Hip Hop odjeća za djevojčice i momci: Brandovi i trendovi

Anonim

Hip hop odjeće stil je jedna od sorti ulične mode. On potječe u zatvorima, siromašnim latinskim četvrtima i crnom getu Amerike 70-ih. Ova moda je postala dio glazbene industrije i cijelu subkulturu hip-hopa. Veliki sportovi i marka za mlade proizvode odjeću, pribor i cipele hip-hop stila. A slavne osobe se hrane hip-hopersima i košuljama, kao i običnim tinejdžerskim godinama.

Hip Hop odjeća za djevojčice i momci: Brandovi i trendovi

Hip-Hawa stil u odjeći ukazuje, prije svega, želja da se istakne, pokaže njegovu neobičnost , Odložen je određeni izazov društvenim načelima moralnosti, bunarnim duhom i unutarnjom slobodom. Ovaj stil pretpostavlja prisutnost nečega protiv modernih modnih i životnih trendova. Ležaj je loš? Dakle, na majici bi trebala biti opscena riječ. Sve oko spasi? Dakle, morate dodati glitter i zlato na odjeću. Djevojke se manifestiraju u Ghetto Chic odjeći.

Odjeća u stilu hip-hopa u velikoj mjeri odjeku s sportom. U garderobi stvarnog hip-hoppera svakako biti:

  • Široke traperice s vrlo niskim struk;
  • Afganistanske ili zuyaave hlače (pod nazivom "hlače s mokrim");
  • Prostrane majice i majice;
  • Majica s kapuljačom;
  • Sportska jakna ili bombarder;
  • Bejzbol kapu, bandana i pleteni šešir;
  • Ovlasti.

Ovo je minimalni skup odjeće za hip-hopper tip. Djevojke su još uvijek potrebne kratke vrhove i kratke hlače. U ovom stilu, cipele su vrlo važne - kedam i tenisice.

Hip Hop odjeća za djevojčice i momci: Brandovi i trendovi

Posebno obilježje hip-hop odjeće stare školske siluete. Međutim, više prikladnih stvari, pa čak i kožasti postaje popularno u modernoj kulturi. Na hlačama gotovo uvijek imaju nekoliko velikih džepova.

Najčešće hip hop odjeća obojena u svijetlim bojama s neonskim učinkom. Ali crno ili bijele stvari s natpisima nisu manje popularne. To je obično ime glazbene skupine, marke ili sportski tim, sobe i imena nogometa ili košarkaša. Klasični cvjetovi u hip-hop kulturi su crno, zeleno i crveno, ali sada se koriste na par s drugim nijansama..

Članak o temi: Bookmark "Monkey" kukičanje s opisom i shemama

U ovom stilu odjeće važno je kombinirati sve elemente odjeće, obuće i pribora. Obično na slici mora postojati neka vrsta dijela, izbacujući izvan općeg raspona. To može biti majica, pouzdano.

Višeslojna odjeća, u potrazi za donje rublje, nepravilno vezane vezice su dobrodošle. Vrlo često, hlače i rukavi su posebno izduženi kako bi se poboljšalo prividno nemarnost.

Odjeća u hip-hop stilu proizvode poznate sportske marke (Nike, Adidas, Reebok) i visoke modne kuće. Osim toga, bilo koju zvijezdu hip-hop, RN-B, rap ili pop glazbu, postizanje popularnosti, stvara vlastitu kolekciju odjeće.

Neki proizvođači su isključivo hip-hop odjeće, na primjer: king odjeće, najlon, razina ulice devet, pet četiri, grafiti, droge, metode NYC.

Odjeća za djevojčice ima mnogo zajedničkog s R'N'B stilom: iskrenošću, vrišteći šik, briljantni natpisi. Majice i Reglands s simetričnim dnom ili rukavcem na jedno rame su vrlo popularne. Mnogi su kratki vrhunski vrhovi i gaćice jakih nijansi. Djevojke često nose poderane duge košulje na vrhu čvrstog vrha. U isto vrijeme, silueta je poput maksimuma muškarca.

Hip Hop odjeća za djevojčice i momci: Brandovi i trendovi

Za šivanje odjeće ovog stila koristite otporne na habanje, lako za nošenje i ugodne materijale. Osim toga, stvari trebaju dobro proći zrak i ukloniti vlagu. Stoga se koristi traper, pletenica, runo i moderne sintetičke tkanine.

Odjeća namijenjena za ples treba biti maksimalno zgodan, tako da hip-hop odjeća za šetnju s prijateljima značajno se razlikuje od kompleta za plesnu bitku ili vježbanje. Za izvedbu bit će dovoljno pletenih hlača, košulja ili majica i košulja u kavezu. Uostalom, prednost hip-hop odjeće je sloboda pokreta i praktičnost, tako da ne biste trebali nositi preniske hlače ili nekoliko šport s čipkama.

Hip Hop odjeća za djevojčice i momci: Brandovi i trendovi

U noćnom klubu ili na zabavi, naravno, ne činite bez dodatne opreme i hlače s niskim struk. Lingerie izgleda iz donjeg rublja - još jedan hip-hop stilske posjetnice. Riječ je o oba momka i djevojčica. Mora se zapamtiti, svi detalji garderobe i njihova kombinacija imaju svoje značenje u hip-hop kulturi. Stoga ne biste trebali nositi majicu s natpisom, ne znajući prijevod ili nepromišljeno kopirati slavni stil.

Članak o temi: cvijeće kuglice za početnike: tkanje sheme jednostavne ruže s video tutoriali

Čitaj više