Olovke za klizna vrata - informirajte u punom programu

Anonim

Kako odabrati ručke za vrata za klizna vrata. Koje su varijante upravljanih ručka ili s bravom. Situacija je poznata mnogim - kuća je planirana, zamjena nije samo pozadinu i namještaj, ali čak i unutarnje strukture vrata su podložne zamjeni.

A onda je raspored uređen, na platnu vrata naručena u posebnoj tvrtki, ostaje samo odabrati pribor. Što bolje odabrati ručke za klizna vrata, tako da se uklapaju u dizajn platna i savršeno se kopiraju s zadatkom?

Klizne konstrukcije - Posebni pribor

Olovke za klizna vrata - informirajte u punom programu

Olovke za klizna unutarnja vrata značajno se razlikuju od klasičnih priključaka, budući da načela otvaranja takav sustav i klasika imaju nekoliko razlika. Za klizna vrata skrožere, karakterizira se pomicanje krila u desno ili lijevo, a za to je potrebno napraviti posebnu strukturu zatvaranja strukture.

U pravilu, ručke za klizna vrata temeljito su uvučene u platnu. Oni ne bi trebali igrati rubove drvenog proizvoda, inače ulaz neće biti čvrsto i ne može normalno funkcionirati.

Nakon instalacije dizajna vrata, vlasnik je bio zadovoljan njegovom stjecanjem, na pitanje o izboru pribora, potrebno je pristupiti s punom odgovornošću. Uostalom, oni osiguravaju optimalnu učinkovitost cjelokupnog proizvoda i udobnosti u uporabi.

Najčešće, tvrtka se bavi instaliranjem kliznih skrovnih vrata, isporučuje kupcu već potpuno gotov proizvod sa svim potrebnim priključcima. Ali uvijek postoji moguće zamijeniti ugrađeni otvor za otvaranje novim, originalnijim i najljepšim. To se može učiniti čak i sa svojim vlastitim rukama, cijeli proces neće uzeti mnogo vremena i neće zahtijevati posebne vještine.

Raznolikost opcija za priključci omogućuje često mijenjaju ručke kliznih vrata, ovisno o stilu prostorije ili samo na zahtjev vlasnika.

Članak o temi: Kako napraviti luk iz vlaknastih ploča ili suhozida učiniti sami

Sorte priključaka

Olovke za klizna vrata - informirajte u punom programu

Udubljen u dvorac

Olovke za klizna vrata dolaze u nekoliko vrsta:

  • udubljen
  • S zasunom,
  • s bravom,
  • s promjenjivom larvom
  • pljačkanje,
  • Spajalice.

Udubljeni opcije za klizna vrata smatraju se standardom, jer se najčešće pronalaze, izgledaju originalno i dugo služe. Takvi modeli rijetko ne uspijevaju, jer je dizajn njih jednostavan i pouzdan. U obliku, takav pribor je ovalna ili lopta, ali materijal i dizajn mogu biti bilo koji:

Olovke za klizna vrata - informirajte u punom programu

s zasuntom Matte Gold

  • antikva bronca,
  • srebro,
  • mjed,
  • Mat zlato,
  • krom,
  • nikal.

Površina ručke za klizna vrata može biti glatka i glatka i može se ukrasiti rezbarije, kovrče ili drugim ukrasnim elementima.

Modeli s zasuzom stječu uglavnom za dvostruke vrata. Mehanizam ugradnje takvih spojeva se ne razlikuje mnogo od klasičnog okvira vrata s jednim krilom. Baš kad je zatvoren, poseban "jezik" jedan krist sjeckan na drugom krilu i održava dizajn u zatvorenom stanju.

Da biste otvorili ovaj ulaz, morate okrenuti malo izbočenja do kraja. U isto vrijeme, "jezik" se spušta, na taj način prestaje zadržati još jednu krilu. Potrošači slave praktičnost takvog dizajna i elegantni izgled gotovog proizvoda. Najviša kvaliteta se smatra "jezikom" u obliku kuke, pružajući snažnu spojku s drugom krilom.

Potrošači se sve više kupuju za klizna vrata ručke s bravom. Ova opcija je posebno relevantna za dizajn spavaće sobe. Takvi modeli su više karakteristični za uparene klizna vrata, te postaviti sličnu mogućnost za unos s jednim krilom, morate montirati bravu u okvir vrata. Varijante s bravom su instalirane samo na drvenim ili panelnim strukturama vrata - za staklenu posudu, ova opcija nije prikladna.

Za takav dizajn karakterizira se i prisutnost metalnog jezika ", što se može pojačati redovitim ključem. Modernija opcija - s zaključavanjem gumba. Ne zaključava ključ, a zaključavanje zaključavanja pojavljuje se pritiskom na mali gumb. Otvaranje se provodi na isti način. Vertikalna verzija izgleda modernije od ključa u bravi.

Članak o toj temi: Značajke izbora i ugradnja porculanskog kamena za zidove

Olovke za klizna vrata - informirajte u punom programu

Nikal, Matte Gold, Antique Bronze

Većina priključaka za klizna vrata nisu prikladna za staklenu krilu, jer je nemoguće provesti takav rad kako bi se instalirao sustav, a to je nemoguće učiniti ovaj rad sa staklom. To je za krhke transparentne zaklopke i stvorena je univerzalna verzija instalacije otvaranja pribora - s odvojivom larvom. Da biste to učinili, jedna okrugla rupa je izrezana u staklenom listu. S jedne strane, rupa je umetnuta u pak, a na drugoj - poseban rukavac. Prilikom zatvaranja larve umeće se u bravu i nakon okretanja ključeva blokira staklenu posudu. Kada trebate otvoriti dizajne ulaz stakla, larva se jednostavno uklanja iz dvorca.

Još jedna mogućnost instalacije ručke s bravom na staklenom platnu je takozvani "krokodil". Ovo je vrsta brave iznad glave, primjenjiva i za jednu ruku i klizne ulazne strukture. Blagi bar je montiran na staklenu površinu, a rukohvat s bravom se drži na njemu. Ovaj je dizajn prikladan ako su unutarnje ulazne strukture izrađene od skupo tankog stakla i nema mogućnosti za napraviti čak i najmanju rupu u njima. Ali izgleda kao da sve nije osobito estetski i koristi se samo u ekstremnim slučajevima. Brave za staklena vrata se ne razlikuju raznim dizajnom, u pravilu imaju klasičan izgled i nedostatak ukrasnih elemenata.

Staples su u biti najčešći klasični modeli vrata. Oni služe samo za otvaranje. Mehanizam za zatvaranje nije ovdje. Oni mogu biti s urezanim ukrasnim elementima ili najčešćim izgledom.

Prodaja lidera - mortize opcije

Olovke za klizna vrata - informirajte u punom programu

Dvorac za rezanje

Hipoteka ručke koje imaju mnogo prednosti su vrlo popularne:

  • pristupačna cijena,
  • visokokvalitetni materijali
  • Elegantan izgled.

Modeli uvijanja montiraju se u krilu, a samo metalni dekorativni element može se vidjeti na površini kliznog krila. Takvi modeli su izrađeni samo od visokokvalitetnih materijala, a kupac može odabrati boju i stil dizajna proizvoda. Izuzetno uređene mortize ručice ukrašene pod antičkim stilom. Opcionalno, možete birati između nekoliko nijansi - bakar, broncu, srebro i zlato, kao i mat ili briljantan metalni premaz. Ručke vrata, ugradnja koja podrazumijeva rezanje mehanizma u list vrata, može biti i jednostavnije s "jezikom" i s držačama i prisutnošću ključa.

Članak o temi: plastični roleti u zahodu

Moderni mortize gumbi su instalirani bez vijaka, za montažu, morate izbušiti utore za pričvršćivanje i fiksiranje ljepila. Ako je potrebno, takve se detalji lako uklanjaju i mijenjaju se drugima.

Na stolu možete odrediti koji je model prikladan za različite stilove interijera

Vrsta rukovaMaterijalStil
UdubljenMesing, bronca, nikal, kromAntički moderan
S zaključavanjem zasuna i (ili)Mesing, nikal, srebro, kromPod drevnim modernim
S promjenjivom larvomMetalKlasičan
ValutaBilo koji metalAntički moderan

Opcije sorte omogućuju odabir najprikladnije vrste priključaka. Ovisno o materijalu za bljesak vrata možete odabrati i klasične i izvrsne modele, s ugrađenom bravom ili bez njega. Instaliranje takve dodatne opreme neće potrajati mnogo vremena, a rezultat će se svidjeti čak i vlasnik najvišeg ukusa.

Olovke za klizna vrata - informirajte u punom programu

Olovke za klizna vrata - informirajte u punom programu

Olovke za klizna vrata - informirajte u punom programu

Olovke za klizna vrata - informirajte u punom programu

Olovke za klizna vrata - informirajte u punom programu

(Vaš će glas biti prvi)

Olovke za klizna vrata - informirajte u punom programu

Učitavam…

Čitaj više