Što nositi pod suknjom?

Anonim

Suknje žene se nose od jako dugo. U pravilu su se u isto vrijeme stavili na nekoliko komada - bilo je vezan za siluete linije i dopustio je koquetily da blijedi iz ruba s brojnim rufflima i čipkom. Okrug kraljevstva može se smatrati modom pedesetih godina prošlog stoljeća, kada su vladali dvije vrlo lijepe i ženske siluete - široko zvono i usku olovku.

Prema zakonima u to vrijeme, kombinacija ili posebna niža suknja oslanja se ispod haljine ili suknje - ravno ili s ruffles, ali uvijek vrlo flert. Izravan model gustog tkiva (dug ili kratki) je odveden za šivanje na obloge, koji je osigurao besprijekorno slijetanje, praktični neuspjeh i pouzdanu maskiranje kontura za pranje rublja i farme za skladištenje čak i s modernim uskim uklapanjem.

Počevši s vrhunskom "mini" i popularizacijom pantyhose, privitke su počeli izlaziti iz upotrebe, a obloge je ostala samo u skupu odjeću uredskog stila. Međutim, treba pamtiti da dobro slijetanje ovog važnog objekta ženske garderobe ovisi o tome što se koristi ispod njega , Važno je i pitanje je što nositi pod takvim hitovima modernog mode, poput prozirne haljine i suknje.

Transparentnost i elegancija

Što nositi pod suknjom?

Prozirna tkanina koja ne skriva obrise tijela uvijek izgleda dovoljno provokativno. Iako manekenci na podijima i zvijezdama na crvenim stazama često pokazuju da se pod prozirnom odjećom ne nose na njima, to nije uvijek potrebno vjerovati ovom: moderno donje rublje vrlo dobro stvara učinak "golotinje", posebno objavljene. U stvarnom životu, ne preporuča se stvoriti takav učinak, čak i biti u društvu bliskih ljudi. Ne smije se zaboraviti da je moguće nositi transparentno samo ako vaša koža i figura, osobito noge i kukovi izgledaju besprijekorno.

Članak na temu: kosa za lutke od satenske vrpce i vune: glavni razred s videom

Što nositi pod prozirnom suknjom ili haljinom? Multi-slojevitost koja je bila noktiju prošlih sezona više nije tako relevantna. Međutim, gotovo sve vodeće visoke kuće uključene u njihove ljetne zbirke odijela od prozirnog i mrežnog tkiva s oblogom - i slučajne i kontrastne boje. Takva sluznica može biti vrlo kratka, stvarajući efekt mini suknja, pokriven na vrhu teče tkanine. Prekrasna i zavodljiva opcija koju možete nositi ispod prozirne haljine, je kratka satenska kombinacija iste boje (bez trim).

Ako želite nositi prozirnu suknju baš kao i modeli podija na emisijama, a ne bojte se da se ne pojavljuju vulgarni, trebat će vam posebne gaćice ili visoke kratke hlače, koji dosežu barem kuka.

Ali nositi pod prozirnim sportskim hlačicama ili "biciklima" ne bi trebalo biti u svakom slučaju.

Adomi su također tajice s briljantnom površinom koja može biti dulja bujna suknja - takva odjeća koja podsjeća na plesača kostim, izgleda dobro u vitkim mršavim djevojkama.

Duga pribor za suknje

Diskontiranje na Zemlju čini ženinu pravu kraljicu, tako da takvi modeli nikada ne dolaze iz mode. Međutim, ljepota odjeće u takvom stilu također zahtijeva određenu dodatnu opremu:

Što nositi pod suknjom?

  1. Duga suknja iz neprozirne tkanine gotovo uvijek ušivena na kućištu, a Krnolin se često nosi ispod lopte i večernje haljine.
  2. Pod ljetnim dugom suknjom, u pravilu, ništa osim posteljine, iako je tkanina prozirna, vrlo poželjno je barem kratak poklopac.
  3. Romantična slika u retro stilu može se stvoriti ako još jednom nosite široku suknju, duže, najbolje je bijelo s prekrasno uređenim rubom.

Članak o temi: OpenWork Crochet motivi. Časopis s shemama

Suknje zimi

Iako u naše vrijeme većina žena s početkom hladnog vremena počinje nositi hlače, ali određeni dio njih zadržava predanost suknji stilu. Bez obzira na uzroke ovog izbora, njegovi navijači ne bez razloga tvrde da je u takvoj odjeći često čak i topliji nego u hlačama. To u velikoj mjeri doprinosi velikom izboru tople mrlje od najrazličitijih boja i teksture.

Što nositi pod suknjom?

Najprikladniji materijali za zimsku suknju su guste vunene tkanine, pletena, koža, antilop , Duge zimske suknje mogu zatvoriti noge do najviše gležanj, obično obično služe samo kamuflažnom i dodatnom izolacijom zone kukova. Najpogodnija i praktičnija zimi hladnoća je duljina do sredine noge. U svakom slučaju, potrebni dodaci bit će tople tajice ili tajice, kao i visoke čizme.

Čitaj više