Struja iz zraka

Anonim

Struja iz zraka

Električna energija sada postaje sve popularnija i skupa.

Sve više i više ljudi razmišlja o tome kako uštedjeti na plaćanju i koristiti alternativne izvore. To se smatra ne samo domaćim izumiteljima, već i ozbiljnim znanstvenicima, čine se mnogi pokušaji kako bi pronašli nove izvore energije.

Struja je zapravo, može se dobiti izravno iz zraka, iako mnogi razmatraju tako iskrenu glupost, ali to je čista istina.

Postoje sheme za stvaranje uređaja koji omogućuje struju iz zraka, načelo rada uređaja je da uvijek postoji statički elektricitet u zraku u malim količinama, može se akumulirati za daljnju uporabu. Možete sami stvoriti takav uređaj za to, možete proučavati djela poznatih znanstvenika koji su radili na ovom problemu.

  • Najpoznatiji od njih bila je legendarna Nikola Tesla, postao je prva osoba koja je zamišljena preko vađenja energije izravno iz zraka.
  • U svom je vrijeme bilo nemoguće snimiti sve eksperimente na videu, tako da se njegov uređaj i rezultati istraživanja moraju obnoviti samo njegovim unosom i svjedočanstva suvremenika.
  • Korištenje eksperimenata i studija suvremenih znanstvenika također može stvoriti uređaj za električnu energiju.
  • Tesla je utvrdila da postoji električni potencijal koji je statički elektricitet između baze i povišene ploče ploče od metala, ova električna energija može se akumulirati.
  • S vremenom je izgradio uređaj za takvu akumulaciju, međutim, akumulirala je ne toliko energije, ali je i dalje rezultat.

Prema Tesla, struja u zraku akumulira zahvaljujući zrakama sunca, daju zraku svoje čestice kada je prostor prožet.

Među modernim istraživačima, ova tema je angažirana u Stephen Marku, stvorio je toroidalni generator, to vam omogućuje da zadržite više električne energije od jednostavnih takvih instalacija.

Sposoban je pružanje besplatne električne energije ne samo slabe svjetiljke, već i ozbiljnije uređaje. Može raditi dovoljno dugo bez hranjenja. Tijekom vremena, na svojoj osnovi, moguće je stvoriti postavku koja će pružiti potpunu grijanje privatne kuće električnom energijom, u budućnosti će biti još učinkovitije.

Članak o temi: Savjeti za korištenje pjene za izolaciju zidova

Sheme zračne struje

Postoje jednostavne sheme za stvaranje takvih uređaja, sada je lakše učiniti, jer je postao mnogo više mreža i električnih linija, doprinose ionizaciji zračnog prostora.

Struja iz zraka

U izgradnji takvih uređaja ne postoji ništa posebno teško, tlo može biti tlo, a antena će biti metalna ploča koja se nalazi iznad tla. Uređaj će moći akumulirati elektropoteralno u zraku, u budućnosti se može koristiti.

Treba podrazumijevati da čak i stvaranje takvog jednostavnog uređaja neovisno plaća određene rizike, kada djeluje, načelo munje se stvara, što može predstavljati prilično ozbiljnu opasnost.

Druga točka je da stvaranje snažnog uređaja za primanje električne energije iz zraka bit će vrlo težak, postoji ozbiljniji programi, što je uvelike otežava stvaranje takvih uređaja za ne-specijaliste.

Što se tiče jednostavnog uređaja, on ima i mnoge prednosti, jednostavno je u dizajnu, što ga čini lako stvoriti ga kod kuće. Svi materijali za to su prilično dostupni.

  • Minusi su opasnost od ove sheme, jer je teško izračunati približnu količinu ampera i snagu trenutnog pulsa.
  • Formira se otvorena petlja za tlo, tako da se može pojaviti s ispuštanjem munje do 2000 volti, što je vrlo nesigurno. Sigurno će dobiti energiju od vjetra ili kroz solarnu ploču.

Što se tiče uređaja, brand, njegov princip je da postoji rezonancija struja i magnetskih vrtloga u prstenu, tekući udarci pojavljuju se u metalnim ispuštanju.

Za takav generator postoji baza, mogu biti komad šperploče u obliku prstena, poliuretana ili gumenog segmenta, 2 kolektorske svitke, kao i kontrolni svitak.

Vanjski promjer prstena mora biti 23, a unutarnji 18 cm. Zavojnica je namotana unutar kolektora, namotavanje se mora obaviti s tri ventilacije, ona je napravljena od nasukanu bakrenu žicu.

Članak na temu: Kupaonica u Hruščov: Dizajn interijera

Struja iz zraka

Žarulja bi trebala biti dovoljna za žarulje, ako to nije uspjelo, trebate još jedan okret, trebate 4 kontrolne svitke, svako mjesto pod pravim kutom tako da nema smetnje za magnetsko polje, sama namota postavljena je ravna, s razmak između zavojnice od 1,5 cm.

Za zavojnice za namotavanje, potrebna je žica jedno-core, ne manje od 21 zaokret. Za posljednji zavojnica potrebna je žica s izolacijom, rana je u cijelom području.

Sada ostaje samo za povezivanje zaključaka. Između Zemlje i obrnutog Zemlje, također je potrebno uspostaviti kondenzator za 10 mikrofrade. Da biste spremili shemu, potrebni su multivibratori i tranzistori, oni su odabrani po eksperimentalnom načinu, budući da su potrebne različite karakteristike za različite dizajne.

Možete pokušati stvoriti složeniji uređaj. Na internetu postoje složenije sheme, kao i video upute. Ako posjetite građevinski forum, možete pronaći mnogo zanimljivih stvari na ovu temu.

Čitaj više