Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Anonim

Prag unutarnjih vrata u suvremenom dizajnu može biti potpuno siguran i čak neprimjetan. Od sada, instalacija integriranih pragova neće biti prepreka za pokretanje gospoda, pa čak i osobe s invaliditetom. Razmislite o tome kako odabrati prihvatljivu opciju i metode ugradnje.

Prag vrata: Prednosti korištenja

Jesu li pragovi za pod tako neophodni detalj, bez kojih će se slomiti integritet skropisa vrata?

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Ulaz u kabinet radnika: drvena vrata s pragom

Treba razumjeti i napraviti osobne zaključke. Kao što se sjećamo, u stambenoj sobi, vladine agencije, iu poslovnim zgradama privatnog tipa, često ugrađuju vrata isključivo iz prirodnog niza, gdje je odsutnost nametanja smatrana nezamislivom. Barem je bilo moguće pretpostaviti da poduzeće jednostavno štedi sredstva na dogovoru prostora.

Unutarnja vrata su prethodno napravljena u punoj konfiguraciji, gdje se, kako se sjećamo, struktura strukture sadržana po sebi obvezni prag. Prisutnost stezaljke u konfiguraciji bloka nije bila jednostavan svećenik čarobnjaka stolarije, a nije čak ni velikodušnosti relativno nezamislivih drvnih pričuva u zemlji. Ta se činjenica odnosila na zahtjeve najvećeg značaja, čiji je neuspjeh strogo kažnjen.

Sada suvremeni proizvodi proizvodnje vrata vrlo su rijetko završeni s prodiranjem. Instalacija pragova smještena je isključivo na kućanstva, a njihove preferencije okusa tijekom selekcije.

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Moderni proizvodi bez konfiguracije

Razmotrite nekoliko značajki koje se mogu uvjeriti u korisnost uporabe pragova u strukturi:

  • Smanjene buke.

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Gumene brtve na vratima snimanja

Mnogi modeli unutarnjih instalacijskih vrata opremljeni su posebnim gumenim brtvima oko perimetra, što pomaže povećati učinkovitost dizajna vrata kako bi izdržao buku u susjednim sobama. Razina učinkovitog korištenja takvih vrata će se povećati na maksimum nakon postavljanja praga, koji će osigurati čvrsto pričvršćenu cijelu kriju oko perimetra.

Važno je napomenuti da platno stvoreno iz čvrstog masiva drva imaju izvrsnu redukciju buke. Šuplja vrata neće čak ni dati trećinu tog učinka.

  • Prepreka smrdi, dim.

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Primjeri osjetljivih senzacija kućanstava kada se nešto priprema u kuhinji

Otvaranje, što dovodi do kuhinje, prema mnogim kućanstvima i stručnjacima, mora nužno biti ukrašen preklapanjem vrata. Čak i prisutnost snažnog ispušnog sustava iznad površine kuhanja, ili stalno radnog ventilatora s cirkulacijom svježeg zraka, neće spasiti susjedna područja od neugodnih mirisa, dima s prženjem. Ako su mirisi tijekom vremena, dopušteno je uništiti ili neutralizirati specijalizirani način, depoziti masti ostati na površini cijelog uređenja: zavjese, kauč i druge stvari.

  • Spašavamo sebe i vašu obitelj od nacrta.

Članak o toj temi: Kako napraviti cvjetna ili cvjetni vrt

Ovdje nema ničeg za raspravljanje, samo je vrijedno razmišljati o tome kako šteta privlači neugodan nacrt, čak i ako je topli zrak.

  • Uzimamo seksualni premaz iz negativnih utjecaja.

Naravno, instalacija pragova u otvaranju tuša, vodovodni čvor ili kupaonicu, neće moći spasiti cijeli apartman od poplave, ne računaju na njega. U isto vrijeme, proboj voda može odgoditi neko vrijeme. Sobe s povišenim razinama vlage i temperature ne mogu se savršeno prozračiti, pa čak i svježi svježi zrak iz ventilatora neće spasiti laminat hodnika, koji se nalazi u blizini rada kupaonice. U isto vrijeme, kutije za vrata instalirane u otvorima za tuširanje ne rijetko se isporučuju s posebnim rešetkima u svrhu prirodne ventilacije.

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Vrata u kupaonici s ventilacijskim mrežama na dnu

Rešetke mogu najrazličitije oblike. Njihov glavni zadatak da daju prilivu svježeg zraka u sobu tuš.

Kriteriji za ispravan odabir: sorte

Danas, čak i iskusni majstor može biti izgubljen u najširem asortiman ponude vrata izvora koje nude razni domaći proizvođači i iz raznih zemalja na svijetu. Osim drvnih proizvoda, moderno tržište je spremno ponuditi mnogo zanimljivih komponenti, odaberite što je dopušteno za sljedeće kriterije:

  • Koristi materijal za proizvodnju: plastiku, drvo, kombinirani materijal, metalne dijelove iz raznih legura, polimera i tako dalje.

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Aluminijski pragovi za Pavla

Drveni pragovi mogu se izraditi vlastitim rukama, ali takvi proizvodi iz drva, koji se predlaže potrošaču, ne činiti čak ni u prisutnosti specijalizirane opreme. Dostupni su i aluminijski pragovi, mjedeni trake će zauvijek služiti, profil polimera s završnim teksturama postat će naglasak. Plastični pragovi su vrlo fleksibilni i pokrivaju mnoge neispravne spojeve zglobova.

  • Vrsta odredišta.

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Koristi se fleksibilan prag plastike

Bilo koji od vrsta gumba može se koristiti ne samo za izravnu namjenu u odnosu na mjesto ispod vrata. Proizvod može sakriti spojeve završne obrade koraka, a curvilinear polaganje različitih vidljivih genitalnih materijala će blokirati fleksibilni plastični prag. Thoring Cork omogućuje učinkovito djelovanje zglobova u vlažnim prostorijama i s oštrim temperaturnim razlikama, gdje se proizvod može proširiti na dva centimetra.

  • Konfiguracija profila.

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Podebljava za zglob premaza koji su položeni na različitim razinama

U odnosu na vrste profila, ako ne treba uzeti u obzir njihove oblike i druge konvecijske i konkretne, pragovi za pod su dopušteni za podjelu u dvije vrste. Jedna vrsta je instalirana na mjestima na jednoj razini površine, gdje nema kapi u visini između seksualnih premaza. Drugi pogled je sposoban, nedostaci su skriveni na višestrukim zglobovima. Takav profil s različitih strana ima diferencijal.

  • Način osiguranja profila.

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Ugrađeni pragovi skrivenog načina instalacije

U ovoj kategoriji, na razmatranje, masa prijedloga, gdje nam je poznata, otvorena vrsta konsolidacije za nas, kao i sa skrivenom tipom instalacije, s posebnom daskom za montažu, kao i bez takve. Među novitetima su ugrađeni pragovi ispod podnih obloga, ugrađene daske u šupljinama vrata i samoljepljivih pragova.

Članak o toj temi: Trijem u terasastim pločama: Tehnologija Montage

Ispravan odabir željene verzije obveznice trebala bi se osloniti ne samo na vanjske atraktivne pokazatelje, već i za visokokvalitetne i funkcionalne podatke. Čak ni svaki univerzalni prag ne može doći pod individualnim potrebama.

Značajke pragova i njihovu svrhu

Vrata s pragom nije samo izvrsna zvučna i prašina za zaštitu prašine koja se preklapaju dolaze u susjedne sobe. Prag vrata igra ne posljednju ulogu u uređenju unutarnjih poslova, a to se odnosi ne samo na nacrti, već i druge dodatne značajke:

  • Bilo kakav kat pokriva će trajati mnogo duže zahvaljujući instalaciji praga na spoju dijelova materijala.

    Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

    Profil za pokrivanje krajeva raznih materijala

    Uostalom, poznato je da je rub bilo kojeg premaza najugroženiji na mjesto mjesta.

  • Instalacija pragova je vrsta zaštitnog traka, koja blokira put vlage, vode, prašine i drugih kontaminanata za završnu obradu vanjskog materijala.
  • Dekoracija punjenih premaza spriječit će negativne posljedice. Uostalom, kroz podne materijale na različitim visinama polaganja, možete se spotaknuti.

    Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

    Gumirane aluminijske spore na spoju keramičkih pločica

  • To nije rijetkost za završnu obradu, na primjer, betonski prag, koristi se pločica. Ako uđete na rub materijala, može se pojaviti neravnomjerna raspodjela opterećenja, što će rezultirati oštećenjem ploča. Prije instaliranja praga razmislite o obveznoj konfiguraciji postolja od strane izvora.

Ne smijete zaboraviti da je prag nije jednostavan detalj projektiranja u unutrašnjosti, već tehnološki razumni potreban element u dizajnu otvora i zglobova podnih obloga.

Od svega je jasno da je instalacija pragova obdarena masom imenovanja koje povećavaju funkcionalnost dizajna vrata preklapanja, pa čak i podove.

Estetski i praktični izumi modernosti

Već je gore dokazano da je prag učinkovit element u radu stana.

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Skriveni montažni proizvodi

Što se tiče metode učvršćivača, znamo sve o najčešćim metodama ugradnje iz prethodnih članaka: otvorenu konsolidaciju i skrivenu instalaciju uz pomoć posebnih pričvršćivanja i komponenti. U dekorativne svrhe, samoljepljivi proizvodi se ne mogu rijetko koristiti, ali ne zaboravite na svoj indikator niske funkcionalnosti.

Ugrađeni pragovi prikladni su za mnoge mogućnosti za pokriće zglobova i drugih potreba. U takvim proizvodima, podupiranje dužnosti nosi posebnu dasku koja je skrivena pod premazima. Bar je zasađena s drugom završnom obradom, koja obavlja samo ulogu dekoracije.

Odvojeno, preporučujemo razmatranje pametnog praga, koji je poznat u širokim masama, kao što je giljotina. Sličan naziv je dužan način funkcionalne aktivnosti ovog izuma - dio radi na načelu giljotina.

U biti, proizvod ima oblik metalnog profila koji podsjeća na slovo "P", koji je opremljen gumenim sirovim materijalom s posebnim proljećem. Načelo rada strukture je kada se vrata mogu zatvoriti, proljeće radi i smanjuje plamen na površinu poda, pokrivajući razmak od nacrta i drugih učinaka.

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Djelatnost toriranja je u gumbu koja se nalazi nasuprot petlji

Izvanredna antiorpografija je uglavnom da je dopušteno napustiti stacionarne pragove, vizualno usklađivanje prostora među sobom i zapravo stavljajući jedan premaz na pod. Unatoč tako malim dimenzijama proizvoda (širina do 25 mm i dubine do 20 mm), pokretni pragovi izračunavaju proizvođači do 250 tisuća aktivnih ciklusa otvaranja / zatvaranja.

Ako iskoristite vrata na dan (otvoreno / zatvaranje) na oko 25 puta, onda će izračun vijek trajanja aktivnog rada aktivnog rada giljotine biti pokazatelj od 25 godina, na minimumu.

Unatoč činjenici da je ugradnja pokretnog praga napravljena umetanjem krila ili obloge na kraju, svi isti različiti proizvodi su obdareni potpuno istaknutom vrstom odredišta.

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Prag giljotina različitih vrsta dubine umetanja i fakture

Prema tome, drugačija vrsta dodjele uporabe giljotina ima različite značajke dizajna. Što se tiče termina, giljotini se mogu podijeliti na takve vrste:

  • Instalirati unutarnje svrhe o strukturama vrata;
  • Vanjska vrsta korištenja za čelične blokove - Ulazni pragovi za pomicanje;
  • Za strukture vrata raznih upotreba PVC-a i aluminija.

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

S antiopogom ne smetnje za kretanje

Osim toga, pokretni profili antikarjka su obdareni raznim akustičnim i temperaturnim funkcionalnim karakteristikama. Napredak pečata u bilo kojoj vrsti vrste giljotine, zapravo isti, ali impresivan: do 13-14 milimetara. Proizvod je izuzetno koristan u uporabi za prostorije u kojima rastu aktivna djeca, koja se može spotaknuti kroz prag, ili živjeti osobe s ograničenom mogućnošću kretanja sjedeći u invalidskim kolicima.

Važno je napomenuti da strukturni valjak dio gumene četke, prilikom zatvaranja vrata, ne padne na pod, ali postupno pod kutom od najbližih petlji.

Suvremeni izum je odavno bio poznat po građevinarstvu i drugim specijaliziranim tržištima. Ova činjenica daje prednost da je sustav dopušten pronaći komponente pojedinih elemenata, na primjer, gumenu brtvu. Da biste zamijenili silaznu četku ili gumenu brtvu, nije potrebno demontirati cijeli dizajn šupljine vrata. Možete jednostavno zamijeniti dio s blagim putem, koji je specificiran određenom proizvodu u primijenjenim uputama za uporabu.

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

(Vaš će glas biti prvi)

Pragovi poda: sorte, sastanak, značajke ugradnje

Učitavam…

Članak o temi: Kako instalirati vrata Unutrašnjost harmonika vlastitim rukama (video, fotografija)

Čitaj više