Pribor za smeđe haljinu

Anonim

Iako se oblik smeđe škole već preselio u područje povijesti, mnogi ljudi još uvijek izgledaju previše suzdržane, neizrazene i jednostavno dosadne. U isto vrijeme, razne nijanse smeđe preporučuju se za odjeću ne samo klasični i uredski stil, već i za takav način mode kao militarita. Ova boja izgleda moderno i elegantno, a to ne čudi da sjajna fotografija često predstavljaju navečer ili glamurozne lukove u smeđim tonovima.

Pribor za smeđe haljine

Mnogo nijansi smeđe

Brown se smatra mirnim i samodostatnim. Razvodnik njegovih nijansi, kao što je tamni pijesak, karamel, zlatno-kesten, terakotta, kava s mlijekom, itd. Međutim, takav jednobojni luk će izgledati vrlo monotono, osim, ima imovinu na izgled na razini, tako da bilo koja smeđa haljina zahtijeva relevantne dodatke i nakit. Njihov se izbor provodi na temelju koje situacija treba nositi ovu odjeću.

Svi pribor pod takvom haljinom se biraju na temelju načela kontrasta:

  1. Za strogi stil možete odabrati smeđe dodatke, ali njihova nijansa mora biti nekoliko tonova svjetliju ili tamnije glavne pozadine. Za takav luk, smeđa manikura istog tona kao pribor.
  2. Za posao ili casual luk na temelju svijetlo smeđe haljine, dobro fit jakne, cipele, šal, torbu, crni pojas. Za tamne tkanine, bež, mliječni ili krem ​​pribor treba odabrati.
  3. Svijetla, pa čak i neznatno sticana slika može se stvoriti pomoću koralja, tirkiznog, plavog dodatka. Privucite pozornost kombinacije smeđih haljina i narančasta, karamela, terakote dodataka.
  4. Unatoč pomalo ironičnom stavu mnogih stilista na "životinjske" ispise, već dugi niz godina nisu ostavili moderne podije, a smeđa haljina - samo slučaj kada leopardski šal, torba ili cipele izgledaju vrlo elegantne i organske. Šminka i manikura u ovom slučaju bolje je učiniti što je moguće prirodnije.
  5. Što se tiče večernjih lukova na temelju ove boje kao smeđe, najbolje dodavanje će biti zlatni i zlatni tonovi. Vrlo romantična čipka - mliječne, krem ​​ili slonovače boje. Takav pribor kao što su čipke rukavice ili rt daju pojavu profinjenosti i elegancije.

Članak o temi: bijela kukičana haljina iz motiva

Treba pamtiti da su najsmete boje prikladne za jesensku boju. Djevojke drugih boja trebale bi obratiti posebnu pozornost šminkama, tražeći je da bude jasna i izražajna, s predominiranjem zlatnih nijansi (posebno za večernju haljinu).

Najbolje rješenje za svakodnevni luk je tamno smeđe eyeliner, glatki bež ton, smeđe ili breskve rumenilo, svijetlo smeđe ili prirodno usne, kao i manikura u bež bojama , Za svijetle slike možete koristiti tirkizne sjene ili koraljni ruž.

Ispravan izbor tonova ispod smeđe haljine je težak zadatak, tako da će biti preliminarna fotografija za velike javne poslovnice, što će vam omogućiti da procijenite kako su odabrane sve nijanse.

Dekoracije i nakit

Pribor za smeđe haljinu

Dress dekoracije moraju biti jasno istaknute na njegovoj pozadini. Zlatne ili zlatne dekoracije su uvijek prikladne i izgledaju vrlo plemenito. Što se tiče dragocjenog i poludragog kamenja, smaragdi su pogodni za smeđe haljinu i sve zelene kristale, žute topce, jantar, slonovača.

Speciously pogled na smeđe pozadinske tirkizne nakit i kamenje plavih tonova, vrlo elegantne i svijetle dodatke su koraljne perle.

Što se tiče nakita, također pokriva pravilo kontrasta. Na smeđoj pozadini, ukrasi od drva, keramike, drugih prirodnih materijala izgledaju vrlo lijepo i organski. Treba pamtiti da je obilje nakita kontraindicirana s smeđom haljinom; Štoviše, naglasak u nakitu mora biti učinjen na nečemu, na primjer, ako je narukvica masivna, onda bi naušnice trebale biti skromne. Za završetak slike na ukras u boji odabire se najmanje jedan pribor iste boje.

Čitaj više