Vrata Pandoor izraelska proizvodnja: Značajke i modeli

Anonim

Pandorna vrata izrađena od strane Izraela su sinonim za kvalitetu i pouzdanost. Sve što je potrebno od čeličnih vrata dostupna je u ovim proizvodima. {Katalozi}

Povijest tvrtke

Vrata Pandoor izraelska proizvodnja: Značajke i modeli

Logotip tvrtke

Uz mnoge prilično poznate i široko oglašene čelične vrata, postoje tvrtke na ruskom tržištu koje su pouzdano zauzele njihovu nišu, koju karakteriziraju izvrsni kvalitetni proizvodi i vlastiti visoki proizvodni standardi. U ovom segmentu posebno su dodijeljene Pandoor vrata, proizvod iz izraelskog proizvođača. Odlikuju se posebnom pažnjom sigurnosnih inženjera, ključnim značajkama korištenja, a također nude najvišu pouzdanost mehaničara dvorca i korištene sigurnosne mjere.

Pandoor vrata proizvode tvrtka iz Izraela, osnovana 1989. godine. Djelatnost tvrtke započela je s proizvodnjom pouzdanih brava, kao i integriranim mehanizmima kako bi se osigurala sigurnost vrata prijenosu vrata.

Postupno, s razvojem i komplikacijom mehanike zatvora, ekonomski je na odgovarajući način počeo izraditi vlastita vrata. Dizajn složenog dvorca postao je tako težak da se postupak za njegovo ugradnju na proizvodu klijenta pretvorio u, u stvari, u montaži tkanine od nule.

Vrata Pandoor izraelska proizvodnja: Značajke i modeli

Proizvodni kompleks

Stoga je Pandom organizirao vlastitu proizvodnju nudeći vrata potrošačima s vrlo visokom razinom zaštite. Moderna oprema za obradu metala, oprezan razvoj inženjerskih rješenja, primjena najnaprednijih dostignuća u području pouzdanosti, izolacije, zvučna izolacija, najviša kultura proizvodnje - sve to omogućilo je proizvodnji struktura s najvišim pokazateljima.

Danas je Pandoor praktički sinonim za sigurnost. Povijest države Izrael je takav da je ovaj aspekt na prvom mjestu. Recenzije o proizvodima nedvosmisleno svjedoče da su vrata Pandoor radi dugi niz godina bez jednog kvara. Konstruktivna rješenja pružaju izolaciju buke, održavanje topline, kao i stabilnost karakteristika.

Vrata marke Pandoor relativno se nedavno pojavila u post-sovjetskom svemirskom tržištu. Tvrtka odmah nudi svoje kupce s nekoliko modelnih linija, ne samo se različit po izgledu, već i namijenjene različitim uvjetima korištenja. Vanjske, tehnologije korištene materijale - sve odgovara najstrožim standardima modernog kupca.

Članak o temi: Koji su gradilišta za zavjese i kako ih napraviti

Zbirke

Vrata Pandoor izraelska proizvodnja: Značajke i modeli

Evolucija modela

U okviru kataloga Pandor vrata, brojne modelne linije, karakterizirane spojenim metodama otvaranja, kao i preporučene uvjete uporabe. Izrael predstavio proizvođač proizvoda od čelika nudi sljedeća modela vrata:

  • Selo;
  • Klasični;
  • Titan;
  • Evolucija;
  • ULTRA;
  • EKSTRA;
  • Koncept;
  • Titan d;
  • Titan B.

Direktorij se razlikuje ne samo raznim mogućim bojanjem platna, već i dizajn uz pomoć olakšanja, obloge, vrste korištenih mehanizama lijevanja. Možemo sigurno reći da Izrael nudi takav izbor da možete pronaći model za bilo koji interijer i zahtjeve, u potpunosti zadovoljiti želje za uporabu.

Recenzije kupaca pokazuju da je među dizajnerskim rješenjima koje primjenjuju Pandoor, dovoljno je takvih da se drugi igrači tržišta čeličnih vrata ne mogu pohvaliti.

Građevinske značajke

Vrata Pandoor izraelska proizvodnja: Značajke i modeli

Blok dizajn

Da biste ukratko opisali dostojanstvo lista vrata iz Pandoor, možete navesti složena tehnička rješenja koja primjenjuju inženjere tvrtke za stvaranje i zash i kutije za proizvode. Kratki popis izgleda ovako:

  • Pojedinosti o kutiji izrađeni su od krutog profila čelika složenog oblika, s brojnim rebarima krutosti od vrlo visoke razine čvrstoće se postiže;
  • Za proizvodnju se koristi samo hladno valjani čelik - to je velika čvrstoća na niskoj masi;
  • Sve ključne sigurnosne zone ojačane su dodatnim metalnim pločama, osim obloge i zaštite zona dvorca;
  • Kako bi se dobila maksimalna krutost i čvrstoća, vanjski list je sastavljen iz tri odvojena elementa koja tvore rigidnosti rebra;
  • Dva dijela iz kojih se formira površina lista vrata, posebno savijena, a također su povezani posebnom konfiguracijom, što jamči dodatno povećanje snage, kao i održavanje geometrijske stabilnosti pod bilo kojim uvjetima;
  • Platby je snažan dio kutije, koji se čvrsto povezuje s ostatkom pojedinosti;
  • Apsolutno svi proizvodi su završeni s podesivim petljama. Moguće je postaviti položaj vrata s visokom točnošću, kao i obavljati prilagodbe u bilo kojem trenutku, dane, na primjer, sedimentacija izgradnje zgrade ili drugih promjena u geometriji vrata.

Članak o temi: Vrata Gerda: Pregled ulaznih vrata od čelika

Pružanje najviše razine pouzdanosti dizajna, Pandoor ide prema kupcima. Bilo koji proizvod može biti opremljen klasičnom okvirom tipa, ispod ispune, na primjer, ako se klijent preferira instalirati na vlastitu.

Visoki sigurnosni proizvodi

Vrata Pandoor izraelska proizvodnja: Značajke i modeli

Sigurnosni uređaj

Kao proizvođač dvorskih mehanizama s velikim iskustvom i dobrom ugledom, Pandoor postavlja uređaj s četvrtim sigurnosnim uređajem na svojim vratima. Vrata brave karakteriziraju sljedeće ključne karakteristike:

  • višekanalni dizajn;
  • Riglice zaštićene od sklapanja;
  • devet sheme zatvaranja;
  • Platno je fiksirano na točaka koje se nalaze po cijelom opsegu kutije;
  • Mehanizam cilindra s mogućnošću transkoziranja;
  • visoka razina tajnosti;
  • mjesto čitajućih elemenata dvorca - na dvije osi;
  • Cilindar brave radi na pogonu za zupčanike.

Kao stručne preglede, razina dodatne zaštite brava u proizvodima Pandoor je vrlo visoka. To uključuje ne samo kukuruznim žičanama na nekoliko razina. Elementi vanjske završne obrade - šalica olovaka, na primjer, također su izrađeni od oklopa, sprječavajući neovlaštenu penetraciju. Osim toga, proizvodi izraelske tvrtke razlikuju se povećanom snagom oklopke.

Oblikovati

Vrata Pandoor izraelska proizvodnja: Značajke i modeli

Model selo.

Proizvod proizvoda je vrlo raznolik. Pokušat ćemo ukratko opisati ključne značajke nekih linija, kao i zabilježiti najbolje uvjete za uporabu.

Selo. Vrata, optimizirana za uporabu u vikendicama, vikendice, kao i ulazne ulice. Izgled je svjesno stilski pojednostavljen, ali ugodan. Premaz drvene strukture prirodnih boja stvara osjećaj udobnosti.

Moguće je koristiti metalne obloge stilizirane pod elementima dizajna rustikalnih drvenih vrata, što izgleda zanimljivo i neobično. Izgled platne je takav da će se proizvod lako uklopiti u bilo koji dizajn interijera ili vikendice.

Preporučena aplikacija dovela je do odabira petlji. Oni su skriveni, podesivi, pružaju otvaranje pasa od 180 stupnjeva. Ovo nije samo prikladno za ulazna vrata u uličnim uličnim vratima - takav dizajn sprječava oštar slam na vjetru. Ostale strukturne karakteristike uključuju:

  • Debljina platna je 70 mm;
  • izolacija s polistirenskom pjenom;
  • dvostruko kontura;
  • dva dvorca različitih vrsta, četvrta klasa otpornosti na provale;
  • panoramska peephola;
  • Rama iz čeličnog profila.

Članak na temu: Kako napraviti sušilo za pranje rublja od plastičnih cijevi

Vrata Pandoor izraelska proizvodnja: Značajke i modeli

Klasični model

Klasik. "Imitacija" klasičnih drvenih vrata. Vanjski i unutarnji dio su izrađeni s reljefnim formiranjem lista, ponavljajući nasilni dizajn. Ovo je klasičan izgled platna, koji se također naziva talijanski. Vrata su uredna, elegantna, a boja skupih vrsta drva daje aristokratski proizvod.

Klasični modeli mogu se instalirati bilo gdje. Premaz je apsolutno stalno, savršeno se opire i atmosferskim i mehaničkim učincima. Možete koristiti klasične serije u apartmanu, seoskoj kući, vikendici. Glavne strukturne karakteristike uključuju:

  • Reljef kalupljenje weba pruža dodatnu krutost;
  • Unutarnje punjenje - gusti polistiren koji osigurava najvišu toplinsku zaštitu od buke;
  • podesive petlje, skriveni tip;
  • dva dvorca različitih vrsta;
  • Dvostruko obris.

Vrata Pandoor izraelska proizvodnja: Značajke i modeli

Koncept

Koncept. Platno vrata, savršen za ugradnju u apartman. Uredan dizajn s laganim reljef vanjske površine, meke klasične boje, lakonski uzorak. Proizvod izgleda skroman i izuzetan, vrlo uredan.

Dizajn mehanizama zaključavanja podrazumijeva najveću pouzdanost. Primjenjuje se petokanalna brava koja omogućuje nominaciju riglskih na 9 bodova, što idealno popravlja zaključano platno u okviru. Osim toga, cilindar je opremljen mehanikom balance kodiranja, koji osigurava najvišu razinu tajnosti i zaštite od hakiranja.

Među ostalim modelnim linijama naći će vlastiti izbor kao ljubitelja klasike i preferiraju minimalizam. Tu su i modeli za one koji vole obratiti pozornost, s elementima koji naglašavaju aristokratski luksuz.

Izraelska tvrtka Pandoor nudi izvrsne proizvode. Najviša sigurnosna, promišljena inženjerska rješenja, zaštita od više razina, praktičnost prilagodbe - sve to može biti sigurno napisan u pozitivnim značajkama Pandoor proizvoda.

Sva vrata su obložena posebnim višeslojnom oblogom termopolimera, koja osigurava odsutnost korozijskih procesa. Pandoor proizvodi dobivaju sveobuhvatno dvogodišnje jamstvo, što ukazuje na stvarno visoku kvalitetu proizvoda tvrtke.

Vrata Pandoor izraelska proizvodnja: Značajke i modeli

Vrata Pandoor izraelska proizvodnja: Značajke i modeli

Vrata Pandoor izraelska proizvodnja: Značajke i modeli

Vrata Pandoor izraelska proizvodnja: Značajke i modeli

Vrata Pandoor izraelska proizvodnja: Značajke i modeli

(Vaš će glas biti prvi)

Vrata Pandoor izraelska proizvodnja: Značajke i modeli

Učitavam…

Čitaj više