Plaidsko kukičanje iz izvornih isprepletenih motiva

Anonim

Plaidsko kukičanje iz izvornih isprepletenih motiva

Dobar popodnevni prijatelji!

Za kućnu udobnost, predlažem Danas plaid kukiča od motiva. Zanimljivi uzorci sada mogu naći mnogo. Volim izvorne i neobične ideje.

Nedavno sam napokon proveo svoj san - vezao je izvorni japanski tepih od prstena.

Prema istoj tehnologiji iz prstenova, pletio sam ubrus za riba. U isto vrijeme, upoznao sam na Internetu vrlo zanimljivu izvornu ideju istih japanskih obrtnika pletene pokrivače od motiva, tj. Isti prstenovi, o čemu želim reći.

Pletenje izvornog pokrivača iz motiva

Za plaid kukičanje od motiva, pokušao sam spojiti uzorak. Koristili su ostaci polu-vunene pređe žute, ružičaste, plave i maline boje, kuka №4.

Detaljna glavna klasa na pletenju takvih motiva i shema možete vidjeti ovdje >>. Neću ponoviti.

Isprva sam vezao motiv žute i ružičaste ruže. Ali nešto ne može zamisliti kakav bi bio kariran. A kada plesti drugi motiv košulje plave i maline bojom, shvatio sam da puno ovisi o izboru boje pređe.

Plaid u svjetlijim zasićenim tonovima izgledat će mnogo ljepše nego pljeskanje od svijetle blijede pređe.

Morate povezati nekoliko motiva od prstena, povezujući ih u proces pletenja jedan s drugim u jednom retku. (Pridružio sam se prsteni s uskom strani da vidim kako će to izgledati, na izvornoj fotografiji karida prstenova povezano je s kratkom stranom. Eksperimentirajte, odaberite opciju koju želite).

Plaidsko kukičanje iz izvornih isprepletenih motiva

Gotovi redovi prstenova prema uzorku tableta trebaju se kombinirati međusobno s pletenjem nekoliko redova mreže: lukovi od 5-6 air petlje.

Plaidsko kukičanje iz izvornih isprepletenih motiva

Mislim da se plaid može učiniti drugačije: nemojte plesti mrežice, već povezati redove s prstenovima između sebe u procesu pletenja, stavljanjem motiva iz prstena u redoslijed provjere tako da je jaz između njih manje.

Članak o temi: Kako šivati ​​konj od osjećaja

Plaidsko kukičanje iz izvornih isprepletenih motiva

Što misliš?

Završena je iz motiva za vezanje granice - istu mrežu ili bilo koji drugi uzorak ili sa svih strana, ili samo s dva duga, i za pričvršćivanje s kratkim stranama na zahtjev četke. Čini mi se da će biti vrlo lijepo.

Japanski uzorci kao uvijek jednostavni i vrlo originalni. Ovdje je takva zanimljiva ideja. Pokušajmo vezati tako kaznu s kukičama iz motiva?

Također ću vam reći o nekim novim japanskim idejama i drugim pletenim kukičanim plaids. Dakle, ne propustite nove publikacije, pretplatite se na newsletter ako još niste učinili.

  • Plaid "snijeg ruže"
  • Plaids u stilu patchwork. Pletenje iz ugla
  • Prekrasna karirana kukičana s suncokretima
  • Plaid kukiča od dvobojnih okruglog motiva. Glavni razred
  • Čitaj više