Dermantine vrata presvlake s vlastitim rukama: drvene, metalna vrata

Anonim

Dakle, da su ulazna vrata uvijek imaju atraktivan pogled, stalno je potrebno brinuti za nju: boju, kit, itd. Kako biste se zaštitili od pretjeranih nevolja, možete učiniti inače - kupiti dermantan i staviti ih krpu na vrata. U ovom slučaju, cijela skrb ispred vrata bit će svedena kako bi obrisala površinu vlažnom krpom. Presvlake dermantinskih vrata s vlastitim rukama također će povećati njegovu toplinu i zvučnu izolaciju, tako da će vaš stan postati zaštićeniji i udoban.

Dermantine vrata presvlake s vlastitim rukama: drvene, metalna vrata

Vrste materijala za presvlake ulaznih vrata.

Pripremni rad

Da biste otkrili vrata dermantine, potrebno je pripremiti takve alate:

  • građevinski stapler;
  • rulet;
  • čekić;
  • škare;
  • nož;
  • odvijač;
  • kliješta;
  • četka.

Od materijala treba pripremiti:

Dermantine vrata presvlake s vlastitim rukama: drvene, metalna vrata

Shema presvlaka vrata.

  1. Dermantan. To je obloženi materijal širine širine od 1,1-1-1,4 m. Za rad, trebat će vam dio Dermantine, čiji će dimenzije premašiti dimenzije dimenzija od približno 10-15 cm na svakoj strani za dodatke.
  2. Oblaganje. Kao supstrat, sintet, pjena ili izolona je savršena. Izbor jednog ili drugog ovisit će o vašim financijskim mogućnostima.
  3. Dekorativni kabel za povlačenje dermatina.
  4. Ukrasni nokti. Oni su napravljeni u različitim bojama, tako da možete jednostavno odabrati najprikladniju opciju za vas.
  5. Ljepilo. Mora se kupiti ako planirate izvršiti metalni dizajn.
  6. Antiseptički. Bit će to potrebno za obradu drvene obrane.

Nakon svega što vam je potrebno pripremljeno, možete početi uklanjanjem starog premaza od krpe, a također odrediti hoćete li pucati vrata s petlji ili ne. Ako se prvi put naiđete na takav posao, najbolje je ukloniti tkaninu i staviti ga na ravnu površinu , Nakon toga se preporuča drvena vrata za obradu antiseptika koji ga može zaštititi od plijesni i gljivica.

Članak o temi: Smokih kuća u zemlji

Treba napomenuti da su vrata ukrašena samo s jedne strane, tako da morate obratiti pozornost na kakav se način otvara. To je zbog činjenice da je valjak formiran na rubovima trima. U nekim slučajevima, dodatni valjak koristi, s kojim se dizajn vrata može učiniti više zapečaćenim.

Drvena vrata Trantine s vlastitim rukama

Nahranite dermantan na gornjem rubu vrata na nekoliko mjesta s čavlima.

Nakon završetka pripreme, možete ići izravno na završni rad. Prva stvar od zastarjelih traka dermatanta mora napraviti valjke koje su pričvršćene uz rubove platna s prednjom stranom. Mogu biti šuplji ili ispunjeni pamukom.

Zatim, na površini vrata, sloj toplinskog izolacijskog materijala je slagani, na kojem se slabi dermatin. U isto vrijeme, iz petlje, potrebno je napustiti rezervu od oko 8-9 cm. Rubovi materijala su odvojeni i prikovani dekorativnim klinčićima preko cijelog ruba.

Nokti trebaju biti pokrenuti ne više od 10 cm koraka, jer će inače dermantin biti iskren.

U blizini petlje, završni materijal se iznajmljuje posljednji. U ovom dijelu dizajna vrata stvara se šuplji valjak, koji je prikovan do jagnje.

Da bi izolacija vrata tijekom rada vrata, dermantin na nekoliko mjesta povlače s dekorativnom kabelom, koji je fiksiran dekorativnim noktima. Da biste dobili vrata jedinstvene vrste kabela može se položiti u obliku određenih crteža. Možete primijeniti uzorak u obliku mreže, a možete stvoriti lijepu vinjetu u centru. Polaganje dekorativnog kabela je dosta. Najpopularniji od njih prikazani su na sl. jedan.

Ispitivanje metalnih vrata

Dermantine vrata presvlake s vlastitim rukama: drvene, metalna vrata

Slika 1. Mogućnosti polaganja dekorativnog kabela.

Proces završetka metalnog dizajna dermantina donekle se razlikuje od prethodnih uputa. Na mnogo načina, presvlake metalnih vrata još je lakši i brži, jer nema potrebe za rješavanjem završnog materijala s dekorativnim noktima. U procesu dizajniranja vrata, to je taj postupak koji traje najviše vremena.

Članak na temu: Zidni dizajn pod TV: Opcije dizajna

Prvo, uklonjen iz petlji i pripremljena metalna vrata se stavlja na ravnu površinu i podmažite rubove ljepilom, nakon čega se primjenjuje termički izolacijski materijal, pokušavajući odmah položiti kao što bi trebao. Izolacija se pritisne do baze vrata i dajte ljepilo za hvatanje, nakon čega višak materijala na stranama treba obrezati škarama.

Zatim se krajevi vrata tretiraju ljepljivim sastavom i položili završni materijal. To se provodi u ovom redoslijedu: prvo je vrh fiksiran, a zatim idite na stranu s petlji, a zatim zalijepite suprotni smjer, a na samom kraju je niza fiksirana. Kada instalirate Dermantinu, morate pažljivo pratiti da se ne smeta, a nabori nisu formirani.

Nakon ljepila konačno suši, višak je odrezan, a vrata se visi na svom mjestu. Površina vrata također se može ukrasiti kabelom. Samo u ovom slučaju, umjesto noktiju, svi isti ljepilo se koristi za to.

Pravilno izvedene vrata "presvlake će vam biti dugi niz godina, ne samo davanje svih dizajna atraktivan izgled, već i štiti vaš stan od buke treće strane i gubitak topline tijekom hladne sezone.

Čitaj više