Širina vrata unutarnjih vrata na standardima Snip

Anonim

Prekrasna internara vrata je depozit udobnosti u kući. Pogotovo ako se utvrdi u skladu sa svim pravilima i tehničkim zahtjevima. Kako bi u početku napravili pravi izbor dizajna vrata, potrebno je izmjeriti vrata prije kupnje. U pravilu, širina vrata unutarnjih vrata u kući panela je standardna - ona se kreće od 60 cm do 120 cm, ovisno o funkcionalnoj svrsi prostorije. Međutim, postoje vrata i nestandardne veličine. To je prilično iznimka od pravila. Širina vrata unutarnjih vrata tijekom popravka može se povećati ili smanjiti ovisno o pojedinim preferencijama domaćina.

Širina vrata unutarnjih vrata na standardima Snip

Stol

Širina ulaznih vrata Unutarnja vrata - kako izračunati

Unatoč činjenici da vrata, naime, njegova širina mora zadovoljiti standarde Snip, prije nego što popravak potrebno je ukloniti veličinu kojom će se kupuju vratara. Širina vrata između soba može varirati ovisno o mnogim čimbenicima. Na primjer, kuća panela uvijek je izgrađena s užnim zidovima od opeke, odnosno, a širina vrata u njemu će biti manje. U većini slučajeva, dimenzije vrata se izračunavaju ovisno o dimenzijama okvira vrata (pod uvjetom ako je standard):

Širina vrata unutarnjih vrata na standardima Snip

Širina vrata se izračunava uzimajući u obzir takve početne parametre kao veličinu platna, debljine kutije i praznine, koje su potrebne za instaliranje takve dizajne kao vrata skrožene na vratima. Ako je standardna dizajna vrata, na primjer, "Sophia", ima parametre kao što je Web 80 cm, debljina kutije je 6 cm, a montažne praznine od 2 cm, zatim u ovom slučaju standardna širina vrata Unutrašnja vrata trebaju biti 94 cm. i izračunava se prema formuli - veličini platna + debljine dvokrevetne kutije + klirens za montažu. U našem slučaju, to je 80 + 12 + 2 = 94 cm.

Članak o toj temi: Metode montaže kamena pranje

Širina vrata unutarnjih vrata na standardima Snip

Zahtjevi odrip na instalaciju unutarnjih vrata

Kako odabrati vratara vrata ako je širina otvora vrata standardna (ili obrnuto) pomoću formule koja se bavi. Učiniti popravke u stanu koji podrazumijeva zamjenu unutarnjih vrata, vrijedi razmotriti zahtjeve modernog odnip, tako da u procesu rada dizajna vrata ne naiđe na neugodnosti. Važno je napomenuti da su zahtjevi za ugradnju takvih struktura kao vrata skroom ili dvodimenzionalno uskrsnuće na vratima vrlo. Oni ovise o mnogim čimbenicima, na primjer, koji je materijal izrađen od okvira vrata i platno, kao iu kojem će se kuća izvršiti (kuću od opeke ili panela). Među cjelokupnom raznolikošću pravila, Snip se također dodjeljuje za standardni sustav pravila koji se moraju voditi radnici tijekom instalacije internetskog dizajna vrata:

  1. Dakle, na standardima Snip, interrum vrata nakon instalacije na vratima, naime okvir vrata, može odstupati vertikalno ne više od 3 mm.
  2. Bočna stajališta vrata moraju se montirati najmanje dvije točke potpore na svakoj strani. I udaljenost između tih točaka potpore ne smije prelaziti 100 cm.
  3. Ako se obavlja popravak, vrata se instaliraju na vratima tako da se na otvorenom položaju njezin krilca ne preklapaju susjedna vrata. Standardni dizajn unutarnjih vrata "Sofija" pruža mogućnost promjene strane otvora glavnog weba.

Širina vrata unutarnjih vrata na standardima Snip

Izračun debljine vrata

Ne samo širinu vrata je ključni parametar za odabir odgovarajuće veličine skrovnih vrata. Svakako obratite pozornost na debljinu otvora. U pravilu, kuću od opeke ili panela karakterizira gotovo ista debljina zida - 7,5 cm. Na ovim veličinama i proizvođači skrovnih vrata su orijentirani. Međutim, ako zid ne odgovara ovim parametrima, nakon instalacije, unutarnja vrata neće izgledati potpuno lijepo zbog lumena između platforma i zida.

Članak o temi: Panel u spavaćoj sobi Učinite to sami: glavni razred

Širina vrata unutarnjih vrata na standardima Snip

Kako odabrati odgovarajuću verziju unutarnjih vrata ovisno o debljini vrata? Da biste to učinili, morate ukloniti mjerenja debljine zida barem na tri mjesta i, na taj način moguće je odrediti zakrivljenost zida. Ako nema bitnih, dobar čarobnjak će pronaći dobar čarobnjak, kako instalirati vrata i ispraviti male nepravilnosti (zakrivljenost) zida.

Čitaj više