Završna kravata (ispunite) poda učinite sami: proces kravate

Anonim

Nakon završetka zidova, provedeni su strop, električno ožičenje i kabel, podne obloge je položen, možete pokrenuti instalaciju postolja. Vrijeme je dugo prošlo kada su ljudi sa strahom će promijeniti pokrivenost na otvorenom u stanu ili kući s vlastitim rukama. Sada, kako bi se odlučilo o tako odgovornoj manifestaciji, dovoljno je imati malu snack i imati fazni detaljan plan za uklanjanje naknadnih popravaka zbog nedostataka.

Završna kravata (ispunite) poda učinite sami: proces kravate

Prije punjenja potrebno je zatvoriti sve pukotine i depresije, ukloniti nepotrebne tuberkule.

Ako bilo tko drugi dođe do održavanja bilo kojeg posla koji se odnose na polaganje pločica, laminata, parketa, linoleuma na površinu koja ima nepravilnosti i hrapavost, tj. Neobrađena opcija, onda će biti gubitak novca. Tko želi hodati po podu, koji se doslovno pokušava raspršiti?

Zato nakon polaganja glavnog sloja i prajmera (po želji, betoniranje se može provesti), možete otići u treću fazu - to je završetak poda.

Pripremni proces

Nakon posla koji se odnose na uklanjanje prethodnog premaza, pod je pred-očišćen od prljavštine i smeća. To je neophodno stanje.

Ugradili su sve depresije i pukotine, potrebno je ukloniti nepotrebne tuberkule.

Završna kravata (ispunite) poda učinite sami: proces kravate

Podni uređaj: lijevanje, poravnanje i estrih.

Avion je podijeljen usisivačem - što je intenzivnije, to bolje.

Što se tiče premaz, daje:

  • Praktično potpuna odsutnost prašine i pojave svjetlosnih mjehurića;
  • optimizacija potpune apsorpcije vode;
  • Prisutnost veće adhezije;
  • Pouzdanost ravnine uzroka i ravnanjem sloja.

Potpuno poravnanje je odabran ovisno o razlikama, izolaciji buke, vremenu i vrsti same premaza.

Estrih s pješčanim cementima

Estrih na bazi polimera. Jedna od najčešćih metoda za pouzdano i visokokvalitetno poravnanje poda je upravo cementni estrih (ali na temelju tzv. Mokre metode). Udobniji dizajn, na temelju cijene i omjera kvalitete, je rješenje koje se radi na posebnoj polimernoj bazi i sastoji se od omjera: 1 cementne vrećice, 13 pijeska i PVA umjesto vode u omjeru od 1 do 4.

Članak o temi: Principi kuhinje u dnevnom boravku

Također se može koristiti za ispuštanje ventila, počevši od 5 cm u stvari za sve vrste podova.

Nakon pripreme baze, potrebno je odmah početi označiti za točnu i jedinstvenu postavku vanjskih svjetiljki. Njihov glavni zadatak je da bude tako da je nadolazeći betonski pod spljošten i gladak kada se pošalje. Obilježavanje čini pomoću vijaka za samo-tapkanje pomoću vode ili laserske razine ili elementarne stare metode - povucite jednostavnu ribolovnu liniju.

Nakon diplomiranja s oznakom počinju izlagati prisutnost svjetiljki. Takvi elementi su posebne T-u obliku trgovanja, ili željezne tračnice.

Suhi vanjski estrih

Završna kravata (ispunite) poda učinite sami: proces kravate

Prije početka podova potrebno je potpuno čistiti bazu.

Suhi estrih je u potpunosti pogodan za apsolutno sve podove i još uvijek posjeduje prilično dobru zvučnu izolaciju i razliku u vrijednosti od najmanje 4 cm.

Izračunata ravnina uglavnom se ispunjava s najboljevitijim polietilenskim filmom s širinom od 50 cm. Trake filma moraju nužno stati s Allen na 100-200 mm. Istovremeno je još uvijek potrebno pokrenuti izravno na zidove, ali to ne treba mnogo - doslovno 100 mm.

Prema tome, uvođenje svjetionika stvarno nije predviđeno i nije nužno predviđeno. Ali oni imaju sve šanse da vam pomognu - uz njihovu pomoć, moguće je izoštriti clayzit, a oni također mogu pojednostaviti broj radova povezanih s visinom sloja. U takvoj situaciji preporučuje se uvođenje posebnih i dovoljno dostupnih profila (P-oblika) - moraju biti položeni profil dolje, a zatim su izglađeni i fiksirani, a svi praznini u polu-semi su pokriveni običnom glinom.

Ovaj proces je vrlo jednostavan i ne zahtijeva određene vještine, unatoč činjenici da prednosti nose prilično velike.

Članak o temi: prirodni linoleum: što jest, recenzije o eko kompoziciji, fotografiji i polaganju materijala

Završna kravata (ispunite) poda učinite sami: proces kravate

Prilikom punjenja poda potrebno je pridržavati se temperaturnog režima 15 ° C.

Nakon glazura glinenog materijala, počinju postupno dodati prisutnost elemenata gipsanih vlakana (GVL). Njihova dosljedna kombinacija i povezivanje s posebnim vijcima u obliku konusa izravno na rubovima. Zbog uporabe kao dodatnog veziva (PVA), plahte imaju najsnažnije i pouzdanije spojke između sebe, pretvarajući se u jedan - potpuno parlan sloj. Za prekrivanje takvih listova je vrlo uredan.

Radovi završavaju s procesom prajmera pod vlastitim rukama: u početku zglobovi listova GVL listova, kao i pričvršćivanje vijaka, zatim cijeli avion. Na temelju razine estriha, produžetak rubne trake i nepotrebnog celofana je iznimno uredno rez.

Post, smrznute podove formiraju snažan i vrlo debeli i glatki sloj, ali to je jednostavno nemoguće koristiti bez podova. Budući da nije zaštićena, njihov vanjski avion ima izvrsnu priliku za apsorbiranje vode i ulja, "prašine" i tako dalje.

PRIMER je bolji uzeti pripravke koji su dizajnirani za ispravljanje mješavina.

Smjesa se pripravlja isključivo općom bilježom, koja je napisana na samom paketu - a apsolutno bilo kakvo odstupanje od njega može dovesti do iznimno nepotrebnih i složenih rezultata. Za visoko kvalitetno i aktivno miješanje, dopušteno je koristiti električnu bušilicu s posebnom mlaznicom. Vjerojatno je to najlakši način da dobijete homogenu masu bez kvržica. Svojstva smjese mogu se održavati samo od 10 do 20 minuta (točno vrijeme aktivnosti se vidi na ambalaži same otopine), stoga ga pripremite s određenim dozama.

Nakon uspješnog ispunite ovu mješavinu na kraju, oni posebno "prolaze" običnim valjkom za iglu.

Alat potreban za rad

Završna kravata (ispunite) poda učinite sami: proces kravate

Shema ispune.

Kao i svaki proces izgradnje, to također zahtijeva privlačnost dodatne opreme. To ne samo da olakšavaju rad, već će također pomoći uštedjeti dodatno vrijeme. Glavni alati su:

  • bušilica;
  • pila za metal;
  • odvijač;
  • vijak za samo-tapkanje;
  • razina;
  • rulet.

Članak o toj temi: Kako ljepilo 3D pozadinu: Važni trenuci i preporuke

Važno je zapamtiti da je taj proces prilično dugotrajan, što zahtijeva određene vještine i znanje od radnika. Dakle, za to je, naravno, bolje je ne uzeti.

Optimalna opcija povjerit će ovaj rad visoko kvalificiranim stručnjacima koji su opetovano izveli ovaj postupak.

Međutim, mnogi u svrhu štednje provode ovaj proces i samostalno. I u pravu je. Ako slijedite sve preporuke i poštujete slijed svojih postupaka, dobit ćete veliki rezultat. Sretno u popravku!

Čitaj više