na vrhu, jer će materijal lako biti pametan, apsorbirati vlagu. Potrebno je koristiti zatvarač rotora kada su ploče fiksirana na površini fasade u koracima od 30-45 cm, tj. u šahovnici.
  3. Da bi pokrili kuću, moguće je primijeniti drvo različitih pasmina. Može biti cedra, bor, smreka, mahagonija. Na temelju njihovog iskustva, najbolje je koristiti Cedar odbore. Oni nisu samo izdržljivi, ali se lako obrađuju i imaju lijep izgled. Crveno drvo je teško rukovati, vozi se u površinu nokta je teška, iako se ne uzgaja tijekom vremena. Pine se odlikuje brojnim korisnim svojstvima, ali za vanjsku uporabu nije previše dobro, jer se lako razmnožava, dijeli. FIR se rijetko primjenjuje za vanjski rad na pročelju, iako su njegovi pokazatelji mnogo bolji od borova. Smuce ploče su prepuna kuja, a to ne utječe na kvalitetu.
  4. Pokrov kuće najbolje se provodi pomoću konvencionalnih čeličnih noktiju, a ne pocinčani. Problem je u tome što se pocinčani sloj lako kreće tijekom instalacije i pod utjecajem vlage, noktima brzo hrđe. Nehrđajući čelik je mnogo skuplji, ali i kvaliteta završetka gore.

Izgradnja rubovene ploče je atraktivna i jednostavna opcija za bilo koju seosku kuću. Takva fasada nije samo elegantna, već i ekološki prihvatljiva. Nakon polaganja ploča može biti prekriven lakom, bojenje, natopljen uljem. Sve ovisi o mašti vlasnika kuće, ukupnom stilu gradnje.

Članak o temi: Kako popraviti vrata bliže vlastitim rukama

Čitaj više