Što ljepilo odabrati za Cork Wallpaper

Anonim

Cork Wallpapers su zalijepljeni na zidove s posebnim sastavom. Ove platne se smatraju tvrdom, tako da je ljepilo za pozadinu potrebna kvaliteta. Na njemu bi trebao biti natpis: "Za prometne gužve."

Što ljepilo odabrati za Cork Wallpaper

Dobar njemački sastav u kontejneru kilograma

Ako ne pronađete poseban, onda možete kupiti bilo koga za teške platnene ili uzeti sastav na akrilnu osnovu. On je bez mirisa, toksini se ne razlikuju u zrak, što je važno za stambene prostore.

Odaberite ljepilo

Jeste li izgubljeni, koji ljepilo je bolje kupiti za Cork Wallpaper? Pogledajte rolu. Proizvođači uvijek preporučuju neku marku. Možete koristiti akril, ali mnogi stručnjaci preporučuju kontakt ljepilo. Teže je raditi s njom, ali će pouzdano zalijepiti pozadinu na zid i oni definitivno ne zaostaju iza rubova. Nije prikladno za bilo koji kontakt, već namijenjen teškim materijalima.

Najprikladniji pripravci za Cork Wallpaper:

  1. Cmc super extra.
  2. PUFAS K12.
  3. Trenutak klasičan.
  4. "Za prometne gužve i bambusa" od proizvođača lacrysil.
  5. Multifix.
  6. Wakol.

Razmotrite neke od popularnih sastava.

PUFAS K12.

U paketu od 700 grama, rekao je proizvođač - Njemačka. K12 je kontaktna ljepila. Može lijepiti peći iz cijevi, kao i druge teške platnene na bilo kojoj ravnu površinu. Nije važno, upija ili ne. Samo na PVC cork pokrivenost ne drži ovaj sastav.

Što ljepilo odabrati za Cork Wallpaper

Logotip njemačkog brand PUFAS

Upotreba

Stavite hrpu plutačkih ploča u sobu u kojoj namjeravate popraviti. Krenite četkom ili valjkom koji ima malu hrpu. Primijenite ravnomjerno sastav na pločama i ostavite da se osuši. To zahtijeva od 1 do 1,5 sata. Pripravak će postati transparentan. Sada ljepljivi pluta.

Ako postoji puno posla, možete dnevno prije glavnih djela, primijeniti sastav na pločama. Kada se ljepilo osuši, preklopite tanjure jedan na drugi. Glavna stvar je da je prašina pala na sloj ljepila.

Primijenite sastav na bazu (zidove ili pod) prije lijepljenja ploča. Ako se baza dobro apsorbira, neka ga prođe na 1,5 sata da se osuši ljepilo. Baza se ne apsorbira ljepilo? Dakle, dovoljno od 1 sata. Dok sastav ne postaje transparentan.

Članak na temu: Korištenje Primer Aquastop za hidroizolaciju

Sada donesite ploču u bazu. Pritisnite ga. U svim područjima, kuckanje s posebnim gumenim čekićem. Pažljivo oko rubova. Svako platno mjesto točno na vašem mjestu. Nakon što kažu, materijal se već može pomaknuti.

Što ljepilo odabrati za Cork Wallpaper

K12 - Univerzalna njemačka kontaktna komponenta

Stavite ploče na pod? Odmah možete hodati. Ako ste usvojili cork tkanine na zidove, onda slikajte površinu, očekujte dan i nastavite.

Ako je u sobi hladno od + 15 ° C, u početku zagrijte sobu, a zatim nastavite do posla. Nemoguće je lijepiti ploču i vlažnosti iznad 75%. Alati koji su radili, odmah isprati pod tekućom vodom.

Smjesa se skladišti u suhi do 48 mjeseci od datuma proizvodnje u hladnoće, ali ne i na minus temperaturi.

Cmc super extra

Uklonite stare pozadine od zidova zidova, bilo prljavštine i ako postoji, bijelog. Dakle, da se teška platna savršeno drže na zidu, mora biti primljena. Uzmi vodu - 12 l, ulijte paket praha tamo. Temeljito se miješa i nanesite građevinski valjak ili četka na zidove. 4 h Ostanite suhi i mogu se pričvrstiti na pozadinu na zidovima.

Na pakiranju s ljepilom vidjet ćete stol. Napisani su za koju vrstu u onome što je udio tekućine optimalno uzgajaju prah. Uzmi plastičnu ili drugu kantu, ulijte čistu vodu. Miješanje, napravite lijevak i polako posipajte željenu količinu praha. Brzo pomiješajte smjesu od 3 do 5 minuta. Neka bude zamisliti od 10 do 15 minuta. I ponovno miješati.

Što ljepilo odabrati za Cork Wallpaper

Čišćenje šminke šminke s super extra

Izmjerite potrebnu duljinu trake od role, plus 5 cm i odsječeni. Sada nanesite ljepilo s četkom ili valjkom. Roll mora biti točno okretanje tako da je ljepilo u sredini. Neka platno bude uhvaćeno od 10 do 15 minuta. Kreće niz strop, štap. Ako postoje mjehurići, oni će morati probiti, stisnuti zrak.

Podmažite rubove obilno, budući da je Cork Wallpaper težak i Jack će biti smješten. S zatvorenim prozorima i vratima, platno suši dan.

Super Extra CMC je najbolje pohranjen u zatvorenom obliku bez manjih od +10 ° C i ne više od +25 ° C. U zatvorenom s vlagom od više od 90%. 1 prah je točno pohranjen. Bez gubitka ljepila.

Članak o temi: Umjetni zeleni u modernom interijeru

Lacrysil.

Post 4,5 kg. Ako odaberete Lacrysilovu adhezivnu kompoziciju, ne pogriješi. Dizajniran za teške, uključujući Cork Wallpaper.

Što ljepilo odabrati za Cork Wallpaper

Banka kompozicije za lijepljenje bambusa ili prometni gužva

Ima sljedeće prednosti dodijeljene svojim konkurentima:

  1. Čist je ekološki. U njemu nema otapala. Potpuno siguran za životinje i ljude. Ako na kožu ne uzrokuju opekline. Otporna na vatru. Na akrilnoj osnovi. Kada radite s njom, nije potrebno nositi respirator s rukavicama i ne mora zrak u sobi. Neugodan miris tvari koju ne osjećate. Cijela obitelj ne mora ići u zemlju dok se popravlja.
  2. Nakon posla, alati i ruke brzo oprati pod tekućom vodom. Ne treba otapalo za uklanjanje ljepila iz alata ili ruku, kao kada rade s nekim drugim pripravcima.
  3. Ploče za plute možete lijepiti na bilo kojoj površini: beton ili žbuku, čak i metal. Glavna stvar je da je suha, po mogućnosti glatko i izdržljivo.
  4. Ljepilo se troši ekonomski. Nanosi se na površinu s nazubljenom lopaticom, u kojoj je duljina zuba samo 1 mm.
  5. Ljepilo čvrsto je fiksirano na površini u samo 2-3 minute. Nije potrebno pričvrstiti pozadinu zidom ili pod noktima, klamerica ili posebnim uređajima za pričvršćivanje.
  6. Višak ljepljive šminke se lako ukloniti na šavovima spužve.
  7. Ljepilo, kada vožnja (nakon 1-2 dana) postat će transparentna i elastična. Za Cork Wallpapers možete napraviti aplikacije, pokrijte ih lakom ili boje i tako dalje.
  8. Pripravak je vodootporan. Može se koristiti u sobama s kojima velika vlažnost: u kuhinji, u kupaonici.

Koristeći dobro, visokokvalitetno ljepilo će pomoći u stvaranju visokokvalitetnih trajnih popravaka.

Čitaj više