Ideje za hodnik s vlastitim rukama: ukras lukovi, tepih, kabinet

Anonim

Ideje za hodnik s vlastitim rukama: ukras lukovi, tepih, kabinet

Ideje za predsoblje za stvaranje prekrasnog, praktičnog, funkcionalnog dizajna različitih.

Važno je da se soba bude udobna s potrebnim udobnim namještajem. Stavite tepih u hodnik ili tepih. Lukovi u unutrašnjosti od 4 četvornih metara. M - izvorni dizajn.

Stavite prostor za garderobu. Napravite puno dizajna vlastitim rukama. Niska staza u hodniku. Ako ideje stvaranja luka umjesto vrata privlače, napravite takav prolaz. Lukovi su udobni.

Ideje za hodnik s vlastitim rukama: ukras lukovi, tepih, kabinet

Ovo je mjesto u kući iz kojeg je prvi dojam o nama. Provoditi ideje. Luk u hodniku izgleda sjajno. Unutrašnjost 4 m prostranog kvadratnog hodnika planira biti zanimljiv i utjelovljen, zamišljen vlastitim rukama. Čak i ako je tečaj 3 kvadratna metra. m već postoji polje za utjelovljenje ideja.

Kako organizirati hodnik? Dizajn sobe postavlja raspoloženje s kojim ćete komunicirati u krugu voljenih, prijatelja. Čak i ako je soba mala, pokušajte ga opremiti što je moguće udobnije s vlastitim rukama. Ako je 4 četvorna metra. M - već više mogućnosti. Lukovi izgledaju elegantni u unutrašnjosti hodnika. Provoditi ideje.

A ako ste sretni i vi ste sretni vlasnici od 4 m kvadrata, utjelovljuju najviše podebljane ideje. Stavite staze svijetle u hodnik ili tepih. Ako imate iskustva, lukovi mogu sami to učiniti.

Kada donesete teške pakete iz supermarketa, to je ugodno odmah staviti ih negdje na stolu, Tumba u hodniku. I pored pahuljastih tepih.

Usput, tepih u hodniku kada se lopate ili oblači. Pokušajte organizirati prostor vlastitim rukama tako da je sve potrebno. Na primjer, žlica za cipele, jelena četka, drugi. Objesite posebne kuke za male stvari na zidu i na dnu tepiha.

Kako opremiti mali hodnik? Počnite s instalacijom garderobe. U sobi od 4 četvornih metara. m možete instalirati tako slučajnu garderobu. Kabinet Praktično, ukrašavanje dizajna.

Članak o toj temi: Krajobrazni dizajn male ljetne kućice (20 fotografija)

Kako opremiti mali hodnik? Dodajte svijetle dodatke dizajnu. Kompantna pozornost i naglasite stil može neobična vanjska vaza s Iquibanom, staviti na tepih. Napravite vlastiti iquiban. Neka hodnik na prvi pogled dostavlja goste za zanimljivu komunikaciju.

Zidovi

Ideje za popravak ulaznog hodnika možete utjeloviti različite. Dizajn zida je lijep kada su ukrašeni vinilnim pozadinama. Dobro i pozadinu, pod slikanjem. Otporna na vlagu, oprati. Zidovi u hodniku brzo prljavi.

Moderni dizajn zidovi - žbuka ili umjetni kamen. U hodniku s takvim zidinama, duh srednjeg vijeka vlada. Tepisi u nevjerojatnom hodniku su dobri. Garderoba, poput čarobnog ulaza u stijenu. Lukovi u unutrašnjosti će ukrasiti sobu.

Sada je moderno ukrasiti zidove dekorativnim žbukom, umjetnim kamenom. Zapamtite da je u visokim zgradama obično mala. 4 sq. M. m se smatra šik. Stavite tepih u hodnik.

Kako ukrasiti hodnik? Dizajn, igranje po slikama, rasvjeta sobe ovisit će o lusteru, svjetiljkama, Sconce, lampu. Unutrašnjost je važna nijansi. Stoga, za dekoraciju zida, strop birati materijale laganih pastelnih tonova.

Bijeli hodnik 4 četvornih metara. M Osobito fascinantna ljepota. Prekrasna tepiha u hodniku. Lukovi, poput prolaza, izgledaju vrlo elegantno u unutrašnjosti od 4 četvornih metara. m sobe.

Strop i pod

Ideje Kako napraviti dizajn pod hodniku može utjeloviti razne. Tepisi u hodniku uzimaju svijetle nijanse.

Praktična pokrivenost - linoleum.

Ideje za hodnik s vlastitim rukama: ukras lukovi, tepih, kabinet

To je samo da ga očisti, on vodootporan gotovo ne ogrebotine. Ili postavite pod u vodootpornoj laminatnoj sobi. Savršeno se uklapa u dizajn sobe.

Nije loše koristiti pločice podne obloge, ali je krhak. Bolje je napraviti strop da nazove brigadu majstora i utjelovljuje ideje - instalirati protežu, sjajni. Imaju učinak zrcala i soba će se činiti kompliciranim. Izvrsna opcija u unutrašnjosti je višestruka razina, izrađena od stropa za gipsanu ploču. Obično čini točke točke.

Članak o temi: Ono što je izgledalo zavjese s ružama u unutrašnjosti

Ukras

Kutovi obično ostaju prazni. Provoditi kreativne ideje u unutrašnjosti. Ako ima malo mjesta u sobi za ugradnju ormar, stavite visoki kabinet. Ukrašeni u kutu, zauzimaju mnogo manje prostora nego klasik. Uostalom, prilikom postavljanja običnog namještaja - uglovi su prazni i ovdje su uključeni. U blizini će izgledati mekani tepih.

Lockeri, isporučeni i obješeni u kutovima, riješit će problem nedostatka prostora u malom hodniku. Ne zaboravite objesiti Meresoli.

Namještaj

Koji namještaj odabrati za uređenje sobe? To ovisi o njegovoj veličini, vašem ukusu. To će točno odgovarati dizajnu garderobe. U maloj sobi, veliki, standardni namještaj neće stati. Optimalirana garderoba.

Pokušajte istaknuti prostor za garderobu. Vrata koja se kreću ili presavijeni - vrlo udobne. Mnoge stvari koje preklapate u ormar i više ne trebate kuke, vješalice u hodniku.

Stavite cipele u odjeljak ormar. Stalci, koji se nalaze iza prozirnih vrata iz ogledala (mat) izvorno, izgledaju originalno. Ovaj ugrađeni ormar će sakriti mnoge stvari. Učinite ga vlastitim rukama ili redoslijedom. Ogledala odražavaju svjetlo, vizualno čine lakši, povećati sobu.

Klizna vrata su vrlo udobna kada je soba uska. A tepih je lijep u hodniku stvorit će ugodnu atmosferu. Vrata se kreću duž vodilice duž poda sa stropom. Slični sustav regala najbolje se obavlja prema vašim veličinama da biste naručili ili s vlastitim rukama.

Ako slično rješenje iz nekog razloga ne možete priuštiti, stavite prilično veliko ogledalo okomito na zid, a organizirat ćete svlačionicu s vješalicama, stalak za cipele.

Provoditi ideje u unutrašnjosti. Lukovi na površini od 4 četvornih metara. M izgleda skladno.

Moguće je kombinirati namještaj u sobi s vlastitim rukama na različite načine: graditi u jednom rangu, kao mali zid; nacrtati u kutu; Napraviti slobodan položaj.

Članak na temu: Kako napraviti meku uzglavlje vlastitim rukama (fotografija i video)

Ako možete, kupite gotovinu komplet namještaja, upisani u vaš interijer. Standard:

  1. Ormarić na jednom ili dva krila.
  2. Vertikalni vješalica.
  3. Suspendirana polica za skladištenje šešira.
  4. Kauč ​​za skladištenje cipela.
  5. Prsa, koja ima ladice, ogledalo je prilagođeno odozgo.

Osim toga, pogledajte i kupite malu stolicu na kojoj je prikladno nositi cipele ili amblem. U blizini tepiha. Odaberite namještaj, upisani u cjelokupni dizajn sobe. Idealan ormar. Nešto napravi svoje ruke. Implementirati, zamišljene ideje u unutrašnjosti.

Namještaj u ormariću proizvodi od: MDF ili iverice. Može se napraviti od različitih ploča.

Takav namještaj neće se uklopiti u unutrašnjost stana, gdje je u drugim prostorijama ormarić namještaj od stabla. U ovom slučaju kupite modele namještaja za skuplje. Na tržištu kupujete sve potrebne namještaj pribor:

  • Ultra-kontejneri;
  • Džepovi za skladištenje rukavica, drugih malih stvari;
  • police;
  • Kuke, više.

Ove dodatne opreme čine:

  • staklo;
  • stablo;
  • postati;
  • Krom, drugi materijali.

Moderni dodaci Izgledaju sjajno, tepisi u hodniku stvaraju domaću udobnost. Lukovi u unutrašnjosti od 4 četvornih metara. m vrlo udoban. Dvorana za 6 četvornih metara. M i također prekrasna.

Čitaj više