Jesenske plaine igle u tehnici intarsije

Anonim

Jesenske plaine igle u tehnici intarsije

Dobar popodne dragi prijateljima!

Htio sam pisati na drugu temu, ali slučajno sam upoznala fotografiju tako lijepe pokrivače koje nisam mogao odmah podijeliti. Štoviše, to je jesen kariran: na njegovoj bijeloj ili kremastoj pozadini je raspršena nepažljivo svijetlo jesen lišće. Iako još uvijek imamo jesen izvan prozora, ovo izlijevanje će biti relevantno. Iako, naravno, da se to brzo povezati neće raditi. Jednostavan kariran s kvadrata, onda puno vremena zahtijeva, a ova prekrasna jesenska karirana povezana je pletenjem igalima u tehnici intarsije, koja koristi nekoliko glomera različitih boja u jednom redu, tako da posao nije iz pluća ,

Ali samo volim takve stvari. Ravno sam se razbolio s ovim vrlo prekrasnim jesenskim dekom.

Shvatimo kako to plesti.

Jesenske plaine igle u tehnici intarsije

Pletanje takvog pokrivača je bolji ne iz debelih navoja, prikladan, na primjer, pređe 100 grama / 200 m ili čak tanji, prema pripravku - akril ili pamuk na pola s vunom.

Trebat će nekoliko manžeta glavne boje i različite boje jesenskih listova, od žute do smeđe boje.

Potrošnja pređe ne može točno reći što će se dogoditi. Obično na kariciji veličine 140x200 cm odlazi oko 2 - 2,5 kg pređe. Jesen Plaid može se spojiti iz ostataka pređe, ako ih ima, postoji mnogo. Može biti potpuno drugačija tekstura, ali približno iste debljine. Vrlo suptilne niti mogu se koristiti u nekoliko dodataka.

Trebate iglice za odabranu pređu, mislim da je broj 3 najbolje odgovara.

Još jednom ponavljam da je kariran povezan u tehnici intarsije. Jacquard ovdje nije prikladan, jer se u jednom redu koriste motches nekoliko boja, dok su s JACQuard pletenje obično dvije boje u jednom redu. Osim toga, kada je jacquard pletenje, ružne pređe povlače se iznutra, što uopće nije dopušteno za kariran, a protok pređe će biti više.

Članak na temu: Ball iz papira vlastitim rukama: predlošci s video i sheme

Tko nije upoznat s tehnike Intarsa, pozivam vas da vidite moj članak "zanimljive igle za pletenje Intaria", u kojoj sam opisao sve značajke i tehnike ovog pletenja. Već sam napravio puno posla u ovoj tehnici, ovdje su neki od njih. I ovdje je još jedan jastuk spojen u ovoj tehnici.

Kako povezati prekrasne jesenske plaine igle

Naša jesenska karirana povezana je s četiri odvojena bendova, shemom pletenja svake od njih ispred vas.

Jesenske plaine igle u tehnici intarsije

Za pletenje, regrutiramo 66 petlji plus dva ruba.

Crtanje se distribuira kako slijedi: EDGE, 2 izlijevanje, 6 lica, 2 izlijevanje, na sljedećih 50 šarki, plesti uzorak s lišćem lišća, zatim 2 izlijevanje, 6 lica, 2 pogrešna, rub.

U neparnim redovima pletenja na slici (iznad lica lica, preko glačala - nevažeći, respektivno).

Na rubovima benda imamo uzorak pojasa. Za njega, u svakom četvrtom retku lica, izvodimo prijelaz na 6 petlji za lica, s jedne strane, s pazom na desno, s druge strane, s padinom lijevo. Mislim da je ova tehnika poznata svima koji znaju plesti s pletenje iglice: tri šarke snimaju na dodatnoj iglu za ili prije pletenja, tri lica, tada tri petlje ukloniti lica.

Jesenske plaine igle u tehnici intarsije

Završene pruge šare s iglom s niti. Imajte na umu da crteži ne mogu naći u istom smjeru, ali u suprotnom.

Završena zbrka s dvije kratke strane ukrašena je s kabelskim svežnjem, koji noževa odvojeno i ušiveno. Dvije duge strane karipa ne moraju biti obvezne, budući da se pojave već prolaze.

Ovdje je takva lijepa plairana igala koja rezultiraju mukim radom.

Jesenske plaine igle u tehnici intarsije

Kako vam se sviđa ova jesen? Kao?

Već ozbiljno razmišljam o njegovom pletenju, to jednostavno ne želi plesti bijelo. Što mislite, što još jedna pozadina boja može doći ovamo?

Članak na temu: Novac stablo radiš sami iz perla: master klasa s fotografijama i videozapisima

I još uvijek možete učiniti drugačije: vezati petlju lica s platno i uvesti lišće na njemu s križa. Stoga je lakše i navijači za vezanje.

Jesenske plaine igle u tehnici intarsije

I danas želim objaviti početak novogodišnjeg natjecanja u krimpu, koji će se održati na blogu Lena Cotchety "stvoriti, ne lijen." Natjecanje je posvećeno pripremi za Novu godinu.

Da, unatoč činjenici da je još uvijek jesen, Nova godina nije daleko! Usput, već osoba za 70 dnevno ući u moj blog da vidim ideje pletenih novogodišnjih igračaka, i učinio to dobro, potrebno je imati vremena da ih mnogo veže za ukrašavanje božićnog drvca i napravi božićno drvce ,

Pozivam vas da sudjelujete u natjecanju, podršku Lena, to odgovara prvom natjecanju na blogu. Podijelite svoje rukotvorne novogodišnje poslove: razglednice, darove, božićne dekoracije, kostimi, novogodišnje kulinarska jela i scenariji za odmor također su prihvaćeni, općenito, bilo koja vaša kreativnost.

Nagradni fond - 2000 rubalja.

Svi detalji o natjecanju možete pronaći ovdje >>.

Pogledajte druge prekrasne udobne deke:

  • Bijeli pleteni deka
  • Plavni kvadrati s kvadrata "zima"
  • Jednostavne plaine igle u plavim tonovima
  • Pluffy pletene pletenice

Čitaj više