OpenWork Tunics Crochet za ljeto: sheme i opise s fotografijama

Anonim

Za nekoliko sezona, tunić je relevantna, posebno pletena. A u različitim trgovinama često je moguće vidjeti vrlo lijepe pletene proizvode na manekencima. I naravno, svaka fontatista želi imati sličnu stvar u njezinoj ormari, ali ne svatko može priuštiti kupnju. Stoga, uvijek možete pokušati povezati vlastite prekrasne otvorene kokojeve tunike.

Ono što je povezano neovisno uvijek će privući pozornost drugih ljudi i vlasnik takve jedinstvene stvari uvijek će se isticati među gomili. Stoga morate hrabro početi isprobati takve pokušaje, čak i ako je slična tunika prvi proizvod u životu neiskusne igle žene. Ali uvijek morate početi s nečim.

OpenWork Tunics Crochet za ljeto: sheme i opise s fotografijama

Prvo morate odabrati željeni model i uzorak koji će se žaliti. OpenWork Tunics Crochet uvijek izgleda vrlo nježno i zrak, što naglašava ženstvenost i jednostavnost svake djevojke. Nakon odabira modela, potrebno je odabrati željenu pređu, broj kuke i mogući pribor. A oni koji pokušavaju samo u pletenju, potrebno je malo vježbati - napraviti nacrt rada tako da krajnji rezultat ima estetski izgled.

Fileyan pletenje

Da biste povezali sličnu tuniku, koristi se pređa Coco 500 g, kuka br. 1, 5. Ova stvar će biti veličina 46-48. Takva tunika se radi ljeti.

Kružni redovi moraju se čuvati od vrata.

  • Mi zaposliti 318 zrakoplova, a zatim povezati posljednju petlju s prvim. U prvom redu nalazi se 106 filiranih ormara. Nakon toga, potrebno je distribuirati petlje na sljedeći način: 24 petlje za desnu ruku, 29 za policu, 24 petlje za lijevu ruku i 29 će biti za leđa.

OpenWork Tunics Crochet za ljeto: sheme i opise s fotografijama

  • Dalje, potrebno je provjeriti 8 šipka laseta, dok morate proširiti proizvod duž Rlanan linije.
  • Nakon 8 redova se akumulira, potrebno je početi pletenje crtež s ananas, dok distribuiramo tri odnosa na nesmetno distribuciju, ali također trebate uzeti u obzir središnju petlju. Tako plesti 16 redaka, a laset juri na rukavima.
  • Mjerimo širinu ručke i leđa, ako je takva veličina prikladna u volumenu prsa, zatim se dijelovi međusobno kombiniraju i ostavite rukav za rad. Nadalje, vezanje dolazi s alternativnim - 8 redaka stane lasetom i 16 redaka uzorka ananasa.
  • Na 5-7 centimetara s priključne linije potrebno je početi širiti proizvod za kosinu, koji će biti sa strane - to će postati konture reguliranih. Treba pamtiti da dodane petlje neprestano plesti s najmom.
  • Već prije konačnog odnosa slike potrebno je podijeliti proizvod na leđa i prije i nastaviti plesti odvojeno. Sve nožem bez dodataka.

Članak o temi: Šal of Chiffon Učini to sami

OpenWork Tunics Crochet za ljeto: sheme i opise s fotografijama

  • Rubovi tunika moraju biti vezani uz redove picoa. Rukavi plesti željenu duljinu, au posljednjem redu uklanjamo na željenu širinu rukav, nakon ruba povezujemo niza Picoa.

Knitting dijagram Tunic:

OpenWork Tunics Crochet za ljeto: sheme i opise s fotografijama

OpenWork Tunics Crochet za ljeto: sheme i opise s fotografijama

Oprema za Pyslechyk

Svaka žena želi izgledati privlačno i rafinirano, bez obzira na njegov kompleks. Stoga se lijepe tunike mogu plesti za potpune žene, koje će na kraju dati vizualnu lakoću i nježnost. Mali uzorci u tunika savršeno skrivaju sve nedostatke žene.

Ovaj model odgovara dimenzijama S / ml XL / XXL. Spremnik malih kvadrata pružit će priliku da se osjeća udobnost i udobnost, čak i kada postoji visoka temperatura zraka, a tunika ove boje vizualno čini ženu Slimmer.

Za ovaj proizvod, Novita Bomba je savršena za 68% bambusa i 32% pamuka 500 g. Za takvu tuniku morate uzeti kuku na broju 3. Ovaj model je osiguran na fotografiji.

OpenWork Tunics Crochet za ljeto: sheme i opise s fotografijama

Sheme i opis ovog proizvoda prikazani su u nastavku.

Stražnji dio tunike i ispred sheme uzima u obzir krug u krugu cijelog proizvoda, na oklopu. Potrebno je nazvati zračne petlje 300/340/380 i još 3 petlje za podizanje. Nakon što se sve učini u skladu s shemom. Raprt ovog uzorka je 20 kotla i 10 redaka. Kada su u viscating i uzimajući u obzir veličinu, objavljena je 15/17/19 izvješća - 30, 34, 38 kvadrata. Nakon primitka tijekom parenja 50/50/55 reda i 10/10/11 kvadrata u visinu, tada se platno mora podijeliti na pola leđa i prednji dio.

Tunine leđa: Već po primitku od 14, 19 i 19 reda -2, 2, 3 kvadrata i na sljedećem kvadratnom motivu 4 ili 9 reda, zatim u sredini proizvoda potrebno je istaknuti 3-5 rapporta -7 motivi, za vrat i počinju plesti prostor odvojeno jedan od drugoga. U svakom dijelu, to bi trebalo biti 2 = 2,5-3 slike -4, 5, 6 kvadrata. 5 veže veže - jedan kvadrat. Sljedeće vrijeme izvođenja mora biti pleteno na sličan način.

Članak o toj temi: uzima igle: opis i sheme za početnike s video lekcijama

OpenWork Tunics Crochet za ljeto: sheme i opise s fotografijama

Polica tunić: potrebno je povezati 9-14-14 redaka -1, 2, 2 kvadrata i na sljedećem kvadratu 4 ili 9 reda. U sljedećem redu potrebno je dodijeliti u središtu 7 kvadrata -3.5 rapport - dekolte vrata i oklopnog plesti. Na svakoj strani treba biti 2-2.5-3 rapport - 4, 5, 6 kvadrata. Zatim trebate vezati 10 redaka - 2 kvadrata. Sada je drugi prom vezan. Kada je sve rad završeno, morate povezati rezultirajuće proizvode.

Video na temu

U ovom članku, prikupljena video formacija, kako povezati otvorenu tuniku s kukom.

Čitaj više