Dizajn male sobe, kako opskrbiti malu spavaću sobu

Anonim

Dizajn male sobe, kako opskrbiti malu spavaću sobu

Pa, kada dizajn male spavaće sobe uzrokuje osjećaj udobnosti i vrlo praktične, funkcionalne. U unutrašnjosti spavaće sobe treba biti malo atmosfera tako da je lako i samo disanje, bez obzira na veličinu. Višak namještaja i pribor prijenos u druge sobe ili dati, baciti. Možete opremiti sobu koristeći rasvjetu, ugodan tekstil i boju zidova, stvoriti atmosferu topline i udobnosti.

Uzima za povećanje prostora

Postoje mnoge tehnike koje se koriste u unutrašnjosti malih spavaćih soba, ali najčešći kada vizualno povećavaju prostor pomoću svjetlosnih nijansi u zidnu dekoraciju ili strop. Ali previše lagani dizajn unutrašnjosti male spavaće sobe ne voli. Ako volimo pastelne tonove i neke monofon u unutrašnjosti malih spavaćih soba, možete opremiti sobu tako da postoje izražajni akcenti u svijetlim bojama.

Razmislite o mogućnostima:

  1. Zid, ukrašen velikim ogledalom ili ogledalima, vrlo je vizualno širenje interijera malih spavaćih soba. Kazniti cijeli zid s visokokvalitetnim zrcalnim površinama je skupo, ali dio, prilično ekonomičan. Učinak povećanja veličine sobe je zapanjujući.

    Dizajn male sobe, kako opskrbiti malu spavaću sobu

  2. Vizualno proširiti prostor, koristite nizak namještaj: kauč, krevet ili kauč. Ispunite dizajn male spavaće sobe s dugim zavjesama i tako psihološki će povećati visinu stropova u sobi.

    Dizajn male sobe, kako opskrbiti malu spavaću sobu

  3. Rasvjeta. Ali ne i jednostavno, ali tako da izvor svjetlosti nije vidljivo u sobi. Svjetiljke objesiti na montiranim stropovima ili lijepo ugrađene u namještaj, ogledalo i kako će vam fantazija reći. Možete opremiti vrlo elegantan interijer.

    Dizajn male sobe, kako opskrbiti malu spavaću sobu

Završi

U unutrašnjosti za malu spavaću sobu osim bijele, masline i nijanse bež i druge nijanse aktivno se koriste za vizualni prostor za produbljivanje. Ali zapamtite da mirni tonovi nisu lošiji od blijede kako bi dovršili sobu. Prigušeno ljubičasta ili zelena može dati jedinstveni šarm spavaće sobe.

Članak o toj temi: Sorte grijanih ograda ručnika

U dizajnu malih spavaćih soba savršeno gleda na pozadinu u malim cvjetovima, apstraktne figure, valovi. Ako želite pozadine za koje vrlo velike crteže, postoje opsežni bendovi horizontalne ili vertikalne pruge, onda ih ne biste trebali kupiti. Vizualno suzili područje. Dizajn male sobe ne formira granicu.

Priopćeni fokus na isto područje unutarnje. Na primjer, boje u svijetlom ili više mrak u usporedbi s glavnim, zidom. Češće biraju iz uzglavlja, ili suprotno. Osim bojenja, može se rasporediti s dodatnom opremom (vinilne naljepnice, aplikacije, drugi).

Dizajn male sobe, kako opskrbiti malu spavaću sobu

Nijanse

Postoje određena pravila i značajke koje slijede izdavanjem unutrašnjosti male spavaće sobe. Zona koja se razlikuje od ostalih:
  1. Provjerite je li boja na akcentnom zidu ne kontrast glavnu stvar.
  2. Važno je da nijanse nisu izgledale gotovo isto.
  3. Neki dom, stvarajući popravke, slikajte samo trg, krug, razlikovati drugu figuru iz glave glave ili oko televizora na suprotnom zidu.
  4. Ako odmah koristite pozadinu, kupujete masu mase, uzmite slične teksture, samo nekoliko tonova tamnije, druge boje (za vaš ukus). Oni čine zonu. Ili, uzimajući komad (uzorak), pronađite supermarket ili tržište slično.
  5. Mjesta zglobova može biti lijepo ugrađena granicom. Okvir izgleda dobro na homogenoj ili monofonskoj pozadini.
  6. Unutrašnjost u akcentnoj zoni može se ukrasiti posteri ili plakatima.

Namještaj

Kako opskrbiti malu spavaću sobu? Namještaj i stvari koje nisu funkcionalne, čiste. Setovi velikih spavaćih soba su dobri, ali ako područje ne dopušta, stavite to namještaj koji skladno uklapa i ne "jesti" dragocjene brojila. Ne pokušavajte stisnuti cijeli "gospodin", kao susjed:

  1. Krevet ili kauč.
  2. Clanovi.
  3. Ormar ili manji kabinet.
  4. Ladičar.
  5. Truma.

Odaberite mali namještaj. Ona je šasija u istočnim narodima. Dobro je prikladna za stolove, ormar, komoda koje nemaju noge. Tako je dizajn male veličine spavaće sobe vizualno, čini se da je malo širi.

Članak o toj temi: Visina vrata ne može u veličini otvora

Ormar Odaberite duboko, ali nisko tako da se mnoge potrebne stvari uklapaju u njega. Izvrsno kada je garderoba ugrađena i na vratima zrcala. Stavite glavni namještaj na zidove. Pokušajte staviti obrok tako da nema velikih praznina između objekata. Na primjer, noćni krevet pored kreveta.

Kupiš jasne obrise i jednostavan dizajn namještaj. Vidite tako da na površini nema velikih crteža. Moderne plastične kutije sada se prodaju. Čuvaju stvari u njima. Ako želite napraviti male kutije vlastitim rukama, onda uzeti stare na cipele, skinuti ih s lijepim obojenim papirom i zadržati stvari tamo.

Pribor

Ako se male košare iz loze uklopi u dizajn male spavaće sobe, onda će atmosfera biti udobna. Estobe vaze, statuete na police, krevetni stolovi. Oni čine sobu vrlo lijepo.

Strop

Dizajn male spavaće sobe može osigurati cijelu površinu stropa ili djelomično spuštenog stropa. To se događa da je nadstrešnica je organizirana iznad vrata, prozor, uz zidove, druge opcije. Najbolje je to učiniti bijelo ili u blagim pastelnim bojama.

Kat

Polaganje poda laminata sada je popularan. Ako se majstor nalazi na dijagonali, soba će gledati dublje. Prije toga, parket se smatrao dobrim premazom. Radije je postavio "božićno drvce", "pravokutnici".

Kauč ​​ili krevet?

Krevet

U unutrašnjosti malih spavaćih soba u krevetu i kauč postoje njegove prednosti i predviđeni nedostaci. Dvostruki krevet u unutrašnjosti za malu spavaću sobu je zgodan jer se obično postoje prostrane kutije, u kojima postoje posteljina nakon noćne rekreacije. Ne morate ih dobiti u ormar dnevno. Ali dizajn male veličine spavaće sobe čini se previše glomaznim s njom.

Ako ste dobro pomislili i odlučili da je krevet prikladniji, bolje je da ga dobijete u svijetlo (bijelo, ispod hrpe, drugih) tonova. Trebamo takav model koji nema masivnu, tešku uzglavlje i bez nogu. Na kotačima u ekstremnom slučaju. Zahvaljujući ovom modelu, područje će se činiti prostranim.

Članak o temi: Izračun ploča na podu: broj redova i četvornih metara

Zanimljiva opcija u unutrašnjosti za malu spavaću sobu, krevet, u obliku transformatora. Također ima ladice koje su proširene. Na strani može biti polica ili police koje se pretvaraju u tablicu ili stolove. Popularna opcija i kada preko police za glačanje. Tamo možemo staviti:

  1. Sušilo za kosu.
  2. Biguchi.
  3. Uređaj za mjerenje tlaka.
  4. Aparat za kavu.
  5. Ostali kućanski aparati.
  6. Lijekovi.
  7. Stavite slatke figurice.
  8. Pronađite hrpu knjiga i časopisa koje čitate preko noći.

Kažu da je stavljanje transformatora bolje, paralelno s prozorima. Bit će slobodno područje i za računalni stol.

Kauč

U unutrašnjosti malih spavaćih soba, kauč izgleda sjajno. Jako štedi korisno područje. Opremiti sobu s njim je ugodno jednostavno. Presavijena "knjigom" kompaktom. Ali morate svaki dan izlagati, ili čak nekoliko puta da nije jako zgodan.

Kutije za posteljinu previše, to je prikladno. U odmorenom obliku također ima mnogo prostora kao krevet. Glavna stvar je kupiti visokokvalitetne, dobro.

Dizajn male sobe, kako opskrbiti malu spavaću sobu

1,4 m krevet se naziva "pola jedan". Standard - 1,6 m, 2 m neće biti ugodno u unutrašnjosti za malu spavaću sobu. Odabir, razmislite o rastu i težini supružnika, jer je čovjek često veći.

Ako uzmete prostranu "Royal", onda će prolaz ostati s jedne strane i dobro, ako je standardna 70 cm ili malo više. U svakom slučaju, s jedne strane, to je neugodno i mnogi ne vole spavati na zidu. Ali ako samo to je tako implementirano sa svojim snom o udobnom krevetu za dvoje - kupi.

Čitaj više