Dječja meka stolica to učiniti sami: radni nalog

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Vrste i karakteristike stolica
  • Što je potrebno za izradu stolice s vlastitim rukama?
  • Postupak za proizvodnju stolice za torbu
  • Dekor Ideje za dječju stolicu

Stolica - torba: Jedno ime je već intrigantno i uzrokuje istinsko kamate. I vrednovanje njegove funkcionalnosti i izgleda, bez djeteta i odrasle osobe neće moći odustati od svog stjecanja. Za one koji vole ručni rad, stolica-torba učiniti sami - to je još jedan način da pogodi svoje sposobnosti blizu vaših sposobnosti i molimo izvorni dar. Dječja meka stolica definitivno će biti ukrašena s djecom.

Dječja meka stolica to učiniti sami: radni nalog

Trokutaste stolice se često koriste za popunjavanje praznog prostora u kutovima sobe.

Imajte na umu da je gore opisana stolica ima mnogo drugih imena. Ovo je pouf i velika torba, kao i kruška, lopta i tako dalje. Sve ove opcije nemaju kruti okvir u svom dizajnu, ovaj objekt ih kombinira u jednu kategoriju stolica. Šivati ​​vrećicu za naslonjače s vlastitim rukama bit će samo vrlo iskusne igle. Kako to učiniti, pročitajte dalje.

Vrste i karakteristike stolica

Dječja meka stolica to učiniti sami: radni nalog

Veličine stolice.

Što su torbe za stolice? Najpopularnije dječje stolice su opcije načinjene u obliku životinja. Jer dječja soba je najprikladnija opcija. Kako vam se sviđa stolica u obliku medvjeda? I umoran konja? Ili morski pas s flip flush? Uglavnom fantazijski proizvođači su neograničeni.

Još jedna varijanta stolica je napravljena u obliku krafne ili mjehurića. Međutim, kao u prvom slučaju, asortiman ovih oblika je prilično velik. Mala djeca vole udobno sjediti u produbljivanju ove stolice i san o nečemu velikom.

Članak o toj temi: Kako ispuniti završetak zemlje kuće unutar i izvan?

I netko bi mogao voljeti jastuk stolice. Ovisno o tome kako je veličina, može biti vrlo raznolika. Opcija je manja prikladna za praktičnu lokaciju u njemu dok gledate televiziju ili čitajući knjigu. A više izduženiji oblik zamijenit će madrac za prijatelje koji su ostali preko noći, ili neočekivano posjećivali rodbinu.

Za smještaj u kutovima, trokutaste stolice su najprikladnije.

Oni su vrlo elegantni i izvorno ukrašani svaku sobu i odgovaraju i za vrlo male članove obitelji i tinejdžere.

Uglavnom mora reći da su opcije su veliki set, uključujući i njihovu maštu, vjerojatno ćete stvoriti jedinstveno i idealno remek-djelo u vaš interijer. Torba za naslonjač s vlastitim rukama je plodno tlo za kreativno pretraživanje.

Natrag u kategoriju

Što je potrebno za izradu stolice s vlastitim rukama?

Dječja meka stolica to učiniti sami: radni nalog

Dijagram uređaja za stolice.

Ako se odlučite dobiti torbu s stolicom, čineći ga sami, onda morate znati da ćete za te svrhe, prije svega, trebati jednostavan uzorak. Neće naći puno posla. Mnoge internetske stranice nude besplatno na otvorenom takve stolice. Ostavite samo da ga prenesete u prirodnu količinu.

Osim izvornog uzorka, da biste napravili torbu za naoružanje vlastitim rukama, morate dobiti sljedeće materijale i alate. Ovdje su njihov popis:

  • Dvije vrste tkanine. Od jednog će biti ušiven unutarnji slučaj, iz drugog vanjskog. Za unutarnji sloj trebate odabrati materijal je prilično izdržljiv, ali glavna stvar je skliska. Ali za pokriće lica, zaustavite svoj izbor na gustoj tkanini namještaja, bojanje i kvaliteta koja zadovoljava vaš ukus i unutrašnjost sobe;
  • Unutarnji slučaj će imati zip kopča, a njezina duljina treba biti približno 40 cm;
  • Slučaj lica je također opremljen pričvršćivačem, samo njegova duljina treba odgovarati vrijednosti od najmanje 1 metra;
  • Granule za pjene. Uz njihovu pomoć, ispunit ćemo unutarnji prostor naših naslovnica;
  • trajne niti;
  • mašina za šivanje;
  • metar;
  • Dva zatvarača ili čičak (vrpca);
  • kreda ili olovka;
  • Iglice, naprstak i tako dalje.

Članak o temi: Lukovi za zavjese rade sami: neobične ideje

Materijal za punjenje stolice je polistirenske kuglice.

Minimalni volumen koji možete kupiti je jedan kubični m. Da biste zašili jednu stolicu vlastitim rukama, trebat će vam oko 0,5 kubičnih metara. m takve kuglice. Stoga, iskusni obrtnici savjetuju za šivanje nekoliko stolica odjednom.

Natrag u kategoriju

Postupak za proizvodnju stolice za torbu

Dječja meka stolica to učiniti sami: radni nalog

Sklop sklopa frameless fotelja.

Gotovo sve varijante uzoraka za beskrafesne stolice sastoje se od tri glavna dijela. Ovo je dno vrećice, glavni dio (medij) i vrh. Dakle, svi ovi obrasci moraju biti prebačeni u papir u punoj veličini. Tada ih možete izrezati.

  1. Sljedeća faza podrazumijeva izvršenje tkanine rezanja. Da biste to učinili, uzorci se stavljaju na tkaninu i fiksirajte pomoću PIN-a. Dalje, morate zaokružiti papir uzorak olovkom ili kredom, bez zaborava da dodate nekoliko centimetara za obavljanje šavova.
  2. Za praktičnost, tkanina za rezanje trebat će vam oštre škare. Rezanje svih dijelova, možete nastaviti na njihovo slobodno vrijeme. Ako niste vrlo iskusni učitelj, onda će ova faza biti obvezna za vas. Tako je lakše izbjeći nepopravljive pogreške!
  3. Prvo morate šivati ​​unutarnji slučaj. Da biste to učinili, preklopite komade na stranu lica jedni na druge, izvedite okosnicu, a zatim se držite pisaći stroj.
  4. Obratite pozornost na to kako je zatvarač ušiven. Unutarnji slučaj s kraćim zatvaračem opremljen je s njim ispred mjesta priključka dviju strana glavnog dijela. A slučaj lica, naprotiv, bit će opremljen pričvršćivačem i na glavnom dijelu uzorka.
  5. Sada, kada oboje pokriva, unutarnji i vanjski, spreman, možete početi puniti stolicu s polistirena kuglicama. Da biste to učinili, kroz šupljinu pričvršćivača, unutarnji slučaj je ispunjen pjenom punilom, nakon čega se slučaj lica stavlja na vrh. To je uglavnom sve! Vaš naslonjač je spreman za uporabu.

Članak o toj temi: Kako prenijeti sudoper?

Natrag u kategoriju

Dekor Ideje za dječju stolicu

Koja je razlika između torbe za dječju stolicu iz odrasle verzije? Naravno, elementi dekoracije. Molimo malu princezu, gotova stolica torba može biti uređena, šivaći razne volane i čipke do svoje baze. A od ostataka tkanine koja se koristi za proizvodnju stolice, možete šivati ​​istu torbu, ali u minijaturi. Vaša beba sigurno će biti oduševljena takvom novom odjećom za njegovu voljenu lutku.

Što još možete potrošiti ostatke tkanine namještaja? Sve je vrlo jednostavno: sustav je jastučići različitih oblika i veličine. U dječjoj sobi nikada neće biti suvišno i samo ukrasite unutrašnjost.

Ako ste zašili stolice s torbom za pravi mali čovjek, možete ukrasiti svoj izgled pomoću aplikacija na kojima će biti prikazani vaši omiljeni likovi i crtani likovi.

I mogućnost stolice s očima, ušima, nosom i usta će odgovarati i za dječaka i za djevojčicu. Također ih možete napraviti u obliku aplikacija ili uz pomoć tkanina.

Čitaj više