LED svjetiljka to učiniti sami

Anonim

LED svjetiljka to učiniti sami

Napravite LED svjetiljku s vlastitim linearnim vrstama je sasvim moguće. Vi sami možete napraviti linearnu lampu bez kupnje. U isto vrijeme, danas takav dizajn za rasvjetu postaje sve popularnije i čak moderan.

Ako želite, možete napraviti staju svjetiljkom koja će biti glavni izvor rasvjete u sobi. Međutim, ovo područje primjene linearnih svjetiljki nije ograničeno.

Ako želite znati kako s vlastitim rukama napravljene da nadopunite sustav rasvjete u kući, vrijeme je da znate kako su takve svjetiljke dogovorene i kako ih sami prikupiti.

Što je linearna LED svjetiljka

Sam dizajn je izuzetno jednostavan. Međutim, linearna svjetiljka nije samo LED traka, već i niz dodatnih komponenti dizajna. Dakle, linearna LED svjetiljka se sastoji od:

  • Aluminijski LED profil;
  • LED vrpca ili vladar;
  • LED upravljački program.

Osim toga, svaka svjetiljka ima razne komponente u obliku suspenzije, pričvršćivanja, čepova, ovisno o svrsi i funkcionalnosti.

LED svjetiljka to učiniti sami

Budući da linearne svjetiljke mogu biti ugrađene, suspendirane ili nadzemne, komponentne opcije će biti različite. Također možete odabrati snagu vaše svjetiljke unaprijed i njegovu veličinu.

Prednosti takve lampe uključuju mnoge mogućnosti za konfiguraciju i duljinu. To jest, svaka tvornica će biti individualna i jedinstvena.

Proces sastavljanja žarulje ovjesa

Da se ne mogu zbuniti u početnim fazama Skupštine, vrijedi početi s izradom suspendirane LED svjetiljke. To je najlakši način za dizajn i napore kada će montaža zahtijevati minimalno.

Da biste stvorili svjetiljku, trebat će vam:

  • profil za svjetiljke U-S35;
  • LED modul japanska proizvodnja hokasu;
  • čepovi, suspenzije i montaža za suspendiranu instalaciju;
  • napajanje.

Za montažu i instalaciju, također trebate lemljenje željeza, kliješta za rezanje žica, multimetar, kositar.

Članak o temi: presvlake i vući tapecirani namještaj: osnovne operacije, slijed rada

LED svjetiljka to učiniti sami

Prije svega, morate izmjeriti vladar i smanjiti ih do željene duljine. Ne zaboravite da se vladari treba mjeriti profilom. Nakon toga, vladalo je zalijepljen na profil. Ostaje samo kriviti vladara.

Ostaje samo za povezivanje žice za povezivanje s mrežom, na ovoj linearnoj svjetiljci može se smatrati spreman. Pribor se pričvršćuje ovisno o tome gdje iu kojim uvjetima planirate dodatno koristiti proizvod.

Ako želite instalirati takve svjetiljke ne samo na radnom mjestu, već i oko perimetra prostorije, tada su dobivena gotova pravila lemljeni jedni s drugima.

Važno je zapamtiti da su LED svjetiljke posebno osjetljive na toplinu. Dakle, najbolja opcija će biti korištenje tvorničkih profila s postojećim LED diodama.

Postoji dosta opcija kao što možete učiniti LED svjetiljkom učiniti sami. Na primjer, dva aluminijska kutka mogu se spojiti vijcima. Ako pozicionirate na jednoj strani LED vrpca paralelno s činjenicom da su na drugoj strani zalijepljeni, dobit ćete snažniji svjetlosni učinak.

Takva jednostavna svjetiljka je lako istaknuti objekte na vertikalnoj površini.

  • Važno je pažljivo odmastiti površinu profila prije nego što prilijepite traku. To se može učiniti pomoću uobičajenog alkohola.
  • Ostavite svjetiljku napravio nekoliko minuta za rad, bez instalacije na odabrano mjesto. Nakon toga se preporučuje provjera profila za snagu grijanja.

Kada ste naučili glavne tehnike rada u proizvodnji svjetiljki, možete uzeti za složenije i višenamjenski objekte. Takvo pozadinsko osvjetljenje može poslužiti kao dodatni izvor svjetlosti iznad radne površine kuhinjskog stola za rezanje.

Osim toga, LED svjetiljke izrađene vlastitim rukama su dobre kao elemente rasvjete za radnu površinu.

Konačno, čak i jednostavne svjetiljke iz profila mogu biti uređene, element dekor, koji će se organski uklopiti u ukupnu sliku interijera.

Članak o toj temi: Kako napraviti svoj vlastiti ormar krevet?

Nekoliko svjetlosnih izvora u sobi dugo nije bio samo moderan prijem, već i odgovarajućim upis u organizaciju rasvjete. U tom smislu, LED svjetiljke postaju najneučinkovita i ekonomičnija opcija.

Još više informacija o LED osvjetljenju kuće gleda na https://ulight.ru/

Čitaj više