Kako napraviti mjeru unutarnjih vrata

Anonim

Svi znaju da je dobro napravljen popravak skupo zanimanje. Kako bi se ispravno i tijekom obavljanja posla, potrebno je planirati u cjelokupno planirati. Pa, naravno, kupiti sve prikladne materijale, potrebno je izračunati sve dobro i mjeriti. Isto vrijedi i za vratara.

Kako napraviti mjeru unutarnjih vrata

Koje veličine pucaju?

Što trebate znati veličinu otvaranja

Da biste odabrali desna vrata da odaberete, trebali biste znati koja veličina za kupnju platna i kupit će dobar. Odaberite takav proizvod će biti mnogo lakši ako znate sve vrijednosti. Bez pomoći stručnjaka, nećete učiniti mnogo poteškoća s vlastitim rukama, ali još uvijek trebate pristupiti ovom procesu ozbiljnije. Imajući najmanji pogreške u prebrojavanju, čini se da rizik stječe proizvode koji će imati manju veličinu ili obrnuto neće biti u stanju stati na vrata.

Od ispravnosti mjerenja ovisit će o konačnom rezultatu obavljenog posla, pogledajte fotografije.

Kako napraviti mjeru unutarnjih vrata

Obavezni alati

Da biste sebi napravili sva potrebna mjerenja unutarnjih vrata, trebate alate. Trebat će vam olovku i papir za snimanje svih generiranih podataka. Roulette možete proizvesti sva mjerenja. Uz to, možete izmjeriti visinu, širinu i debljinu vrata. Znajući sve ove dimenzije, možete jednostavno odabrati svoj omiljeni model proizvoda vrata.

Kako napraviti mjerenje vrata u prisutnosti starih vrata

Ova metoda je lakše, pa čak i pridošlica za nošenje s njom. Morat ćete samo ukloniti PlatBork i izmjeriti sve vanjske dimenzije starih vrata.

Početi, mjerenje širine otvora. Zatim, duljina i dubina. Svi podaci su fiksirani na papiru. Sam proces se događa ovako: ustati u otvaranju i napraviti mjerenja, prikazana na fotografiji. Kalkari nisu uključeni u izračun. Ako ne postoji platna na vratima, izmjerene su vrijednosti otvaranja i debljine zidova.

Da biste znali stranu otkrivenja proizvoda, morate se suočiti s vratima tako da će se proizvod slomiti protiv sebe. Ako je otvaranje petlje lijevo od vas, tada se okrenuta strana lijevog i obrnuto.

Članak o temi: Dekorativne opcije žbuke u spavaćoj sobi s fotografijama

Kako napraviti mjeru unutarnjih vrata

Ako vam se ne sviđaju dimenzije zastarjelih vrata, preporuča se nazvati majstorima.

Kako izmjeriti prazno otvaranje

Ako imate prazan otvor ili demontiranje starih vrata s već izvedenom kutijom, odlučili ste proizvesti svu rad na mjerenje, onda biste trebali znati da je takav rad više dugotrajan i zahtijeva posebne vještine. U ovom slučaju, sva mjerenja javljaju se u otvorima.

  • Vrata moraju imati različite linije. Nevažeći dijelovi otkrivanja, vanjski elementi. S ispravnim mjerenjem, trebali biste razmotriti sve moguće promjene na stropni uređaj, styling pločice i laminat. Ako se popravljate, vrata moraju biti fiksirana u posljednjem trenutku. To je vrlo važno, jer u vrijeme podne obloge se može dodati nekoliko centimetara. Sve proizvedeno prije mjerenja neće biti ispravno.
  • Granica vrha otvora mora biti nužno paralelna s poda, pogledajte fotografiju. Nema odstupanja više od pet milimetara. Uz pomoć razine također je izmjerio vertikalne zidove. Tijekom mjerenja, zidovi za otvaranje treba jasno provjeriti, moraju biti u istoj ravnini.
  • Uz pomoć ruleta, širina se mjeri, visina otvora i debljina zidova.
  • Treba razumjeti da samo mjerenje jamči visokokvalitetnu instalaciju. Kako pravilno napraviti željenu veličinu, možete saznati gledanjem videozapisa.

Ako ne možete odabrati svoj omiljeni model unutarnjih vrata vaše veličine, ne biste trebali požuriti da biste ga napravili prema redoslijedu. U tom slučaju, pomoći ćete blok do vrata najmanju veličinu, a Delta će se zatvoriti pri montaži.

Čitaj više