Čujte to sami

Anonim

Muškarci, ženski, dječji sudarnici su jedan od omiljenih trendova u modernoj modnoj industriji. Sada su preglednici predstavljeni raznim modelima različitih oblika, boja i veličina te su UNISEX pribor. Prema jednoj od brojnih verzija podrijetla naboranih sudara, vjeruje se da je vrlo malo njih počelo nositi siromašne francuske koji nisu imali priliku kupiti pojas za hlača. Zatim, u dalekim vremenima revolucije, oni su napravili sudarnice vlastitim rukama za sebe i svoju djecu. U Europi, s kraljevskim dvorištima, suspenzeri su aktivno koristili cijelu žensku polovicu čovječanstva, primjenjujući ih da drže čarape. Žene i djevojčice ne s pogledom na ovaj atraktivni element. Mnoge dame nadopunjuju stroge hlače s razigranim suspenzačima i izgledaju zapanjujuće!

Čujte to sami

Potrebni materijali i alati:

  • Elastični pojas 2-3 cm (dugačak oko 3 metra);
  • Metalne stezaljke;
  • mašina za šivanje;
  • Niti.

Guma za suspentere

Proširite gumu i napravite potrebna mjerenja. Kako bi se napravile prave mjerenja, odrežite dva komada gume uzorenih veličina. Osigurajte oba kraja gumenu traku na prednjem dijelu hlače osobe za koju su dizajnirani na suspenders. Rastegnite malo lagano i, čineći križ na leđima, pričvrstite oba kraja gume na liniji pojasa. Na mjestu gdje se dvije desni presijecaju zajedno, osigurajte nekoliko pinova šivanja. Ne zategnite gumu previše čvrsto tako da je osoba ugodna za kretanje. Izrežite višak gume, ostavljajući na krajevima od 2-3 cm za petlje.

Čujte to sami

Guma za pričvršćivanje

Zamotajte svaki kraj gume za 2-3 cm i pojačajte se tako da se formira petlja. Umetnite stezaljke u petlju. Uvjerite se da prednji dio stezaljke nije na strani na stranici.

Članak na temu: Svi trikovi dugog skladištenja banana

Čujte to sami

Završetak stvaranja sudaraca

Na mjestu gdje su vaše igle bile fiksirane, pažljivo postavite jedan elastični pojas u drugi, trebali biste imati takvu rombiju, kao na slici. Sinoda na suspenzera pričvršćivanjem svih četiriju stezaljka na hlače. Spreman!

Čujte to sami

Spreman

Ako želite napraviti naborane za dijete, možete kupiti gumu bilo koje svijetle boje, kao i pomoću isječaka boja. Primjena fantazije, možete napraviti za bebe naborane vlastitim rukama, provoditi minimalno vrijeme i novac. Budući da naša djeca brzo rastu, za ovu opciju, nadalje će trebati prilagodbu, čiji detalji trebaju biti instalirani unaprijed za svaki segment gume. Pojedinosti o podešavanju mogu se kupiti u bilo kojoj trgovini šivaći, kao i stezaljke širokog raspona boja i konfiguracija. Sretno ti!

Čujte to sami

Čitaj više