Zatvoriti padine ulaznih vrata

Anonim

Dekoracija padina ulaznih vrata je vrlo važna, jer je ta mala nijansa uobičajena svakom gostu odjednom na ulazu. I vrlo je ružno pogled na krivulju, koso ili napuknuto. Da bi se spriječilo takve minuse - potrebno je jasno raditi u skladu s uputama i uzimajući u obzir vijeća stručnjaka. U ovom članku, reći ću vam kako pravilno obaviti ulazna vrata.

I prva stvar koju susrećemo je mješavina za završnu obradu. Rad neće biti lako, pa ćemo ga odabrati s maksimalnom pažnjom na detalje. Smjesa će biti potrebna u svakom slučaju, bez obzira na to koliko je vrsta obrade. Osim smjese, pored se također može biti potreban, ali o svemu u redu.

Što treba zatvoriti?

Nagib ulaznih vrata može se liječiti gipsanom, gipsanom ploče ili gotovim plastičnim ili laminatnim pločama. Izbor će biti samo za vlasnik sobe. Ali u svakom slučaju, morat ćemo se suočiti s potrebom da se žbukaju male pukotine, rupe ili druge.

Tijekom instalacije kutije u zidu mogu se pojaviti male rupe, koje bi se trebalo liječiti. Za njih, odabiremo visokokvalitetnu gipsanu smjesu ili ga sami miješate. Nakon uklanjanja malih defekata - možete nastaviti raditi na suočavanju. Svaka opcija se može približiti svakoj sobi. A sada ćemo reći o prednosti i nedostacima.

Zatvoriti padine ulaznih vrata

Prednosti završne ploče nagib žbuke:

  1. Sunce će izgledati izdržljivo, neće se hraniti i ne izlagati mehaničkim učincima.
  2. Suočavanje mora biti što je moguće glatko, bez hrapavosti i cosela.
  3. Vrata shtown mora se dodatno akumulirati pozadinom, slikanjem ili pokriti nešto drugo.
  4. Za kutove ulaznog otvora prilikom završavanja gipsane mješavine preporučujem korištenje posebnih kutova. Inače, kutovi mogu lako oštetiti.

Članak na temu: Instaliranje dvostrane ručke na balkonskoj vrata

Završavanje svojstava nagiba ulaznih vrata s laminatom ili drugim panelima:

  1. Brza instalacija i jednostavnost instalacije.
  2. Ploča za obradu MDF-a će zgusnuti otvor ne nekoliko centimetara i može se koristiti za velike prostorije s visokim i širokim ulazima.
  3. Suočavanje s dizajnom laminata će biti besprijekoran na vrata, a ne na zidove.
  4. Takva završna obrada padina ulaznih vrata bit će lakše instalirati i koristiti.

Destopittva Završna obrada padina skrovnih vrata Gipsum karton:

  1. Takva će vrata biti slična pojava na otvaranju tretiranom žbukom.
  2. Jednostavnost instalacije i savršeno glatka površina - zajamčena.
  3. Potrebno je dodatno koristiti žbuku za prevlačenje površine suhozida.
  4. Ulazno otvaranje, kao u žbuku, potrebno je dodatno odvojeno s pozadinom, boje ili druge.

    Zatvoriti padine ulaznih vrata

Upute za zatvaranje

Da ne bi osvojili gips - odaberite dobru mješavinu. Nije vrijedno spasiti ovdje, jer pri odabiru ne prilično kvalitetnih sirovina, nagib može lako ispucati ili pasti iza zida za nekoliko godina.

Isprva vam savjetujem da pripremite površinu: zatvorite velike rupe i pričekajte dok ne ustane. Kupujemo posebne metalne perforirane kutove i svjetione koji će pomoći u obavljanju savršenstva. Dekoracija padina vrata s rješenjem može zahtijevati nekoliko dana, tako da ne žurite.

Kada se svi zapečaćeni rupe osuši - nanesite sloj žbuke s velikim zaklopkama na udaljenosti od 10 centimetara jedan od drugog. Spatula mora poravnati ovaj sloj od otvaranja do ugla. Beacon treba instalirati u blizini samog vrata tako da stvara glatki rub. U kutu se malo utapa u rješenju, ali da jedan rub glatko juri zidom.

Zatvoriti padine ulaznih vrata

Kutovi trebaju smanjiti 3 - dva vertikalna i jedan horizontalni na vrh padine. Slično tome, radimo s Beacons, ali oni su instalirani paralelno s samom stolom. Poravnajte malo žbuke i kada su instalirani svi svjetionici i kutovi - mi dajemo dizajn (od dva do šest sati, ponekad malo više). Nakon toga možemo se sigurno početi ušijati. Vrlo je važno postići da je površina postala savršeno glatka. Stoga je potrebno primijeniti rješenje koje se ne raspada od zida i stropa. U slučaju da je vrata vrlo velika - možete primijeniti smjesu u nekoliko slojeva, ne u isto vrijeme.

Članak o toj temi: Usklađivanje kutova zidova prije lijepljenja pozadine

Kada je završna obrada završena i sloj sušenja žbuke - možete nastaviti na kit i daljnje lijepljenje pozadine ili slikanje. Vrata s žbukanim nagibom izgledaju vrlo estetski, jer on sam može ponoviti dizajn zajedničke sobe.

Izbliza gipsane ploče

Obrezivanje gipsboard je mnogo lakše i brže od prvog načina, budući da ne morate očekivati, dok će se nekoliko slojeva žbuke osušiti. Iz mog iskustva mogu reći da je dovoljno smanjiti nekoliko komada suhozida i instalirati ih na vrata. Nakon toga, obradite cijelu površinu s kitom i instalirajte vodilice i kutove u blizini zida. Može se pretpostaviti da nije potrebno koristiti perforirani kut prilikom instaliranja suhozida, ali to je potpuno netočan pristup. Da, vrata mogu biti bez njih, ali takva padina bit će vrlo kratka da bi služila i lako se može mrštiti.

U osnovi, suhozid se izvodi završavajući nagibima skrovnih vrata. Ulazni otvor je blizu takvog materijala. To je zbog činjenice da se gipsana ploča tada može prekriti pozadinom, boje, kamen ili drugi materijal. To je univerzalna osnova.

Paneli i laminat

Svaka vrata mogu imati i veliki ulazni otvor i mali. U prvom slučaju, dopušteno je koristiti nekoliko traka laminata ili plastike. U drugom može biti dovoljno i jedan. U ovom slučaju, nagib će biti savršeno čak i bez stolara.

Laminat se vrlo često koristi vrlo često, jer ovaj materijal ne zahtijeva veliki napor tijekom instalacije. Dovoljno je odrezati željenu traku materijala i dobro ga umetnuti u utore i početnike. Slične aktivnosti treba uzeti u ugradnji plastike. Jedini minus - završetak panela treba kombinirati s nečim. Uz pozadinu, ova stavka neće moći, s namještajem i vratima - moguće je, ali ne i jednostavno.

Članak o temi: Kako napraviti japanske svjetiljke to učiniti sami?

Svaka vrsta laminata ima vlastitu nijansu, kao i svaku vrstu vrata. Stoga, pri odabiru ulaznog dijela stana, odmah odabirete ručke i laminat za završnu obradu.

Ulaz mora uvijek zadovoljiti vlasnike i goste sa svojom ljepotom i pouzdanošću. Dekoracija je ovdje vrlo važna, pa posvetite veliku pozornost pri radu s takvim dijelom stana ili kod kuće. Pažljivo tretirajte svaki dio - primarnu pripremu, na izbor materijala, u procesu instalacije i za korištenje. Kompleks svih ovih stavki mora pružiti idealan pogled za vaše prostore. Sretno u poslu!

Video "Zatvorite padine ulaznih vrata"

Zapis pokazuje kako možete samostalno napraviti završnu obradu padina vrata.

Čitaj više