Kako samostalno napraviti strop gredama

Anonim

Stropne grede su dobar alat za skrivanje ožičenja, ružnih mjesta u unutrašnjosti. Oni stvaraju jedinstveni interijer u sobi, čini se da ste na starom brodu ili ušli u prošlost.

U starim drvenim kućama, grede na stropu često su dostupne u ovom obliku. Stropovi s gredama mogu se urediti, dodajući lažno zaostajanje i, na primjer, učvršćivanja svjetiljki u njima. Razmislite o glavnim suptilnosti što je više moguće kako biste napravili grede na stropu i naglašavaju unutrašnjost. Strop s gredama je dizajn šupljih struktura oblika P ili m, ne daju značajno opterećenje, ali daju vrlo spektakularan izgled.

Kako samostalno napraviti strop gredama

Grede na stropu

Priprema rada

Prije početka potrebno je pripremiti i ojačati strop, osobito ako su elementi izrađeni od metala ili drva.

Trebat će nam sljedeće materijale i alate:

  • kružna ili ručna pila;
  • Stajalica, nož;
  • ljepilo (za pojas);
  • nokti, čekić, ugljik, rulet;
  • bar 30x40 mm;
  • Dekorativni pojas (koristio sam oponašanje kovanja, pod drevnim).

Vrlo je važno kupiti naočale i posebnu masku prije posla, kako bi zaštitili oči i respiratorni trakt iz stolarne prašine.

Nakon posla, imao sam prašinu u ustima, bilo je moguće crtati na naočale, ali još uvijek često zanemarujem ovim jednostavnim pravilom, ali kad sam pokušao primijeniti, to nije zažalio da ga preporučujem svima.

Kako samostalno napraviti strop gredama

Dekorativne grede

Vrste lažnih greda

Postoji veliki set, od tradicionalnih drvenih, koji daju toplinu bilo kojem interijeru i stropu, završavajući s poliuretanskim i gipsanim pločama, koji se odlikuju raspoloživom cijenom, dugim vremenom.

Stablo nije najjeftiniji materijal, ali dopušta vam da napravite jedinstveni interijer ispod starih dana. Unatoč trošku, strop lažni zaostaje od stabla je popularan zbog ekološke prijateljstva materijala, praktičnosti i vrlo spektakularan izgled s kojim se ništa ne uspoređuje.

Članak o temi: slikanje epoksi ili akrilne cakline

Kako samostalno napraviti strop gredama

Falc balks drva

Metal daje strop učinak moderne zgrade, ali u isto vrijeme u takvim zaostajanjima ne postoji stara toplina, koja se osjeća u rustikalnim kućama s glinenim zidovima i prekrasnim starim stropovima.

Poliuretan se odlikuje povoljnom, praktičnošću, takvi zaostaci na stropu mogu oponašati različite materijale, što je vrlo prikladno, ali su štetni i požari.

Izradu drvene dekorativne grede vlastitim rukama

Reći ću vam o jednom zanimljiv način kako napraviti drvene grede na stropu vlastitim rukama. Trebat će nam: sjekiru, i mlaznice na "bugarski": gruba metalna četka, tanka mlaznica s brušetom, mekana metalna četka, koristim diskove zajedničke brigadier tvrtke, što je dovoljno duže, iako to je malo skuplje, također je potrebno boju, mali šljunčani brusni papir, lak ili stih.

Kako samostalno napraviti strop gredama

Stari drvena greda

Za početak s oštrim kutom sjekire, činimo zareze, i čips (što se može učiniti s snažno oštećenim starim stablom, koji je puzao jezgre), nakon četke ide na vlakna kako bi očistila nepravilnosti, male Udove ostaju od njega, koji su također spektakularni.

Zatim s brusnim papirom, uklonite mali sloj, gdje ostaju prasak i nepravilnosti, boje crnu boju, nakon čega uzimamo fino brusan brusni papir, čak i mali komad će biti prikladan, a mi nježno uklanjamo površinski sloj na vrhu boje, otvoren površinski sloj. Ispada prekrasan monolitni bar, od kojih možete napraviti strop lažnog zaostajanja na stropu, rezanje jezgre.

Kako samostalno napraviti strop gredama

Starije grede

Da biste napravili lažnu gredu, trebate kružni vilet iz treće strane trake tri ploča, nakon čega se točno stavljaju pod kutom od 90 stupnjeva i kopodu s samoizvlačenjima, zglobovi i kape su prerušeni s kitom drvo.

Također, ako postoji vertikalna backup metala, može se vidjeti s 4 ploče na samo-crtežom, uzgajanju zglobova, nakon čega se uzima svaka debela mlaznica, može čak biti stara s pobjedničkim premazom za beton i proći duž vlakana.

Također, gdje crtanje vlakana završava - nastavljamo ga na drugom odboru, ne obraćajući pozornost na zglobove, morate pokušati kopirati prirodnu strukturu, inače će biti neprirodan interijer, a zatim možete obojiti, ispada vrlo lijepa, plus uštedite vrijeme na skidanju i pripremi.

Ponekad kupci postavljaju originalni strop s gredama, koji bi pripisali poglede, za to sam stavio strop s izgorjelom pljeznom dijagonalno, što vizualno povećava sobu. Nakon toga, najprije gore od bara na udaljenosti od 30-40 cm jedni od drugih, a zatim montirajte grede na strop.

Članak o temi: Povezani zidni materijali

Kako samostalno napraviti strop gredama

Grede i strop s clapboardom

Zatim ću pisati tajne kako sami napraviti snop spektakularan:

  • Pukotine se mogu postići voskom s lopaticom tako da je učinak prelijevanja sjaj na stropu;
  • Bušilica se proizvode proizvoljne rupe, kao da tragovi od bug-buba, rupe treba obaviti pod kutom, da oponašaju prirodnost;
  • Kutići se mogu slomiti metalnom krutom četkom, jer su nekad bili jednaki sjekiru;
  • Banalno, ali pažljivo gorenje lampe za lemljenje će dati jedinstven dojam vlasnika takvog stropa;
  • Tkanina se utrljava u površinu pripravka unutarnjeg dijela pinoteksa, koja daje stablu poseban stari pogled, važno je imati na umu da to nije lak, već dekor i primijeniti ga na krpu u minimalnom iznosu ,

Kada trljate kompoziciju, važno je to učiniti pažljivo tako da nema drolja, stablo bi trebalo apsorbirati sastav prirodno, ni u kojem slučaju ne možete obojiti četkom, Maclavice.

Nakon toga, ako nema posebnih "čipsa" u obliku voska, onda su grede na stropu obojeni s dva sloja boje tikkurile. Ispada unutrašnjost s stropom broda, kada pod leži na gredama, vrlo učinkovito naglašava unutrašnjost tranzicijskih zona i hodnika.

Kako samostalno napraviti strop gredama

Interijer s brodskim stropom

Montaža

Vrlo brzo se provodi na stropu s vlastitim rukama, unatoč savjetima mnogih tvrtki koje pružaju takve usluge.

Osigurati lažne grede na stropu prvi montiran bar 30 na 40 mm "brza instalacija" na strop s dvije strane. To jest, za pričvršćivanje M-u obliku zaostajanja u ulozi postolja, potrebno je popraviti dvije tračnice na stropu i zidu, lažna greda je susjedna i pričvršćena i pričvršćena, "tračnice" su napravljene duž cijelog Duljina budućih zaostajanja na stropu.

Kako samostalno napraviti strop gredama

Ugradnja snopa

Oznaka odabrana za boju može se maskirati čipovima na krajevima. Također, kada instalirate, možete sakriti šešire, vožnje s pre-malim mlaznicama - krune prostora, kapice se uklanjaju iz mlaznica, koje su umetnute natrag u utore nakon instalacije, koja je prikladna za boju stropne zrake ,

Nakon toga, to je obično prikovan s noktima za barove, možete sakriti ožičenje ispod njega, a stavite svjetiljke, te opcije trebaju biti promatraju unaprijed, a zglobovi su skriveni dekorativnim pojasom ili ostaviti kao što je.

Kao što možemo vidjeti, ne biste trebali žuriti s instalacijom greda na stropu, koji je mnogo brži, a ne drugi načini za učinkovito ukrašavanje unutrašnjosti prostorije, a to je dostojno razmisliti o samom materijalu za kašnjenje stropa , jer je lako uljepšati vlastite ruke.

Članak na temu: Jednostavni strujni šok s vlastitim rukama

Čitaj više