Uzima kukiča za zimu s shemama, opis i video

Anonim

Vrlo često žene zanemaruju kapu u zimskoj sezoni, jer oni pokvare frizuru i ne izgledaju vrlo estetski, ali iz nekog razloga zaboravljaju na tako divnu glavu, kao što je potrebno. Odlučili smo vas podsjetiti na to, zbog čega ćemo u ovom članku ponuditi vezati s kukičanom zimi s shemama i opisima za brzo i visokokvalitetno djelo.

Jednostavno i toplo

Uzima kukiča za zimu s shemama, opis i video

Trebat će vam:

  • Kuka broj 7;
  • Pamučna pređa, oko 50 grama.

Prvo, vežite lanac koji se sastoji od četiri zrak hostela i spojite ga u krug. Zatim, umjesto jednog stupca s stavom u svakom redu, morate plesti tri zračne šarke.

Uzima kukiča za zimu s shemama, opis i video

Uzima kukiča za zimu s shemama, opis i video

Uzima kukiča za zimu s shemama, opis i video

Prva razina: plesti osam stupca s Nakidom i zaključiti u krugu s spojnom koloni. Druga razina: plesti dva stupca s pričvršćenjem na svaki stupac s Nakidom ispred hodanja, to jest, činimo šesnaest stupca s pričvršćenjem i zatvorite redak spojenim kolonom u prvom stupcu s pričvršćenjem. Treća razina: jedan stupac s pričvršćivanjem u stupcu s neugodnošću prethodnog retka, u sljedećoj petlji - dva stupca s CAID-om. Ovim načelom, plete do kraja retka, kao rezultat imate nekoliko 24 stupca s Nakudom. Zatvorimo redak priključkom u prvom stupcu s pričvršćenjem.

Četvrta razina: jedan stupac s Nakidom u stupcu s ugrađenim serije, u sljedećoj petlji - dva stupca s Nakudom. Radimo prema istom principu, kao rezultat toga, imate nekoliko 36 stupca s Nakudom. Zaredom završimo spojnim stupcem u prvom s Nakudom. Peta razina: Rad s stupcima s privitkom, u svakom četvrtom stupcu s prethodnom nizom u prethodnom redu, u dva stupca s nakudom. Kao rezultat toga, treba ispasti niz od 45 stupca s Nakadom. Zatvorite redak spojenim stupcem do prvog stupca s pričvršćivanjem.

Članak o temi: Boje za kupanje: sheme za početnike s fotografijama i videozapisima

Sljedeća razina (šesto): u svakoj peti na računu, stupac s Nakadom prethodnog reda, hranimo dva stupca s privrženjem. Ako imate brojne 54 stupca s NaKAD-om, onda sve ispravite. Mi smo čekili niz spojni stupac u prvom stupcu s Nakidom. Sada započinjemo sedmu razinu: u svakom šestom stupcu s Nakadom prethodnog reda, postoje dva stupca s Nakudom. Kao rezultat toga, imamo brojne 63 stupce s Nakudom. Zatvorimo niti povezivanje s prvim stupcem s privitkom.

Osmi razina: U svakom sedmom stupcu s Nakudom ispred hodanja, treperimo dva stupca s Nakudom. Imate red, koji se sastoji od sedamdeset dva stupca s Nakudom. Mi smo čekili niz spojni stupac u prvom stupcu s Nakidom. Veličina proizvoda u ovoj fazi rada treba biti 25 centimetara u promjeru. Počinjemo devetu razinu: ja plesti jedan stupac s pričvršćivanjem u svaki stupac s neugodnošću prethodnog retka. Kada dođete do desetog retka, počnite raditi akumulaciju.

Deseta razina: Nastavljamo s stupovima s Nakud u svakom stupcu s Nakadom prethodne serije, prolazeći svaki šesti stupac s pričvršćenjem. Imate niz šezdeset stupova s ​​Nakudom. Niz spojne kolone završava u prvi stupac s Nakudom. Jedanaesta razina: Radimo kao stupac s privitkom na svaki stupac s Nakidom ispred reda, preskočite svaki peti stupac s pričvršćenjem. Nu ostavlja broj koji se sastoji od četrdeset osam stupaca s Nakudom. Popunite redak spajanjem petlja u prvom stupcu s privitkom.

Sada, od dvanaestog do četrnaeste razine, radimo kao stupce s privitkom na svaki stupac s pričvršćenjem ispred retka hodanja, dok dovršava svaki redak spojenjem stupca do prvog stupca s Nakudom. Sada prekidamo radnu nit i popravljamo s pogrešne strane.

Članak o temi: jastuci od starih traperica: od običnih do izvornika

Naš proizvod je spreman. Rastegnite ga u toploj vodi i suho, istezanje na tanjuru.

Uzima kukiča za zimu s shemama, opis i video

Druga varijanta

Uzima kukiča za zimu s shemama, opis i video

Pokušajmo vezati vrlo zanimljivo, ona je napravljena u tehnici kombiniranog pletenja.

Ova tehnika je gotova ovako: plićaka plete s igalima, a gornji dio uz pomoć kuke, zbog ovog proizvoda izgleda vrlo neobično. Za početak, upoznajte se s shemom, možete ga kontaktirati u procesu rada.

Trebat će vam:

  1. Pamučna pređa, oko 130 grama;
  2. Kuka broj 2;
  3. Gloke broj 2.

Faze rada:

  • Upišite osamnaest petlje i početi plesti s dvostrukom gumenom trakom, prema ovoj shemi: dva pilinga su lica, dva glačala. Plesti na ovom načelu trake duga oko 52 centimetra. Zatim zatvaramo petlje i bliže u prsten.
  • Sada kuka ide u potez, rad s pletenje iglice na ovo. Knit 12 odnosa uzorka navedenog u shemi uz rub gume. Ne zaboravite se smjestiti na ta mjesta u kojima su navedeni na dijagramu.
  • Morate napraviti petlju na samom vrhu našeg proizvoda. Da biste to učinili, upišite lanac od 17 air hostela, zatvorite ih u prsten i plete s stupcima bez nakida.

Uzima kukiča za zimu s shemama, opis i video

Video na temu

Kao što možete vidjeti, vrlo je lako vezati zimsku uzimanje uz pomoć kuke, nije potrebno smanjiti glavu hladnom zimom. Preporučujemo da vidite videozapis u nastavku, od kojih ćete naučiti mnogo novih i zanimljivih ideja.

Čitaj više