Dizajn hodnika u apartmanu

Anonim

Dizajn hodnika u apartmanu

Hodnik je posjetnica svake kuće. Pokretanje popravka, pokušajte postaviti dizajn hodnika u stan što je više moguće, praktičnije, funkcionalne.

Lijepo mjesto dizajn hodnika u malom stanu, obratite pažnju na odabir materijala, namještaj, pribor.

Pokušajte i tako mala soba kuće nije postala ni manje zbog nepismenera zoniranja. Nemojte se penjati prostor kuće koje se mogu skrivati ​​u ormaru, staviti na balkon. Pazite na čistoću i red.

Oblikovati

Glavna stvar je da je dizajn hodnika u malom apartmanu racionalno racionalno. Svaka stvar je pronaći svoje mjesto i koristiti ga, vratiti ga tamo. Dizajn hodnika i hodnika će biti način na koji razmišljate i učinite ga sami ili pozivate majstora.

Zidovi

Unutrašnjost hodnika u stanu počinje s dizajnom zidina. Zidovi kuće najbolje su prekrivene pranjem pozadinom na čvrstoj osnovi.

Dizajn hodnika u apartmanu

Ako je ulaz u stanu mali, zatim odaberite pastel pozadinu. Moguće je s malim ili velikim uzorkom. Na primjer, crtanje u mrežu vizualno će proširiti sobu, ali u cvijeću, naprotiv, sužavanje. Veliki geometrijski ili cvjetni ornament je dopušten. Neki probudite hodnik by wallpaper pod opekom.

Dizajn hodnika u apartmanu

Izgleda prilično originalno.

Dobra mogućnost, završava zidove kuće s umjetnim kamen.

Dizajn hodnika u apartmanu

Prije zidarstva trebate staviti sranje, razinu zidova, a onda ćete brzo položiti pola zida s umjetnim kamenom. Svi zidovi se čak i lagani kamen ne preporučuje. Dojam kao u pećini.

Jedna od praktičnih opcija, postavite dekorativni kamen prekrasnih kutova, a ostatak zidova za pranje pozadine.

Dizajn hodnika u apartmanu

Na primjer, svjetliju nijansu ispod kamena. Izgleda originalno.

Dobra mogućnost za ljubitelje hai-tech stila, leži zidove s plastičnim pločama. Ljubitelji klasičnog ili engleskog preferiraju drvene panele. Utisak takvih zidina luksuza i bogatstva, ali to je prilično skup materijal. Pozadina ukusna ušteda.

Članak o temi: Stolić za kavu u unutrašnjosti: stvorite udobnost u dnevnom boravku (37 fotografija)

Zidovi se mogu spremiti sa staklenim prozorima (oni su izdržljivi), a vrh za bojenje mat ili sjajnom bojom. Ako je hodnik mali, onda lagani tonovi, na primjer: plin ili breskva, svijetlo žuta ili nježna plava. Vaš ukus tako da se dizajn hodnika uklapa u cjelokupni stil stana.

Kat

Pod je najbolji da postavi gusti linoleum otporan na habanje ili stavi trajnu pločicu.

Dizajn hodnika u apartmanu

Dizajn hodnika u apartmanu

Nemojte izlagati parket, pa čak i više ga pokrijte lakom. Čak ni laminat nije tako praktičan kao pločica.

Međutim, možete nonail. Na ulaznim vratima postavite 1 m pločice, a zatim je linoleum ispod boje pločice, na primjer. Ili komad umjetnog kamena, a zatim linoleum ili laminat.

Strop

Najlakši način za stavljanje stropa je da se gnjavim. Tradicionalno, vlasnici radije pobijedili bijeli, ali možete iu bilo kojem drugom pastelu. Neki domaćini probudi strop monofonske pozadine. Možete obojiti ovu pozadinu u bijeloj, kreme, mlijeku za gorivo.

Moderni stropovi. Ugradnja prilično kompliciranog dizajna. Najbolje je sakriti brigadu majstora i oni će se uvelike nositi s dizajnom. Monofonski platno ili s uzorkom, odaberite ukus.

Istaknuti suspendirani stropovi su se pokazali savršeno. Mogu se organizirati i na jednoj razini iu nekoliko, figurno izrezati, čak i slikati u različitim nijansama ili kontrastnim bojama. Odaberite vrstu stropnog dizajna, koji je blizu vama, "džep."

Rasvjeta

Mnogi ljudi misle da je predsoblje tamno mjesto kod kuće, gdje trebate brzo ukloniti cipele s gornjom odjećom i ući u hodnik. Trenutni trendovi su da ova soba svijetli samo ne samo izazov u nekoliko plafimona, već i uz ugrađene točke svjetla duž zrcala ili suspendirati nekoliko sconcesa, stavite pod na visoku nogu i blizu njega težnja da bude udobno.

Članak o toj temi: splav s vlastitim rukama za leguru na rijeci i ribolov

Dizajn hodnika u apartmanu

Kada će steći skokove, obratite pozornost na lampu. Nije potrebno da je spavaća soba zatvorena tkanina i staklo prozirno tako da svjetlo tečno govori u prostoriji. Postoje robne marke čije je svjetlo usmjereno prema gore. Takvi za dizajn su prikladni.

Namještaj

U hodniku nema mnogo mjesta tako da postoji prilika da stavi stolić za kavu s foteljama, ali će se naći na prostranom, iako neinformiranom odjeljku.

Dizajn hodnika u apartmanu

Ako je sličan kabinet skupo stjecanje za vas, zaustavite svoj izbor na namještaju postavljenom lakše. To će uključivati:

  • mali ormar za vanjsku odjeću;
  • Tumba, u kojoj ćete sakriti sezonske cipele;
  • Mala komoda u kojima možete postaviti različite male stvari, odjeću, pribor.

Osim kabineta, možete objesiti bar na kojem kuke za vanjsku odjeću će biti prikovan. Objesiti različite stvari tamo, druge male stvari.

Za sadržaje, postavite amblem u hodniku ili nisku stolicu na kojoj je ugodno reinkarnirati. To je osobito važno kada mala djeca ili stariji roditelji, rodbina i ćete ikada prisustvovati.

U zidu možete odrezati nišu garderobu. Takva niša zauzima dio prostora susjedne sobe, ali ako imate veliku obitelj, vrlo je važno da imate prostranu garderobu kako bi se svi nadzemni odjeća tamo. Ali možete ugasiti pod vješalicu. Naravno, hodnik će ne gledati tako pažljivo, ali ovo je opcija dizajna koja se može igrati s priborom, rasvjetom.

Ako je soba mala, kupiti srednje tonove, kao što je orah, ispod hrpe i druge vrste drvenih vrsta. Možete oboje bijele, svijetlo žute, ali treba joj pažljivo brinuti, ali ako ste spremni, zašto ne? Kupnja u prodavaonicama namještaja, salonima, putem internetskih trgovina s isporukom i montažom kuće.

Namještaj koji možete naručiti po pojedinim veličinama ili kupiti gotov namještaj set: garderoba s ogledalom, noćni stol, vanjski vješalica, doktrina, komoda. Ili kupiti bilo koji prikladan skup.

Članak o temi: Kako mogu zatvoriti prostor ispod kupaonice?

Zrcala

Vizualno povećava prostor malih hodnika širokog zrcala u punom rastu. Kada se oblačite, lijepo je ispitati se od glave do glave, molim ispraviti nešto u odjeći. Osim toga, ovo je ogledalo produbljeno, vizualno proširiti hodnik kuće.

Često je ogledalo napravljeno na vratima garderobe ili jednostavan visoki ormar. Odaberite unutrašnjost hodnika hodnika, koji zadovoljava vaše potrebe i zadovoljava estetski okus.

Još zanimljivija opcija kada se dva velika ogledala međusobno vise. Dovršite ovaj dizajn s zrcalnim pločicama u blizini širine. Koji volite i vizualno podići stropove. Sada znate malu tajnu, kako subjektivno proširiti prostor male sobe.

Pokušajte organizirati prostor kod kuće, staviti ovaj namještaj tako da je sve u unutrašnjosti hodnika u malom stanu prikladno, praktično i funkcionalno.

Čitaj više