Spavaća soba i dnevni boravak u jednoj sobi

Anonim

Spavaća soba i dnevni boravak u jednoj sobi

Ako imate trosobni stan ili više prostrani, to je podnio prirodno, bez problema. A ako jedan ili dva, tada pitanje stana zahtijeva rješenje. Potrebno je izvršiti razdvajanje. Dizajn dnevnog spavaća soba mora pažljivo razmisliti. Pogotovo u jednoj sobi, usamljenom mjestu - san. Rasporedite je lijepo i udobno.

Ne brinite, postoje određene tehnike koje će vam pomoći u zoni - ispravno organizirati prostor. Pitanje apartmana je oštro, ali prianjanjem napora, ispravno ćete proizvesti razdvajanje. Skladate spavaću sobu pored dnevnog boravka. Dvorana i spavaća soba izgledat će sjajno.

Glavna stvar je da je prostor praktički podijeljen, racionalno. Tjelovježba mentalno dvorana na dva dijela. Odlučite u kojem će dijelu biti spavaća soba iu kojem dnevnom boravku? Definirano? Početak rada za organiziranje kućišta.

Spavaća soba i dnevni boravak u jednoj sobi

Zoniranje

Rješavanje vašeg apartmana pitanje i razmišljanja kako napraviti podjelu, stavite spavaću sobu u komad s prozorom. Za divno raspoloženje ujutro, osoba treba probuditi u prilično svijetlu sobu. Spavav prostor ne bi trebao biti kroz, prolazak - to je neugodno kada gosti prolaze tako da zaspi ili spavaju supružnici.

Dvorana u zajedničkom dijelu može ostati mala, udobna i može biti vrlo prostrana, prostrana. Dizajn spavaća soba dnevni boravak nastupaju u vašem ukusu. Ako vam se sviđa definiran stil, stavite ga ako ne - postavite namještaj, pribor koji vole.

Važno je da je dvorana izvrsna osvijetljena. Možete učiniti, uz glavnu rasvjetu, lustere, dodatne izvore svjetla - točke točke u zrcalu, iznad stola za blagovanje, iznad radne površine, na drugim mjestima. Ako vam se sviđa i postoji želja, objesite nekoliko skokova, stavite prekrasan pod na visokoj elegantnoj nozi.

Ideje

U unutrašnjosti dnevne sobe spavaća soba, situacija će biti izvan izvornog, udobnog, ako koristimo neke savjete stručnjaka:

  1. Staviti namještaj koji se transformira. U prodavaonici namještaja kroz online trgovinu odaberite i kupite kauč, koji je lako presavijen, udoban i udoban. Zapamtite da će native i gosti često sjediti na kauču, jer kupuju prilično široku, dugu, prostranu. Postoji mogućnost kupnje kreveta za ormare. Odmah su prostor zoneil, odvojeni dio dnevnog boravka iz spavaće sobe.

    Spavaća soba i dnevni boravak u jednoj sobi

  2. Potrebno je napraviti "prepreke" za jednosobni prostor. Ako vam se ne sviđa namještaj u obliku transformatora, čini se da zatvara područje, izgraditi dekorativni septum iz suhozida ili plastike. Iz plastične particije će se izdržljiviji. Kombiniranje spavaće sobe i dnevnog boravka činimo prostor za spavanje iz prozora, daleko od odlomka, ulaska.

    Spavaća soba i dnevni boravak u jednoj sobi

  3. Za jednu sobu, rješavanje pitanja stana, koristite podij kao metoda prostornog uređenja. Iznad kreveta značajno podignite pod i završite korake tamo.

    Spavaća soba i dnevni boravak u jednoj sobi

Članak o toj temi: Kako zaštititi kabel u rov od mehaničkih oštećenja

Organizirajte ormarić tamo ili, kao opcija, stavite mali kineski izvrstan stol, stavite jastuke i ponašajte čaj pijenje u romantičnoj atmosferi s drugom polovicom.

Stalak, zavjese

Ostvarenje dizajna dnevnog boravka u kombinaciji s spavaćom sobom, budite oprezni. Stručnjaci savjetuju zamišljeno zoniranje hodnika. Tako da je soba izgledala ugodno, udobno, ne graditi odmah zid. Pokušajte stalak. Ovaj dizajn je kroz udobne police. Stalak će biti visina koja kupuje. Možete napraviti naručiti.

Popularno razdvajanje velika, teška, tamna, ne prozirna zavjesa. Osigurajte kabel na suprotnim zidovima sobe. Objesiti na to fotoaparat. Romantično izgleda zavjese od riblica baršuna. Iako, možete odabrati bilo koju omiljenu boju i prikladan materijal (bolje guste) i napraviti grafikon vlastitim rukama ili kupiti gotove u trgovini.

Spavaća soba i dnevni boravak u jednoj sobi

Ako imate spava krevet i kauč u vašoj sobi, stavite kauč tako da je u preklopljenom stanju leđa "gledao" na krevetu. Potrebno je tako da se osoba ne osjeća spavanje sa svim gostima na vidiku. Malo mentalno okreće kauč i pronađite najbolju lokaciju za to.

Zidovi

Možete kombinirati dnevni boravak i spavaću sobu u tako klasičnom, ali prilično radikalni način. Stručnjaci preporučuju izgradnju zida kada je soba par prozora i prilično veliki kvadrat. Ako poučavate da riješite stanu brigadu graditelja, zamolite ih da naprave izgled. Dakle, bolje razumijete, da li stvarno trebate podijeliti hodnik i instalirati zid ili možete učiniti za druge, manje skupe, metode zoniranja?

Ako je teško odlučio staviti zid, odaberite materijal prikladan i znači. To može biti:

  1. Cigla. Pouzdan materijal za zvučnu izolaciju.

    Spavaća soba i dnevni boravak u jednoj sobi

  2. Pjenasto beton.
  3. Ploče s prešanim drvenim strugovima.
  4. Gips blokovi su vrlo popularni.
  5. Dizajni izrađeni od gipsane ploče. Često se koristi.

    Spavaća soba i dnevni boravak u jednoj sobi

  6. Gantilikularni blokovi.

Članak na temu: Instalacija prozora za plastične prozore vlastitim rukama

Oni koji su zainteresirani za više često kao dodatni (ugradnja zid monolit), za ukrašavanje zidnih blokova. U sobi s takvim particijom upaljač. A ako imamo cjelinu, podijelite zid od staklenih blokova, soba će izgledati čak i izvrsno. Stakleni blokovi mogu se staviti na razinu rasta u najvišoj apartmanu u apartmanu, ispod ili napraviti na strop. Stakla u modi.

Particija-vrata

Rješavanje stan pitanja, kao i iz iste prostorije kako bi se napravila dvije funkcionalne zone, obratite pozornost na mogućnost particija vrata. Takva particija je popularna od sovjetskih vremena, ali sada je transformirala, postala je lijepa i udobna. Ovo je kupe. Iznimno su prikladni, funkcionalni. Gosti, uzimajući u obzir ovu ideju, napravit će slično razdvajanje hodnika i kod kuće.

Spavaća soba i dnevni boravak u jednoj sobi

Oni se pomaknu na zid tijekom dana, a u pravom trenutku napravi particiju koja štiti od znatiželjnih pogleda. Istina, čuo se kroz takva vrata Coupe je dobro.

Ormar

Već smo spomenuli ovaj popularni oblik particije, ali smatramo ga detaljnije. Unutrašnjost sobe postaje mnogo zanimljivija. Takva particija je nepomična, ne u potpunosti ne luta teritorij u sobi, vrlo je funkcionalan i u potražnji, jer je popularan.

Zahvaljujući ovoj polici, dnevna soba u kombinaciji sa spavaćom sobom uređena je pribor koji se nalazi na regalima, odražava.

Spavaća soba i dnevni boravak u jednoj sobi

Stručnjaci preporučuju korištenje regala iz materijala koji, ali suptilniji, svjetlo, svjetlo. Čini se da je prostor "prozračan", "kroz". Unutrašnjost sobe nije pretrpana.

Na primjer, koristite stalak za pohranjivanje knjiga osim prekrasne dodatke. Tamo možete staviti kutiju ili nekoliko i pohraniti potrebne male stvari. Ova opcija prostor za zoniranje je dobro poznat u ljudima i prakticira se dugo vremena.

Transformator namještaja

Ova metoda je "mlada" dovoljno, ali sve više privlači pozornost vlasnika malih stanova. Unutrašnjost dnevnog sobnog spavaće sobe izgleda originalno, moderno. Sličan transformator je prilično kompliciran dizajn blokova blokova. Blokovi se mogu osloboditi slobodno od mjesta i oni se pretvaraju u kauč kabinet, zatim u krevetu. Takva opcija može preporučiti da poznate, koji imaju takav namještaj i iskusni dizajner.

Članak o toj temi: Koja je razlika između pirometara?

Spasiti mjesto

Ako je dvorana mala, pitanje apartmana, kako uštedjeti mjesto? Oštar je. U zoni dnevne sobe u kombinaciji sa spavaćom sobom, kao u području spavaće sobe, možete toliko distribuirati namještaj.

Stavite televizor ne na kraj, ali objesite na zid. I mjesto će odabrati takve da je savršeno vidljivo iz dvije zone. Najpogodnija opcija je zakretni nosač.

Odbijte veliki, tvrdi namještaj. Dati sklonost namještaja svjetlosti nijansi. Zajedno, glomazan kauč može staviti udoban, mali kauč. Ohladite osim horizontalnog i vertikalnog mjesta. Stvari drže vrh na mezanima i regalima. Kupnja kreveta u spavaćoj sobi, odaberite s kutijama u kojima možete pohraniti posteljinu. Ponekad su modeli kreveta takav da je glava police ili mali stalak. Kupite tako udoban, prostrani krevet.

Ako planirate napraviti visoku podiju, onda razmislite o dizajnu koji će stručnjaci učiniti kada je krevet valjao iz podij, a zatim se skriva ispod njega. Na samom podiju, stavite radnu površinu, blizu stolice, preko stola, objesite police na kojima možete staviti dokumentaciju, knjige i biti će ured.

Čitaj više