Što pozadinu za ljepilo za biranje za slikanje pozadine

Anonim

Da biste danas završili zidove, široki horizonti otvoreni za potrošače. Najpopularniji zanimljivi i često korišteni materijali su pozadina za slikanje. Ova opcija dekoracije zida uvijek izgleda spektakularan, elegantan i savršeno u kombinaciji s interijerom.

Što pozadinu za ljepilo za biranje za slikanje pozadine

Stakla - jedna od opcija za obojene platnene

Osim toga, možete povremeno promijeniti boju zidova, prerađujući ih. Ali za trajnost takvog završetka, važno je ispravno odabrati adhezivni sastav. Ne bi trebalo samo pružiti brzu i kvalitetnu spojku, već i otići u krevet da se mjehurići zraka ne formiraju ispod pozadine.

Odabir boljeg proizvoda

Nije bitno što pozadinu odlučili ste platiti plaću - bijelu ili drugu boju. Odabirom ljepila za pozadinu pod slikanjem, potrebno je uzeti u obzir ne boju, već sam materijal. Ako se odlučite za korištenje stakla, onda ljepilo za papir topov nije prikladan za njih.

Razlog je da ova dva materijala imaju potpuno različitu strukturu. Papir ima lakšu težinu, stoga je ljepljiva struktura dizajnirana za to jednostavno ne može zadržati takve guste platna.

Za potrošača lako pronaći ljepilo za pozadinu, mnogi proizvođači čine posebne pripravke koji su dizajnirani da završe zid s određenim materijalom. Dakle, ako ste se okupili da zalijepite pozadinu za slikanje, onda biste trebali obratiti pozornost na sastav za ovu vrstu pozadine od testiranih od strane proizvođača.

Što pozadinu za ljepilo za biranje za slikanje pozadine

Proizvodnja marke Cleo je nadaleko poznata na području Ruske Federacije

Provedba proizvoda se provodi u obliku suhog praha da se razrijedi s vodom. Potrebno je distribuirati na površini zida tek nakon što je projicirana. Ako odlučite završiti s Fliseline Wallpaper, ljepilo se mora primijeniti izravno na zid, a zatim je već postaje kotao. Prilikom lijepljenja bijele pozadine, sastava bojenja može biti drugačija nijansa. Trenutno veliki asortiman ljepila i boja omogućit će vam da dobijete visokokvalitetnu i lijepu završnu obradu u kratkom vremenskom razdoblju.

Članak o toj temi: Ako laminat škripe nakon polaganja: Razlozi, odluka

Primjeri pristojnih pripravaka

Pogledajmo neke dobre spojeve da se preporučuje da se koristi za obojene pozadine.

Kvaliteta.

Ovaj ruski ljepilo pripada univerzal. Može se koristiti za različite vrste tkanina: fleyslinic, vinil. Glavne pozitivne karakteristike ovog proizvoda uključuju sljedeće:

  • Nema potrebe za razrjeđivanjem PVA;
  • ekološki prihvatljiv proizvod;
  • Ima izvrsnu apsorpciju;
  • Ne stvara gljivice i plijesan;
  • Nakon kuhanja, 2 dana se još uvijek može pohraniti.

Što pozadinu za ljepilo za biranje za slikanje pozadine

Sastav proračuna za pozadinu s podlogom flizelin

Proizvod se ostvaruje u vrećicama od 200 g, a ta komponenta je prisutna u njegovom pripravku kao modificiran škrob. Čuvajte ljepilo u zatvorenom paketu možete 3 godine.

Metil.

Ovaj njemački ljepilo može se koristiti za različite vrste tkanina: pod slikanjem, strukturnom, fleinskom, glatkom i valovitom površinom. To uključuje takve sastojke kao metilceluloze i sintetičke smole. Provodi se roba u kutijama za 250 g. Oni ga proizvode kao što smo već rekli u Njemačkoj.

Prije primjene gotove kompozicije morate izvršiti brojne pripremne radnje:

  • Uklonite stare platna s površine zida, eliminirajte sve pukotine s kitom.
  • Ako postoje površine koje snažno apsorbiraju vlagu, potrebno je primijeniti slabu otopinu ljepila.
  • Da biste pripremili sastav, morate sipati suhu smjesu iz pakiranja. Svi omjeri su navedeni u uputama.
  • Kada je prošlo 20 minuta, svi se miješaju i koriste sastav u svrhu.

Ljepilo za pozadinu na zidu se nanosi valjkom ili četkom, tako da je ravnomjerno raspoređena. Ako ste pripremili sastav koristeći jedan paket, tada ćete dobiti rješenje u količini od 40 litara. To će biti dovoljno za rukovanje površinama od 70 m2.

Što pozadinu za ljepilo za biranje za slikanje pozadine

Najpoznatiji njemački sastav ljepila za Flizelin

Za lijepljenje, distribuirajte ljepilo za kovčeg za bojenje na širini pozadina s malom marginom duž zida. Uzmite roll i bez rezanja, nanesite slobodni rub na strop. Da biste dobili čak i lijepljenje, morate koristiti visak.

Članak o temi: Ideje za dom. Stajati pod vrućim učiniti sami

Počnite vrtjeti rolu, a platno je temeljito izgladiti valjkom, počevši od vrha i kretati se na dno. Budite sigurni da izgladite pozadinu u kutovima. Izrežite platno pomoću noža za pozadinu.

Za pohranu, preostala suha mješavina može se postaviti u hladnu sobu 3 godine.

Pufas.

Ovo ljepilo za lijepljenje blagajni pod slikanjem se aktivno koristi u građevinskom području i već je uspio uspostaviti s pozitivne strane. Ona pruža jedinstvenu primjenu i ima izvrsne ljepljive kvalitete.

Što pozadinu za ljepilo za biranje za slikanje pozadine

Visokokvalitetan sastav za lijepljenje teških tapeta iz Njemačke

Gotova otopina se distribuira preko površine pomoću valjka. Potrebno je unaprijed pripremiti platno i smanjiti ih u željene dimenzije. Kada je ljepilo malo apsorbirao u zid, možete primijeniti platno. Budući da ćete primijeniti daljnje slikanje, onda ljepilo Web je online priključak. Nepotrebne komade pozadina odsječeni škarama.

Gledajte rubove savršeno izoštrene jedni s drugima. Nanesite proizvod za bojanje je dopušten tek nakon što je pozadina već potpuno osušena. Nepotrebno ljepilo je ukloniti s vlažnom krpom.

Queld.

Sljedeći francuski sastav za lijepljenje pozadine pod slikanjem prikazan je u obliku bijele labave smjese, koja u izgledu podsjeća na čips. Sastav ovog proizvoda ima škrob i celulozu.

Niska vrijednost ljepila je posljedica jeftinih komponenti u njegovom sastavu.

Potrebno je primijeniti ljepilo na ravnomjernu i pripremljenu bazu. Ako postoje neke nepravilnosti na zidu, proizvođač neće moći jamčiti uspjeh obavljenog posla.

Što pozadinu za ljepilo za biranje za slikanje pozadine

Visokokvalitetan i jeftin francuski sastav

Prednosti pripravka uključuju:

  1. Proizvod ima kliznu sposobnost, zahvaljujući kojem je moguće brzo spojiti pristajanje platna.
  2. Dosljednost materijala je vrlo viskozna, koja ne sprječava istezanje listova kada su instalirani na zid.
  3. Brzo sušenje brzine.
  4. Ljepilo sadrži posebne komponente koje ne dopuštaju razviti gljivice i plijesan.
  5. Spajanje ima visok otpor.
  6. Ne sadrži sastojke, stoga ne oslobađa otrovne komponente u atmosferu.
  7. Trošak ljepila je nizak, au trgovini je predstavljen u širokom rasponu

Članak o toj temi: Stara vrata od masiva: restauracija to učiniti sami

Ljepilo za slikanje pod slikanjem treba odabrati vrlo pažljivo i zamišljeno. Prilikom odabira, svakako razmislite o materijalu zida i pozadine. Osim toga, kvaliteta dekoracije također utječe na ispravno pripremljenu površinu i nanošenje ljepila. Potrebno je obraditi površinu zida primera za povećanje lanca ljepila s pozadinom. Zapamtite da se slika može slikati tek nakon visokokvalitetnog sušenja ljepila.

Čitaj više