Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Anonim

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Planiranje Unije sobe s balkonom, treba pamtiti da koordinira naselje sobe na račun balkona, s vlastitim rukama, tako da je obnovu bila legitimna potreba za pripremom dokumenata unaprijed. Neki se vlasnici detaljno razvijaju dizajn, bez obzira na to da stvarnost nameće određena ograničenja.

Pristup balkonu iz sobe kako koordinirati rekonstrukciju

Prema mišljenjima ljudi koji su uspjeli napraviti sobu s balkonom, 1/3 svih financijskih ulaganja uopće nisu za kozmetičke popravke i dizajn, ali na isplatu birokratskih formalnosti. Ovo je dobar scenarij, koji se događa podložno savjesnom radu dužnosnika i realističnog projekta vlasnika stana.

Loša skripta je dizajn koji je teško otežati, na primjer, fontanu ili bazen na balkonu na posljednjem katu.

U tom slučaju morate ili pripremiti impresivnu količinu novca ili promijeniti ideju interijera. Ali da legitimiramo novu konfiguraciju stambenog prostora, to je još uvijek potrebno, inače vlasnik stana može ugroziti ozbiljnu kaznu i prisilu da vrati početni tip objekta.

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Prema zahtjevima zakona, zidovi ležaja ne mogu se uništiti

Po zakonu, nemoguće je ometati integritet pratećih struktura. Vidite koje su zidovi sobe nosači u putovnici apartmana. Kada organizirate sobu s balkonom, morate uzeti u obzir vrstu kuće i materijala iz kojeg je izgrađena zgrada.

Kako shvatiti rekonstrukciju balkona:

  1. Pisana primjena je sastavljena u upravljanju urbanističkom planiranju i arhitekturi u odvajanju područja u kojem se nalazi apartman. Aplikacija mora odrediti područje prostorije, na primjer, 17 m2, gdje se nalazi, koja je veličina će biti otvor.
  2. Nakon primitka pismenog dopuštenja, vlasnik posjeti organizaciju projekta. Važno je da organizacija ima licencu za razvoj projekata redevelopment. Projekt balkona je sastavljen.
  3. Uz gotovi projekt, vlasnik pohađa: Ministarstvo izvanrednih situacija, plinsku službu, sanepidemstation, ponovno upravljanje urbanističkom planiranju i arhitekturu. Sve promjene su napravljene dokumentima na stanu, kako bi naknadno nemaju problema s prodajom.
  4. Cijeli paket dokumenata može se razjasniti u upravljanju urbanističkom planiranju i arhitekturi. Na kraju birokratskih formalnosti, vlasnik prima dozvolu nalog za redevelopciju balkona, nalog sadrži ispis i pečat.
  5. Uz službeni poredak u ruci, možete popraviti i napraviti luk ili rušenje zida između sobe i lože, razmisliti o dizajnu, obaviti osnovne i završne radove.
  6. Nakon završetka popravaka, vlasnik će dati objekt, predstavlja rezultat Komisije, koji potječe od komunalne usluge Gradskog vijeća. Bolje je provesti u nazočnosti predstavnika projektne organizacije. Prema rezultatima ispitivanja, Komisija izdaje dokument koji potvrđuje da je objekt naručen. Čin predavanja objekta treba spasiti.
  7. Vlasnik se mora pratiti da su promjene fiksne u dokumentima na stanu.

Članak na temu: klizni krevet vlastitim rukama - veliko rješenje za vašu spavaću sobu. Kako napraviti krevet učiniti sami iz iverice za dijete

Ako ne prođete ove potrebne faze dizajna, vlasnik prijeti:

  • Fino;
  • Prisiljeni popravak popravka na obnovi particije između sobe i balkona;
  • Poteškoće s prodajom ili darom stana.

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Ilegalno obnovu ugrožava novčane kazne i naknadne poteškoće s prodajom stanova

Kao praksa pokazuje, svaki primjer pokušava organizirati sve vrste zabavnih avantura s financijskim troškovima za vlasnika. Ako pokažete ustrajnost, onda još uvijek možete postići legitimno obnovu vlastitog stana.

Drugu opciju koja se često prakticiraju vlasnici:

  • Napraviti luk između sobe i balkona;
  • Kada prodajete apartmane, ponovno zatvorite otvaranje blokova od opeke ili pjene, instalirajte dvostruke staklene prozore i vrata balkona.

Ako je kuća cigla ili stara, nemoguće je preporučiti ovu opciju u smislu sigurnosti. Uplitanje u potpornim strukturama u uvjetima loše kvalitete konstrukcija može uzrokovati kolaps ne samo zidove, nego i cijelu zgradu.

Kako legitimizirati rekonstrukciju (video)

Ugodna soba s balkonom i prozorom

Ujediniti se s balkonom, najčešće koristiti kuhinju ili dnevni boravak, rjeđe spavaća soba. Samo puna i kvalitetna toplinska izolacija sobe pomoći će uštedjeti toplinu zimi. Bit će potrebno izolirati kapital, spol, strop i balkon zidove. Ako je vlasnik službeno dogovoren s redom, onda ima priliku potrošiti grijanje na balkonu, instalirati električni ili plin peći tamo, hladnjak i druge potrebne stvari. Kada ste ilegalni raspored, instalirana ploča više puta povećava.

Postoji nekoliko mogućnosti kako napraviti udrugu.:

  • Ostavite zid ležaja, potpuno uklonite vrata i prozor balkona - ostaje istureni stalak preko sobe;
  • Uklanjanje svih potpornih struktura osim bočnog - Erker ostaje.

Izrazan dio prostorije s dobrom toplinskom izolacijom prikladan je za ugradnju panoramskih prozora, u stambenim prostorijama.

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Mogućnosti za kombiniranje stambene sobe i balkon mogu biti najrazličitije

Članak o temi: pranje prozora na loggiji i balkon izvan

Najpopularnija rješenja, pod što koristiti balkonsko područje:

  • Dizajn u jednom stilu sa sobom, samo nastavak dnevnog boravka ili spavaće sobe;
  • Dizajn u različitim stilovima s prostorom, odabirom rekreacijskog područja;
  • Knjižnica ili staklenik, zeleni kutak;
  • Blagovaonica ili obrnuto, zona za kuhanje u kuhinji.

Posljednja opcija je posebno dobra za one apartmane gdje balkon neće biti srušen. Dizajn kuhinje pomaže pobijediti prozorske prozorske, poput rezanja ili stola za objedovanje, kao bar stalak.

Rekonstrukcija balkona prije prodaje stana

Ako iznenada trebate prodati stanovanje bez legaliziranog izgleda, onda brže i lakše vratiti opciju gdje nije bilo uklanjanja stupca nosača. U tom slučaju možete jednostavno vratiti vrata i dvostruko stakleno prozore - a topli balkon je spreman.

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Ako ležaj zid nije srušen, onda bi bilo lako vratiti početni raspored

U slučaju Erkera, bit će skuplje, jer ćete morati izgraditi kapitalni zid.

Obično se erker koristi u velikom pravokutnom dnevnom boravku i nepotpunom rušenju - u kuhinji. Ruski apartmani u većini svoje mase su sićušne i nezgodne kuhinje koji se također poslužuju kao stolovi. Ovaj nedostatak možete ispraviti pomoću dodatnog područja balkona. Dizajn će pomoći pobijediti izbočeni prozor prag tako da se činilo logičnim i prikladnim elementom interijera.

Balkon dizajn s sobom

Velika količina sunčeve svjetlosti čini kombinirani balkon s idealnom prostorom za kućanska mjesta. Dizajn u ekološkom ili klasičnom stilu izgleda vrlo cool s dodatkom zelenila. Osobito poduzetni građani koriste francuske tehnologije za rastuće začine i zelenilo i organiziraju minijaturni zimski vrt na balkonu, koji istovremeno služi kao ukras i izvor korisnih vitamina.

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Dobiveni prostor može se koristiti kao zimski vrt.

Kuhinjska organizacija sa zimskim vrtom ima sljedeće značajke.:

  • Zubivanje se koristi kao stol za objedovanje ili bar brojača;
  • Prozorišta organizira konstrukciju ovjesa, u kojoj bosiljak, kinza, kopar, lavanda i bilo koje druge biljke rastu u malim posudama;
  • Kada je domaćica potrebna svježa zelenila, može samo istegnuti ruku i izrezati sve što vam je potrebno.

Članak o temi: Koji je termostat u sustavu grijanja

Za francuski dizajn ne samo estetska ljepota, već i praktične koristi u svakodnevnom životu.

Projektiranje soba s balkonom (video)

Blagovaonica na balkonu: Kako organizirati

Zonal dizajn je dobar jer uz njegovu pomoć možete organizirati u unutrašnjosti noseći strukture koje nisu uzele rušenje. Stvaranje blagovaonice je prikladnije za korištenje ako je erker s lukom formiran prilikom redevelopcije balkona. Arch može biti označen u boji ili ukrasite slike, maske, paneli.

Ako provodite LED diode u luku, navečer možete uživati ​​u večeri na balkonu s elegantnom pozadinskom osvjetljenjem.

Moguće je razmotriti rasvjetu i dizajn shemu odvojeno od kuhinje, a možete koristiti zajedničke unutarnje elemente, kao što je isti namještaj. Jedina opcija, gdje je balkona prozor je pogodan ispod blagovaonice - to je slučaj kada je izvorna širina balkona bila od 4 m.

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Blagovaonica na balkonu bit će izvrsno rješenje za malu kuhinju

Razdvojite blagovaonicu iz kuhinje:

  • Različite boje zidova, na primjer, kombinirane pozadine;
  • Svjetlo zavjese ili zavjese, kao što su guste zavjese;
  • Osvijetljen ili naglašavanje luka.

Razviti svoj vlastiti plan za skladnu i udobnu sobu će biti lakše, ako prvi put vidite fotografiju već implementiranih projekata.

Ideje za popravak soba s loggijom

Jedna od najoriginalnih i praktičnih ideja je instalirati na mjesto bivšeg prozorskog vrtlog akvarija. Nedostatak vrata oslobađa veliki broj korisnih područja, a razdvajanje zone balkona s akvarija izgleda elegantno i ne teška. Kretanje riba i pozadinsko osvjetljenje učinit će interijer živ. Za one koji vole egzotičnu unutrašnjost, prikladne su nedržavne akvarijske konfiguracije. Za ljubitelje klasika, odgovarat će diskretni i minimalistički dizajn.

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Na mjestu prozorskog praga možete instalirati veliki akvarij

Prostor između balkona i sobe: Opcije dizajna (video)

Veliki prostor za kreativnost otvara se za one vlasnike koji su uspjeli prevladati birokratske formalnosti i legalizirati rekonstrukciju balkona s prostorom.

Proječni prostor između balkona i sobe: Projektiranje opcija (fotografija)

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Prostor između balkona i sobe: opcije dizajna

Čitaj više